Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ula skoru sakata almayalım .Handikap oynadık .
    ççç hadi bakalım

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yok öyle değilmiş.
      Taraftar paketi alanlar başka kanaldan izliyormuş
      digiturk kutun varsa her türlü 77. kanal diğer durumlarda durum nedir onu bilmiyorum..

Yorum

• İnternettende izlenilebilir..

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lig tv yayınını türksattan alıp yalnızca eulsat üzerinden mi veriyor....Şu anda digi seyredenler varsa türksattan seyrediyorlarmı ..Bilgi verirseniz sevinirim...teknik bir konuyu burada dile getirdiğim için affola..
          Şu soruma cevap verecek bir Allah kulu yok mu?.Digi Türksat üzerinden yayını iptal mi etti?
          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            digiturk kutun varsa her türlü 77. kanal diğer durumlarda durum nedir onu bilmiyorum..
            204 yada 205 diyorlar.
            Maç başlamadan 1 saat önce açmak gerekiyormuş da ondan soruyorum.
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Lig Tv'nin para kazanması için aboneliğimi yenileyeceğim, yasa dışı hiçbir şeye başvurmayacağım. Digiturk webtv beni bekler.

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu soruma cevap verecek bir Allah kulu yok mu?.Digi Türksat üzerinden yayını iptal mi etti?
                digiturk türksat üzerinden de yayın yapıyor...

Yorum

• ligtv si olan arkadaşlar şuan ligtv de ne var birisi yazabilir mi?

Yorum

• Futbol sevgime yenik düşüp bugün lig tv aboneliğimi yeniledim.

Yorum

digiturk türksat üzerinden de yayın yapıyor...
                      Şu anda seyredebiliyorsan cevabımı aldım..Teşekkür ederim...Benim usta dün eoulsattan üzerinden verecek yalnızca dedi..Türksat uydusu üzerinden yayını bitirdi dedi...Adamın yeni çanak teklifinin gerçekliğini araştırıyorum.
                      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• sezonun ilk maçını malesef izleyemeyeceğim... telefondan gollerimizin haberini alacağız inşallah..
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ligtv si olan arkadaşlar şuan ligtv de ne var birisi yazabilir mi?
                          üstte "management ıssues" yazıyor sanırım ayar çekiyorlar altta yayın devam ediyor..

edit: yayın normale döndü

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lig tv Trabzonspor paketi olanlar maçı hangi kanaldan izliyor bilen var mı arkadaşlar?
                            204. kanalda

Yorum

• İlk olarak bbyanik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              204. kanalda
                              tşkler abi
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

üstte "management ıssues" yazıyor sanırım ayar çekiyorlar altta yayın devam ediyor..

edit: yayın normale döndü
                                tamam teşekkürler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X