İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İnter maçında oynayamayacak oyuncuları da düşünürsek Henrique 11'e ilk yazılacak isimdir.İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique'yi 30 dakikalık sürede değerlendirmek tam olarak sağlıklı olmaz ama yetersiz bulan var mı gerçekten?I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
song gelse daha iyi olur mu bilmem ama egemeni ararız.İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegemenin boşluğunun doldurulmaması yenilir yutulur cinsten bi hata değil! 40 yaşındaki song gelse daha iyi olur bu takımın savunması
glo , giray , mustafa .
alayı ağır stoperler.
egemen çok hızlı olmasa da kademe anlayışının ve hızının daha iyi olduğunu düşünüyorum."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Hoca da asabi psikolojik destege ihtiyacı var sanki vucut dili sorunlu zaten.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş
alanzinho veya henrique
"cezasını çekecek"Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
bulurlar bulurlar..İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique'yi 30 dakikalık sürede değerlendirmek tam olarak sağlıklı olmaz ama yetersiz bulan var mı gerçekten?
o değilde forumda seviye vallaha yerlere düşüyor..şu maça göre değerlendiriyoruz ya...
şu takıma destek verseler bu takım ilk 4 e girer..
Yorum
-
90 Dakilık Sürede Celustkayı Beğenmneyip 25 Dakikalık Sürede Cech'in onu keseceğini Söyleyenler bile var kardeşim...İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique'yi 30 dakikalık sürede değerlendirmek tam olarak sağlıklı olmaz ama yetersiz bulan var mı gerçekten?
her yoruma Açık ol...
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Umut ideallerinin peşinden gitti, Selçuk paranın peşinden gitti. Yoksa Selçuk'a Avrupa'dan çok teklif geldi. İsteseydi İspanya'da ya da Premier Lig'de olabilirdi.İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk çok iyi bir oyuncu olsa Avrupa'ya giderdi. Bir tane talip çıkmadı. Gittiği takım Avrupa'da bile oynayamayan Gs.
Beğenilmeyen Umut, hem de iyi bir paraya Toulosue'de. Bir yerde hata yapıyoruz ama nerede.Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
-
hocanın kızdığı isim kesinlile alanzinho idi.
ancak hoca çok bariz ve kariyerine yakışmayacak hatalar yaptı maçta.
örneğin hazırlık maçı oynuyormuş gibi celustka yı soldan sağ beke çekip cech i oyuna alıp solda oynatması tam bir rezaletti.zaten bu oyuncu değişikliğinden sonra 5 dakika nerdeyse ceza alanımızdan çıkamadık.celustka sol bekte harika oynuyordu sağa geçti bocalamaya başlayıp çok ileri çıktı.
ikinci bariz hatası ise burak'ı çıkarması gerekirken halil'i çıkarması idi.ayrıca colman güzel oynadı maçta ama sarı kartı olduğundan bazı müdahalelerden kaçındığı bariz göründü.dolayısıyla colmanı çıkarıp aykutu oyuna alabilirdi."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
Senin benim düşünmemle olsa keşke..Zokora 31 yaşında..21 yaşında olsa sana katılırdım..maalesef fos bir transfer gibi duruyor..İlk olarak tufekcib tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yanlış düşünüyorsun. Ben size diyorum ki yazın bunu bir yere... Zokora 10 bin kat daha iyi selçuktan bakın 3. maçında herkes zokorayı nasıl benimsicek..
Daha önce hiç izlememiştim ama görüldüğü kadarıyla çok koşan oyun bozan,fiziki özellikleri yüksek bir oyuncuymuş iyi zamanlarında..şimdi fiziğini de tekniğini de göremiyoruz..ya da ben göremiyorum..hiç defansın kademesinde gördün mü Zokora'yı..
Ayrıca Selçukla stil olarak çok farklılar..neden alındı bilemiyorum..umarım faydasını görürüz..Herkese Merhaba
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum