İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşakamı bu şu an 2 puan öndeyiz fener yarıştan koptumu
Bunu yazarak takimi da baski altina almak istemiyorum ama aci gercek bu."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePuan kaybedersek yaristan koparmiyiz ?
Yorum
-
İlk olarak vivanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi oynamamış olabilirler doğru ama çok hırslıydı takım yanlış maçmı izledik..inşlh bizim takımda yarın öyle olur..ama biliyorumki yarın yine çok yavaş tempoda maça başlarız buda şenol güneş farkı..Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener kolay gözüken maçlarda puan bırakabilir.puan bırakmamız yarıştan kopmamız anlamına gelmez...
Günlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum... Bu fener kesin yenilecek ondan eminim.Biz işimize bakmalıyız..puanda bırakabiliriz sorun değil..
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener kolay gözüken maçlarda puan bırakabilir.puan bırakmamız yarıştan kopmamız anlamına gelmez...
Belediyenunu elemis,elegini asmis.
Karabük:Muhtemelen izin havasinda olacaklar.
A.gücüagi solu belli olmayan ama hedefsiz bir takim.
Sivas:Ligde kalmanin kutlamalarini yapacak.
Kendimizi kandirmayalim,bu takimlara fener puan vermez."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerin bundan sonra puan kaybetmesi zor görünüyor,yarin olasi bir puan kaybi isimizi sansa birakir.
Bunu yazarak takimi da baski altina almak istemiyorum ama aci gercek bu.
Yorum
-
Yarın Bursayı yeneceğiz bende buraları fenerin inadına kornaya boğacağım.Fenerliler seyredecek şampiyonun turunu..Kahvede eminim herzamankinden fazla fenerli olacak bizim maçta... Kahve çıkışı basacam kornayı onlara inat.... Seyredin ulan Trabzon bu... Bu arada bana şöyle güzel bi trabzonspor müziği lazım...Yarın fenerlilere serenat yapacam...
Yorum
-
İlk olarak uzunismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen buna kesinlikle inanmıyorum.. Asla yarıştan kopmayız..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Yorum
-
İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben öyle düşünmüyorum cafer bu ligde kimin kimden puan alacağı belli olmaz belki bizimkiler bir ara bir ayar verir bu işler belli olmaz ha avantajı kaybederiz o ayrı nasılki yenersek şampiyon olmayacağız puan kaybedersek te kopmayız. güze bir lig yarışı olarak bakalım olaya"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Artık bu işin lami cimi kalmadı. Şampiyonluk giderse 96'yı yaşamadım ama daha kötü olacak gibi.Özellikle yeni nesil (Benim gibi, 16-22 yaş aralığı ) yıkılacak.
Potansiyel ruh hastası hissediyorum kendimi. Fb maçını izledim yoruldum vallahi. Bizim futbolcular ne durumdadır kim bilir?
Hakem,Federasyon, Basın, Yayıncı kuruluş..... alayı bize karşı......
Hayırlısı neyse o olsun. Şampiyon olamazsak bile şu 3 yılda kurulan takımın iskeleti bozulmasın.
Kim ne derse desin kalan 6 haftada puan kaybedersek şampiyonluk uçar gider.
Şu oluşan havada işimiz gerçekten zor..
Yorum
Yorum