Maça 9 S. 46 Dk. Kaldı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Tüm bu kirlilikleri unutmak istiyorum artık, futboldan soğuttular adamı ama ben Trabzonspor'umun temiz maçlarını izlemeye devam edeceğim. Bunu yaparken de lig tv'ye bir kuruş kazandırmayacağım, dreambox'tan maçlarımı izlerim.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
aynen, arada oluyor bana daİlk olarak serciy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiçbir heyecan hisset miyorum..............
futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
Yorum
-
Basladi yineİlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça 9 S. 46 Dk. Kaldı
Yorum
-
hayırlısı inşallah.kadroyu düşününce yabancıları bir yere oturtamıyorum.6+2 kuralı olmasaydı keşkeBundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
çok ilginç..en ufak heyecan olmamasına rağmen rüyamda maçı gördüm
) rüya sezonu başlıyorr
tüm maç boyunca Manisa baskın oynamıştı, 80 lerde Manisalı bi topçu ceza sahası dışından vole vurmuştu top üst direkten dönüp orta sahaya gitmişti ve bizim Henrique 2 adamı ve çok açılan kaleciyi geçip topu kaleye vurmuştu. top da süzüle süzüle ağlarla buluşmuştu ama hiç sevinememiştim çünkü bu maç benim için İnter maçına hazırlık niteliğindeydi ve takım çok kötüydü
ilk defa rüyamı paylaştım
))bakalım 80 lerde yazacak mı Henrique
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Ama bilmiyorum manisa bizi hep zorluyo

Yorum