Bu futbolcu milleti 1-0 'in tehlikeli bir skor olduğunu 1 gol yenirse maçın berabere bitebilecegini ne zaman idrak edecek merak ediyorum bu ne rahatlık laubalilik vurdum duymazlik arkadas o colman nasıl bir organizmadir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bence de takım gayet iyi. 2-3 ay sonra taş gibi takım oluruz. Lige kötü başlayınca moraller bozuldu tabi forumda ama biraz sağlıklı düşünürsek gelecek adına umutlanabiliriz.İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence kadromuz lıgın en ıyısı.şenol güneş herşeyın farkında.yenı katılan oyuncuların bır kaç hafta adaptasyon sürecınden sonra çok ıyı olacağız.alınan oyuncular gıdenlerden çok daha kalıtelı.zamanı gelınce zırveyı rahatlıkla forse edeceğimıze ınanıyorum.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Beni gençten saydığın için sağolİlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDikkat ediyorum da Şenol Hocayı eleştirenlerin yaşları genellikle 35 yaş üstü. Bir nedeni vardır muhakkak. Sanırım bizlerin göremediği bazı şeyleri görebiliyorlar. Neyse. Herkese hayırlı geceler. İlk puanımız camiamıza hayırlı olsun. Şenol hocama da her geldiğinde bizi şampiyonluk heyecanı yaşattığı için teşekkür ederim. Hey gidi bundan fazla değil bir kaç yıl önce şampiyonluğa oynasak o heyecanı tatsak başka bişey istemiyoruz diye ağlıyorduk, nerden nereye.
Yorum
-
Onun Bir Sonraki Adımı İstifadır Hocam ben Şenol Hocanın istifa Etmesini istemiyorum.İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemekle olmuyor kardeşim biz hep bundan çektik Şenol Hocam ın karakterine insanlığına %100 inanırım ama sanki biraz küstüm oynamıyorum havası var.Yahu sen alex feguson u Trabzonun çık şu oyuncuyu beğeniyorum de ben de göreyim o beğendiğin topçuyu almayan yönetimi.
Bunu Dedi ,dile getirdi,küstü,tavır koydu Ama Yapmıyorlar... Yapacak Bir şey yok....En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 00:01.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Valla Halil le bu lig çok zor geçer umarım Vittek iyidir sakatlığı falan da yoktur.Bu arada Imter e karşı hucüm oynayacağımızı düşünen var mı.Araya iyi pas atan bir orta saha tane de hızlı forvet yeter bize.İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...yeni transferleri kastediyorum...sapara cech ..vittek kötü adamlar değil ...en azından yerlilerimizden iyiler....
Yorum
-
yazık kahroldum boğmamız gereken takımla berabere kaldık 10 haftada anca oturur bireysel adamlar ii ama takım olmak zor olacaknasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
Hala Selçuk diyorsunuz ya.. 2 senede pişti o Selçuk.. Adrian 6 ay Burak'la beraber oynasa , Selçuğun esamesi okunmaz..
Defansta eksikliğimiz Egemen'den öncede vardı , Egemen gidince dahada kötü oldu , yeride dolmadı bunun suçlusu yönetimdir Şenol Hoca değil..
Şenol Hocada farkında takımın laubali oynadığının , gerekli kişilerin kulağını çekecektir eminim..
Takım oynadıkça alışacaktır , sıkıntı yok..Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...
Yorum
-
Kesinikle Türkiye'deki tek tercihim.İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Aziz gibi bir stoper bu takim icin ilac olurdu.
Yorum
-
Son basın toplantısında Messi dedi, Buffon dedi..İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemekle olmuyor kardeşim biz hep bundan çektik Şenol Hocam ın karakterine insanlığına %100 inanırım ama sanki biraz küstüm oynamıyorum havası var.Yahu sen alex feguson u Trabzonun çık şu oyuncuyu beğeniyorum de ben de göreyim o beğendiğin topçuyu almayan yönetimi.
Var mı istediklerini alabilecek yönetim, ya da başkan?
Yorum
-
henüz takım olamamışız
birbirlerini daha tanıyamadılar
ama tek tek çok iyi futbolculara sahibiyiz
özellikle adrian çok iş yapacak
henrique de ligde eser
klasik olacak ama bu takımın gerçekten zamana ihtiyacı var
geçen seneki kadro daha bir takımdı
ama bu seneki kadro geçen senedekinden çok daha kaliteli
takım olabilirsek ligde rakip yok... net
elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
Fatih Abi, bende sana geçen seneki kadronun zaaflarını sayayım. Sol bekimiz berbat, Cale orayı yol geçen hanına çevirmiş. Ortasahada alternatif yok, colman veya selçuk'a bir şey olsa yerini dolduramayız. Ceyhun maalesef çok formsuz. Sağ kanatta hocamız Burak Yılmaz gibi birisini oynatıyor, neden böyle yapıyor ? Bu adam tam bir kazma. Forvetimiz Umut Bulut, bir türlü kurtulamadık bu adamdan.İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12 tane yabancı futbolcun var 6+2 ile ligde elin kolun bağlanmış durumda.Orta sahada adam akıllı 1 yerli oyuncun yok.Defansın da adam akıllı yabancı stoperin yok.Forvet hattında komple santraforun yok.Kadronun nicelik bakımından fazla olması niceliğe yansımıyor maalesef.
Geçen sezon aynen bunları düşünüyorduk. Noldu peki ? 82 puan. Bu sezonun kadrosu her türlü geçen seneden daha iyi. Yerli oyuncular konusunda zaafımız olduğu doğrudur, o konu da haklısın.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum