Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yediğimiz golde defans %20 orta saha ise %80 suçlu bana göre... golde hem zokora hem colman pres yapmadılar, oysa bütün maç iyiyidiler. biraz şans da yanındaydı rakibin. olur böyle hatalar. önemli olan ders çıkarmak.

daha iyi olacağımıza inanıyorum Allah'ın izniyle. bu kadro bu ligi yine şampiyon tamamlayacak inşallah.
    Efendim??? Defans 20% mi suclu??
    Top 4 trabzonsporlunun arasindan gecip tek manislali topcuya geliyor ve gol oluyor.. Kimse kendini bu adama sorumlu hissetmedi
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pardon avrupa maçları için kadromuz iyi mi? Benfica maçını hatırlatırım. Adamlar resmen acıdı bize. Yoksa görürdün kaç kaç bitiyodu.
      ilk maçta o takımın anasını ağlatan da bizdik hakem müsfetteleri golümüzü daha doğrusu golerimiz yemeseydi görürdüm benfica yı.Barcelano R.Madrid M.United la oynamıyorsan şansın eşittir.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Resmi Site dışında ki hiç bir siteye itibar etmemeni öneririm ama senin bileceğin iş tabi.
        Bende resmi siteye itibar etmemeni öneririm basın toplantıları konusunda. Çünkü sadece ufak bir kesimini alıyorlar konuşmanın
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fenerle bursa samp. ligine gtmeliymis trabzonlular kusura bakmasn falan dyor

Rıdvan şerefsizi demiş faceden

İzleyen var mı dedimi böyle bişey..
          O önce verdiği sözün arkasında dursun. Aslında mail yağmuruna tutmak lazım o yağdanlığı. Sözün ağızdan çıktığını hatırlatmak lazım...

Yorum

• bence kadromuz lıgın en ıyısı.şenol güneş herşeyın farkında.yenı katılan oyuncuların bır kaç hafta adaptasyon sürecınden sonra çok ıyı olacağız.alınan oyuncular gıdenlerden çok daha kalıtelı.zamanı gelınce zırveyı rahatlıkla forse edeceğimıze ınanıyorum.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• zokoraya böyle mactan sonra laf atilirmi?
              adam tek basina sirtlamaya calisti
              colman yoklari oynadi

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pardon avrupa maçları için kadromuz iyi mi? Benfica maçını hatırlatırım. Adamlar resmen acıdı bize. Yoksa görürdün kaç kaç bitiyodu.
                ...yeni transferleri kastediyorum...sapara cech ..vittek kötü adamlar değil ...en azından yerlilerimizden iyiler....
                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Adrian ve Burak yok ve Hoca Henrique'yi yedek oturtacak öyle mi?

Öyle bir lüksü yok bence.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Basın Toplantısında Dedi Ya... Haziran Ayındaki Toplantıda...
                    Demekle olmuyor kardeşim biz hep bundan çektik Şenol Hocam ın karakterine insanlığına %100 inanırım ama sanki biraz küstüm oynamıyorum havası var.Yahu sen alex feguson u Trabzonun çık şu oyuncuyu beğeniyorum de ben de göreyim o beğendiğin topçuyu almayan yönetimi.

Yorum

• Rezil bir oyun oynadık. İlk yarı için takıma kızamıyorum. Çünkü ilk yarıdaki kötü oyunun bir sürü mazereti vardır. Oyuncular hazır değil, takım değişti, oyuncular yeni, milli takımdan gelen oyuncular hazır değil vs. vs. Ama 2. yarıdaki oyun için bunların hiçbiri mazeret olamaz çünkü rakip zaten bir kişi eksik. Bu takımla berabere kalmanın mazereti yoktur.

Gelelim oyuna. Maç içerisinde adrian çok iyiydi. Burak ise takım kötü olduğu için iyi olduğunu düşünüyorum. Onun dışında öyle göze batan bir oyuncu yok takımda. Yeni gelen marek cech kısa süre almasına rağmen ben beğendim. Serkan balcı inanılmaz kötü buldum. Bunun dışında celustka golde çok hatalı olduğu için değil maç genelinde de çok kötü performans sergiledi.

Ama gelecek adına bu takımdan ümitliyim. Her ne kadar kötü futbol oynasak da bu takımın düzeleceğini düşünüyorum.

Yorum

• Yahu millet o gitmis bu gitmis ah vah diyor yahu böyle Trabzonsporlukmu olur, bos laflar söyleyecegine takimin gelecegi hakkinda konusmak daha mantikli degilmi hayret ediyorum.

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Doğru takımıın hocası benim ya ondan oda eleştiriyor.Kardeşim çık de ki ben bunları istiyorum bunları istemedim.Eğer senin isteiğine göre yapılıyorsa transferler koyarsın tepkini.Gerçi hocanın en çok karşı çıktığı transferin henriuque olduğu yönünde yorumlar var
                          1 sol bek ararken 4 adam kaybettim diyor hoca..hem de mevkilerinin bu ülkede ki en iyi adamlarını..

İstediği adamlar alınamamış belli ki..kadromuzun zayıfladığını kör olan görür..bakalım bu malzemeden nasıl bir helva yapacak hoca..ben sabretmeye devam edeceğim Şenol hocaya olan güvenimden lakin bu kadar geniş kadro kurulmasına kafam hiç yatmadı..bu kadroda ki bir çok oyuncuyla yolların kısa zaman içinde ayrılacağını düşünüyorum..
                          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Menejeri değilim önünüze somut delil koyamam. Dedikodular, gazete haberlerinden bahsediyorum.

Bu arada o Avrupa'da bile olmayan diye gittiği takımı küçültmeye çalıştığınız takımın diğer transferleri Muslera, Ujfalusi, Melo, Elmander, Reira.
                            Bir şey iddia ederken somut bilgi gerekli. Ben Selçuk'a gelen bir teklif hatırlamıyorum. Belli ki sen de hatırlamıyorsun. Dedikodu bile olmadı. Üstelik en büyük hayalinin Avrupa olduğunu da kendi ağzından duydum.

Herkesin bir futbol görüşü var saygı duyarım. Benim görüşüme göre de Selçuk ne İspanya ne de İngiltere gibi tempolu liglerde tercih edilmez. Çünkü kendisinin tempolu oynama yeteneği yok. Bazı renktaşlar bu özelliğini tempoyu ayarlıyor şeklinde ifade ediyorlar (Murat kesinlikle direk sana değil, futbol yorumcuları da böyle söylüyor) ama asıl söylenmek istenen ya da istenmeyen tempolu oynayamadığıdır. Milli maçlarda da Emre ile oynadığında her zaman figüran rolünde kalır.
                            Mesela Gökhan Gönül, her yıl Avrupa'dan teklifler alır. Çünkü Avrupa çapında bir oyuncu. Mesela Arda, işte gitti. Selçuk kocaman bir balondur. Kötü oyuncu demiyorum. Gereğinden fazla şişirilmiş bir oyuncudur.

Gs nin transferlerine bakarsak her biri menajer transferi. Ülke Avrupa'nın Katar'ı haline geldi. Sezon sonu bahsettiğiniz oyuncuların ve bizim yabancılarımızın durumunu hep birlikte görürüz.

Yorum

• düşünüyorum da yazacak bi şey bulamıyorum.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kadroda 31 oyuncu var ve şenol hoca memnun değilse gitsin bir aynaya baksın . şenol hoca bu takımın sadece td değil, taraftar ondan çok şey bekliyor hatta herşeyi bekliyor... şenol hoca camia üzerinde ki gücünün farkına varsın. benim bu camiada en güvendiğim insan şenol hocadır ama ne yazık ki o kendine o kadar güvenmiyor!!!
                                12 tane yabancı futbolcun var 6+2 ile ligde elin kolun bağlanmış durumda.Orta sahada adam akıllı 1 yerli oyuncun yok.Defansında adam akıllı yabancı stoperin yok.Forvet hattında komple santraforun yok.Kadronun nicelik bakımından fazla olması niceliğe yansımıyor maalesef.
                                En son Fatih tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 00:00.
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X