Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hermann hesse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    takım iyi de, bu takıma mustafa yumlu-giray defansı yakışmıyor.
    adrian ve henrique bizim lige fazla oyuncular tutamayız gibime geliyor onları.
    Yok yakışır yakışır giray ı eleştirmeye kalktık ne karakterimiz kaldı ne fıtboldan anlamamız.Aha gördük giray ı.Daha İnter le oynayacaz.

Yorum

• Serkan çok değil bundan 5 ay önce kral değilmiydi bu takımda,ne yaptı bu kadar aşağılanacak.

Yorum

• İlk olarak 61zeynel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Manisaspor:1- 1: Sadri ŞENER, Maç sonucu...
        Sadri Şener 82
        Şikebahçe 82
        geçen sezon sonu

Yorum

• Stoper olayı çok canımızı yakacak bu sene, bile bile lades..
          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serkan çok değil bundan 5 ay önce kral değilmiydi bu takımda,ne yaptı bu kadar aşağılanacak.
            Futbolda dün yok bugün var.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Şenol hocadan acaba iyi bir müdahale ile rahat, güzel, bir maç izletme imkanı görebilecek miyiz?

Yorum

• Senol hoca ne dedi?
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• daha ilk mactan taraftarin onune atilmamali futbolcular, henrique kotu etkilenirse ne olacak, adam 11 de oynamayi beklerken yedek kaliyor, ben senol hocanin ilk hafta yaptigi bu aciklamalarindan oturu kizdim
                  "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

Serkan çok değil bundan 5 ay önce kral değilmiydi bu takımda,ne yaptı bu kadar aşağılanacak.
                    Benim aklima birseyler geliyor ama... Yok ya, olmaz öyle sey^^
                    .

Yorum

• saha kötümüydü yoksa banamı öyle geldi.istediğimiz pasları tam yapamadığımıza sahanın şartları engel olmuş olabilirmi?

Yorum

• - Eleştirelim ama öldürmeyelim arkadaşlar , hemen saçmalamaya gerek yok ...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Senol Hoca: Ikinci yari oyuna giren oyuncular oyunu bozdu diyor.
                          Peki kim aldi onlari oyuna?
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ciddi manada Serkan,yumlu,colman,alanzinho bu performansla 18 dısında kalır

Hocanın marifeti cıkacak ortaya bakalım genis kadroyu ne kadar kullanacak

Bence tek eksik bolge stoper
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Takımın yarısı değişmiş, ilk lig maçı yazılanlara bak. Iyi hikaye çıkar buradan.

20 yaşındaki çocukların takımın hocasına söylediklerine bakın.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Hocam Serkan'ın en büyük hatası şu geçen yılın ortalarında muazzam bir performans gösterip Milli Takıma seçilmemesinden sonra hayata ve futbola küsmesidir..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X