Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Henrique'yi 30 dakikalık sürede değerlendirmek tam olarak sağlıklı olmaz ama yetersiz bulan var mı gerçekten?
    Henrique bu takımın en kötüsüdür ben bu kadar rezil futbolcu görmedim girayların mustafaların emeklerni ziyan ediyor yazık Trabzonspor a gelen her yetenekli futbolcu gibi(yattara engin jaja) yolcu edilmelidir.

Yorum

Henrique'yi 30 dakikalık sürede değerlendirmek tam olarak sağlıklı olmaz ama yetersiz bulan var mı gerçekten?
      İnter maçında oynayamayacak oyuncuları da düşünürsek Henrique 11'e ilk yazılacak isimdir.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• arkadaş yanlış söyledi. hoca henrique'ye kızmadı. ztn o da kızılacak bişey yapmadı. sitemi alanzinho'ya. çarpıtmayalım.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          egemenin boşluğunun doldurulmaması yenilir yutulur cinsten bi hata değil! 40 yaşındaki song gelse daha iyi olur bu takımın savunması
          song gelse daha iyi olur mu bilmem ama egemeni ararız.

glo , giray , mustafa .

alayı ağır stoperler.

egemen çok hızlı olmasa da kademe anlayışının ve hızının daha iyi olduğunu düşünüyorum.
          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şenol güneş

alanzinho veya henrique

"cezasını çekecek"
            Hoca da asabi psikolojik destege ihtiyacı var sanki vucut dili sorunlu zaten.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Böyle rezillik olmaz 10 kişi rakibe bir gol daha atıp rahatlamıyorsun.
              Mustafa ve Serkan yeter artık.
              Burak yine sırtladı takımı.
              NOT: İlker'e çok şey söylemek isterdim ban yemek istemiyorum.
              7

Yorum

bulurlar bulurlar..

o değilde forumda seviye vallaha yerlere düşüyor..şu maça göre değerlendiriyoruz ya...

şu takıma destek verseler bu takım ilk 4 e girer..

Yorum

90 Dakilık Sürede Celustkayı Beğenmneyip 25 Dakikalık Sürede Cech'in onu keseceğini Söyleyenler bile var kardeşim...

her yoruma Açık ol...
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Zokora yı bugün beğenmeyenlere sorum şudur bugün orta saha da topa basıp adam gibi oyun kuruculara topu kim aktardı.Defansında zaten topu bilen yok Zokora tam bir topçu

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Selçuk çok iyi bir oyuncu olsa Avrupa'ya giderdi. Bir tane talip çıkmadı. Gittiği takım Avrupa'da bile oynayamayan Gs.
                      Beğenilmeyen Umut, hem de iyi bir paraya Toulosue'de. Bir yerde hata yapıyoruz ama nerede.
                      Umut ideallerinin peşinden gitti, Selçuk paranın peşinden gitti. Yoksa Selçuk'a Avrupa'dan çok teklif geldi. İsteseydi İspanya'da ya da Premier Lig'de olabilirdi.
                      Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• henrique ayağına aldığında ( zaten birkaç kez geldi ) deldi geçti rakip savunmayı.

yerinde pasını da verdi , şutunu da çekti.

bırakın uşağun yakasını.
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• hocanın kızdığı isim kesinlile alanzinho idi.
                          ancak hoca çok bariz ve kariyerine yakışmayacak hatalar yaptı maçta.
                          örneğin hazırlık maçı oynuyormuş gibi celustka yı soldan sağ beke çekip cech i oyuna alıp solda oynatması tam bir rezaletti.zaten bu oyuncu değişikliğinden sonra 5 dakika nerdeyse ceza alanımızdan çıkamadık.celustka sol bekte harika oynuyordu sağa geçti bocalamaya başlayıp çok ileri çıktı.
                          ikinci bariz hatası ise burak'ı çıkarması gerekirken halil'i çıkarması idi.ayrıca colman güzel oynadı maçta ama sarı kartı olduğundan bazı müdahalelerden kaçındığı bariz göründü.dolayısıyla colmanı çıkarıp aykutu oyuna alabilirdi.
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

• celutska stopere çekilmeli diyorum ben millet ne düşünüyor bılmıyorum ama

Yorum

• İlk olarak tufekcib tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi yanlış düşünüyorsun. Ben size diyorum ki yazın bunu bir yere... Zokora 10 bin kat daha iyi selçuktan bakın 3. maçında herkes zokorayı nasıl benimsicek..
                              Senin benim düşünmemle olsa keşke..Zokora 31 yaşında..21 yaşında olsa sana katılırdım..maalesef fos bir transfer gibi duruyor..
                              Daha önce hiç izlememiştim ama görüldüğü kadarıyla çok koşan oyun bozan,fiziki özellikleri yüksek bir oyuncuymuş iyi zamanlarında..şimdi fiziğini de tekniğini de göremiyoruz..ya da ben göremiyorum..hiç defansın kademesinde gördün mü Zokora'yı..

Ayrıca Selçukla stil olarak çok farklılar..neden alındı bilemiyorum..umarım faydasını görürüz..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• mustafa yumlu bu takımda şenol güneşin çalışan karşılığını alır adamımı yoksa napalım adam yok kimi oynatalım adamımı çözemedim hala
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X