Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu futbolcu milleti 1-0 'in tehlikeli bir skor olduğunu 1 gol yenirse maçın berabere bitebilecegini ne zaman idrak edecek merak ediyorum bu ne rahatlık laubalilik vurdum duymazlik arkadas o colman nasıl bir organizmadir.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence kadromuz lıgın en ıyısı.şenol güneş herşeyın farkında.yenı katılan oyuncuların bır kaç hafta adaptasyon sürecınden sonra çok ıyı olacağız.alınan oyuncular gıdenlerden çok daha kalıtelı.zamanı gelınce zırveyı rahatlıkla forse edeceğimıze ınanıyorum.
      Bence de takım gayet iyi. 2-3 ay sonra taş gibi takım oluruz. Lige kötü başlayınca moraller bozuldu tabi forumda ama biraz sağlıklı düşünürsek gelecek adına umutlanabiliriz.
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Bence Zokora hala beklenenin altında oynuyor biraz daha zamana ihtiyacı var Colman da formsuzdu bugün, Adrian bu ikiliye biraz daha yakın oynamalı 3 forvete dönmeliyiz.
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dikkat ediyorum da Şenol Hocayı eleştirenlerin yaşları genellikle 35 yaş üstü. Bir nedeni vardır muhakkak. Sanırım bizlerin göremediği bazı şeyleri görebiliyorlar. Neyse. Herkese hayırlı geceler. İlk puanımız camiamıza hayırlı olsun. Şenol hocama da her geldiğinde bizi şampiyonluk heyecanı yaşattığı için teşekkür ederim. Hey gidi bundan fazla değil bir kaç yıl önce şampiyonluğa oynasak o heyecanı tatsak başka bişey istemiyoruz diye ağlıyorduk, nerden nereye.
          Beni gençten saydığın için sağol

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Demekle olmuyor kardeşim biz hep bundan çektik Şenol Hocam ın karakterine insanlığına %100 inanırım ama sanki biraz küstüm oynamıyorum havası var.Yahu sen alex feguson u Trabzonun çık şu oyuncuyu beğeniyorum de ben de göreyim o beğendiğin topçuyu almayan yönetimi.
            Onun Bir Sonraki Adımı İstifadır Hocam ben Şenol Hocanın istifa Etmesini istemiyorum.

Bunu Dedi ,dile getirdi,küstü,tavır koydu Ama Yapmıyorlar... Yapacak Bir şey yok....
            En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 00:01.
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ...yeni transferleri kastediyorum...sapara cech ..vittek kötü adamlar değil ...en azından yerlilerimizden iyiler....
              Valla Halil le bu lig çok zor geçer umarım Vittek iyidir sakatlığı falan da yoktur.Bu arada Imter e karşı hucüm oynayacağımızı düşünen var mı.Araya iyi pas atan bir orta saha tane de hızlı forvet yeter bize.

Yorum

• yazık kahroldum boğmamız gereken takımla berabere kaldık 10 haftada anca oturur bireysel adamlar ii ama takım olmak zor olacak
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Hala Selçuk diyorsunuz ya.. 2 senede pişti o Selçuk.. Adrian 6 ay Burak'la beraber oynasa , Selçuğun esamesi okunmaz..
                  Defansta eksikliğimiz Egemen'den öncede vardı , Egemen gidince dahada kötü oldu , yeride dolmadı bunun suçlusu yönetimdir Şenol Hoca değil..
                  Şenol Hocada farkında takımın laubali oynadığının , gerekli kişilerin kulağını çekecektir eminim..

Takım oynadıkça alışacaktır , sıkıntı yok..
                  Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Serdar Aziz gibi bir stoper bu takim icin ilac olurdu.
                    Kesinikle Türkiye'deki tek tercihim.

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Demekle olmuyor kardeşim biz hep bundan çektik Şenol Hocam ın karakterine insanlığına %100 inanırım ama sanki biraz küstüm oynamıyorum havası var.Yahu sen alex feguson u Trabzonun çık şu oyuncuyu beğeniyorum de ben de göreyim o beğendiğin topçuyu almayan yönetimi.
                      Son basın toplantısında Messi dedi, Buffon dedi..

Var mı istediklerini alabilecek yönetim, ya da başkan?

Yorum

• henüz takım olamamışız
                        birbirlerini daha tanıyamadılar
                        ama tek tek çok iyi futbolculara sahibiyiz
                        özellikle adrian çok iş yapacak
                        henrique de ligde eser

klasik olacak ama bu takımın gerçekten zamana ihtiyacı var

geçen seneki kadro daha bir takımdı
                        ama bu seneki kadro geçen senedekinden çok daha kaliteli
                        takım olabilirsek ligde rakip yok... net
                        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• severim sayarım emegine ve iyi niyetine saygım sonsuz ama birilerinin serkan balcıyı uyarma zamanı geldi...ya o lanet olası ileri çıkma çıkıyorsanda geregini adam gibi yap..... Kasmaya gerek yok nasılsa 4. lük de yeterli hafta içi başarılar uşaklar
                          volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            12 tane yabancı futbolcun var 6+2 ile ligde elin kolun bağlanmış durumda.Orta sahada adam akıllı 1 yerli oyuncun yok.Defansın da adam akıllı yabancı stoperin yok.Forvet hattında komple santraforun yok.Kadronun nicelik bakımından fazla olması niceliğe yansımıyor maalesef.
                            Fatih Abi, bende sana geçen seneki kadronun zaaflarını sayayım. Sol bekimiz berbat, Cale orayı yol geçen hanına çevirmiş. Ortasahada alternatif yok, colman veya selçuk'a bir şey olsa yerini dolduramayız. Ceyhun maalesef çok formsuz. Sağ kanatta hocamız Burak Yılmaz gibi birisini oynatıyor, neden böyle yapıyor ? Bu adam tam bir kazma. Forvetimiz Umut Bulut, bir türlü kurtulamadık bu adamdan.

Geçen sezon aynen bunları düşünüyorduk. Noldu peki ? 82 puan. Bu sezonun kadrosu her türlü geçen seneden daha iyi. Yerli oyuncular konusunda zaafımız olduğu doğrudur, o konu da haklısın.
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Bireysel olarak önemli silahlarımız var takım oyunu oynarsak dağıtırız defans içinse devre arasını bekliyecez mecburen.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• henruqie haftaya patlama yapacak bi yere yazın.Şenol hocadan mesajı aldı
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X