Bu sene ilk 4 önemli,o yüzden başlarda böyle beraberliklere fazla takılıp kalmamamız lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
malesef celustka,glowacki,cehc 3 lüsünü oynatmak zorundayız.Yoksa defans cok sorun cıkarır.
Ligin icin kalan 3 formayı ben zokora,henrique,adrian a veriyorumALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Her şey Selçuğa bağlıydı..oyunun temposunu ayarlayan adamdı..çok geliştirmişti kendisini..bıktırıcı bir pas trafiği başlatıyordu ve organizasyonunu yapıyordu..İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine Selçuk diyeceğim kızacaklar bana.
Selçuk takımın ritmini de iyi ayarlıyordu mesela...
Ayrıca defans adamlarımız da tecrübesiz maalesef..Giray defansın patronu olamaz..Serkan'ın öne alınması defansı bitirdi bu akşam mesela..tecrübe lazım,kademe lazım..
Sanırım bu kadroya daha çok adam alınacak..çok adam gider çok adam gelir oturana kadar..Herkese Merhaba
Yorum
-
Hocam sigarayı bırakacam diye kullanmadığım ilaç kalmadı çok da rahattım aha al işte dk 89 dk benim bir yılda kazandığım parayı bir ayda alan iki tane .......... adam maç berabere ve benim canım deli gibi sigara çekiyor.Bu takımın defansını giray mustafaya bırakan santrofor diye halil i alanlara ve bunlara ses çıkarmayıp sadece ağlaşanlara yazıklar olsun.İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen doğru biz niye boşa yırtınıyoruz ki
vallaha iyi dedin renkdaşım sorunun kaynağına bakmamız lazım 20 milyonu ne yaptılar acep
Sadri şenerin kendisine dediği gibi futboldan anlamam, yani hayırdır ne kulübü yönetiyorsun. Şenol hocada transferde bir kelam etmez zaten, olan bize oluyor her zamanki gibi.
Yorum
-
şenol güneş
alanzinho veya henrique
"cezasını çekecek"@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Selçuk çok iyi bir oyuncu olsa Avrupa'ya giderdi. Bir tane talip çıkmadı. Gittiği takım Avrupa'da bile oynayamayan Gs.
Beğenilmeyen Umut, hem de iyi bir paraya Toulosue'de. Bir yerde hata yapıyoruz ama nerede.
Yorum
-
Ne alakasi var bugün macin en iyi adamlarindan biri adrianla cerlutskaydi, tam tersini söyledin maci izlemedin herhalde.İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecelustka ne orta yapabiliyor nede isabetli pas orta sahada pas trafigi çok kotu maalesef seluk'un yeri egemenin yeri jajanin yeri dolmadi bu geçekleri gormemezlikten gelmeyin malzeme ortada bu takim dediginiz gibi ilerde duzelmez bugun sahada burak zokora giray iyiydi gerisi yalan mesela Adrian gol onun golu sayilir ama maçin geri kalaninda koca bir sifir adamlar bi metre yanindan geçiyor adrian orali bile deyil..
Yorum
-
yahu kafalar nerede bizim anlamıyorum taraftar olarak...
play off sistmi var bu sene ve yenı bı takım olan bizim için bu sistem çok iyi..
puan kayıpları daha da olacaktır..manisaya geçen sene de puan vermedik mi...
ben takımı son 20 dk hariç beğendim..
takım oturunca gıpta ederseniz artık..
bu arada yabancılarda pioterden sonra alanda dışarıda kalır
Yorum
-
Azıcık sabır sözüne katılıyorm.. Bence zokora selçuktan 10 bin kat daha iyi. İzleyip görücez. ve ve ve Adrian .. Tek kelimeyle müthiş..İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselçuk diyen arkadaşlar bi ihtimal haklı olabilirler ama şöylede bir gerçek var,
selçük 3 yıl aynı takımda oynadı ve genelde aynı isimlerle birlikte oynadı.
ilk geldiği sene zokara kadar iyi olduğunu kimse söyleyemez.
birazcık sabretsek bence zokoranın onu aratmayacağını rahatlıkla görebiliriz...
Yorum
-
baslatmayin yönetiminize simdi yaaa, ben de pek taraftari falan degilim yeri gelir çok elestiririm ama basindan beri bu transfer konusunda Senol hocada suç buluyorum kimse kusura bakmasin, sen baska takimlarla ilgili yorum yaparsin Türk futbolu hakkinda da yaparsin ona buna suna bilmem neye yorum yaparsin her seyi dersin felsefecilik yaparsin edersin, ama bir kere ula 1 kereeee yönetime azcik böyle bir iki laf ile tas atip oyuncu isteseneeeee !!!! ulan bir kere dedi mi savunmanin ortasinda oyuncu eksikligimiz var diye, de daaaa de daaaa, yönetim bana istedigim savunma oyuncusunu almakta çok kararli degil gibi bir laf et daaaaa, Glo Giray Mustafa yaaaa savunmaya bak, bir de Celutska diyenler yok mu eeeeyyy çildiriyorum arkadas adam sag bek mi sol bek mi stoper mi belli degil, aliyoruz boyle adamlar sonra stoper diye sayiyoruz Tayfun gibi, e Zokora ve Aykut da oynayabiliyormus stoper onlari da sayalim heeeheeeeİlk olarak ozgur cocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnterden 5 yeriz daha fazlasını bilmem.Takımda oyuncu yok.Puan kaybettik diye demiyorum.Takımda klas oyuncu yok ne derseniz deyin.Halili eskişehirden almayı gövde gösterisine dönüştüren yönetim,Şampiyonlar ligi için flaş transfer yapamayan yönetim,dağılmış takımdan topçu almayı maarifet sayan yönetim,sattıklarının yerine 3.sınıf topçu alan yönetim........Takımın suçu yok,şenol'unda yok yönetim yetersiz.Uyutuyorlar bizi.Bir tane maçı ayağımı uzatıp rahat seyredeyim ne mümkün kahır başladı
yalniz su var Celutska solda çok daha iyi oynuyor 
yönetim de son günlerde gurerrero santa cruz falan filan ile ugrasacagina, gignac ile ugrasacagina, Dany ile ugrassaydi 6saatte bitmisti transferi, yaziklar olsun, Senol hoca da göz yumsun ama memleketi kurtarmaya çalissin felsefeci konusmalariyla....
Celutska'yi begenenlere de sunu demek istiyorum, adam Cale'nin ilk zamanlarindaki gibi, savunmada iyi ama hücum iyi degil, Serkan zaten gitti mi gelmiyor ki gittiginde bile ise yaramiyor artik, bari sol tarafta adam gibi bekimiz olsun, Cech aldik ama bakacagiz fena gözükmüyor ama bakalim, hücum yapmayan kenar savunmacilarla avrupa'da basari imkansiz bu çok açik ve net, hele bir de artiz Colman'li orta sahan varsa Inter seni deler geçer parçalar, bir de savunmanin ortasi heeeyy gidiiii Glowacki sakatlanirsa ALLAH koursun kaldi geroye Giray Mustafa veeeee....... kimse, 0
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Umarım transferleri bu yönetim yapmaz...İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şey Selçuğa bağlıydı..oyunun temposunu ayarlayan adamdı..çok geliştirmişti kendisini..bıktırıcı bir pas trafiği başlatıyordu ve organizasyonunu yapıyordu..
Ayrıca defans adamlarımız da tecrübesiz maalesef..Giray defansın patronu olamaz..Serkan'ın öne alınması defansı bitirdi bu akşam mesela..tecrübe lazım,kademe lazım..
Sanırım bu kadroya daha çok adam alınacak..çok adam gider çok adam gelir oturana kadar..
Bordomavi.net
Yorum
-
Takım olmak başka birşey..Geçen sene takımla oynamayan ne olduğu belli bir Manisa ,henüz oturmamış yapısıyla takımımızın ipliğini pazara çıkardı...İki puan kayıp belki...Varsın olsun...Ama takım oyununa ihtiyaç var...Organizasyonu sağlayacak zamanımızda pek yok...Bizdeki oyuncular şablonumuz oturana kadar eleştirilecekler...Bu hep böyle gitmez herhalde...Zamana ihtiyacımızın olduğu besbelli...En az hasarla geçmemiz gerekir...İlk maçlar hep zordur ama ,bu zorluğu kendi kendimize çıkarttık...Hep beraber çarşamba maçına ...Hayallerini süsleyen ş.liginde oyuncularımızın 2 gömlek üst mücadele vereceklerini düşünüyorum...Asıl düşündüren mücadele yetmeyebilir...Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
alanzinho ilk yolcu isim sanki.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
şenol hocaya kim ceza verecek giray mustafa halil le lige başlamak.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş
alanzinho veya henrique
"cezasını çekecek"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum