Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    valla artık sanırım febe puan kaybetmez bizim 6 da 6 yapmaktan başka şansımız yok
    Katiliyorum. Zaten fener kaybedmesi gereken puanlari kaybetti ve iki puan gerimizden geliyor. Dün puan kaybetmis olsalarda bugün kazanmamiz gerekiyordu.

Ben dogrusu Bursadan pek korkmuyorum. Aslinda tüm maclarimizi öyle veya böyle kazanacagimiza inaniyorum.
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu akşam samimi olduğum 15 yıllık Fenerbahçeli arkadaşımla tartıştım bu yüzden,üstüme geldiler çektim çıktım mekandan...sadece dediğim şuydu :''Lugano ve Semih atılmalıydı dedim''...bir daha da gitmeyi düşünmüyorum
      Ister babanin oglu olsun. Bir fenerli futbolcuyu asla bir fenerliye kötüleyemezsin...
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ister babanin oglu olsun. Bir fenerli futbolcuyu asla bir fenerliye kötüleyemezsin...
        aynen öyle, ben babamın diğer oğlu, diğer sıfatıyla kardeşime ne desem boş oluyor, onlar şerefsizce şampiyonluğa dah razılar.
        Allahım bizi muzaffer eylesin...
        Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• korkuyorum kalbim son haftalara kadar benimle bu heycani yasiyamiyacakk gidecem kalpden gidecem kriz gecircem , 45 de +5 uzatiliyor 90da + 6 uzadi mac , 90+ larda kalbim patlicakti agzimi acamiyordum birde gol gelince yikildim ...aksama trabzonun maci var nasil dayancak , yatamiyorum gozlerime uyku girmiyorr
          14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Allah kabul etsin. Namazımız kılındı, dualar edildi. Bu saatten sonra tutunacak tek dalımız...
            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• bu sampiyonluk bi kacarsa bi taraftar olarak devre arasinda takima direk katki saglayacak bi adam almanayn yonetim ve senol hocaya hakkimi helal etmiyecegim
              https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Uyuyamayan ne çok taraftar varmış yaaa..

Yorum

• ben isten yeni geldim simdi yatcam mac saatinde kalkarim artik
                  https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Bende şimdi geldim işten yatıyorum 18:50'de kalkarım
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• lugano pisliği eline 14 lü alıp Anteplilere sıksa kart görmeyecekti dün akşam.
                      Ettiğim küfürün, ettiğim bedduanın hatti hesabı kalmadı.
                      Çoğu arkadaşın dediği gibi 6 da 6 yapmazsak bize yedirmeyecek bu şerefsizler.
                      fb-Antep maçını izledikten sonra samimiyetimle şunu düşündüm, Allah bize böyle şampiyonluklar nasip etmesin.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Kalan maçlarımız içinde en zor maça çıkıyoruz bu akşam bence. Bu maçı ne yapıp edip kazanmalıyız. Ama şurası da bir gerçek ki Bursaspor kaybetmemeye oynarsa büyük ihtimalle bunu başaran bir takım. Zira Türkiye'de her takım için kabus olan Kadıköy'de bile bunu başardılar. Maçın sonucunu belirleyecek olan bizim oyuncularımızın kazanma ve şampiyonluk inancıyla biraz da futbol şansıdır.

Akşam ki Fenerbahçe maçına gelirsek. Haftalardır adamların neler yaşadığını hissetmiş olduk dün akşam ki son dakika golüyle. Zira biz uzun zamandır bu şekilde ilerliyoruz zaten. Hakem falan diyerek kendimizi yormayalım. Beşiktaş-Trabzonspor maçındaki gibi her iki takım adına kötü bir hakem vardı sahada dün akşam. Fenerbahçe'nin penaltı pozisyonları bize verilmemiş olsa neler yapardık? Böyle düşününce Lugano'nun atılmaması falan da bir diyet oluyor işte. Dün akşamki maç dediğim gibi sadece haftalardır Fenerliler'in biz son dakikalarda kazanırken ne duygular yaşadığını görmemizi sağlayan bir maçtan öte bir anlam ifade etmemeli bizim için.

Bursaspor maçını kazanırsak şampiyon olacağımıza inanıyorum ben. Tüm takım da böyle inansa bu maçı alırız inşallah. Ama dediğim gibi biraz da şans yanımızda olmalı.
                        #7 King of Kings

Yorum

• Skor tahminim 4-1.

Bu maç tahmin edilenden çok daha rahat geçecek bence.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bir Günlüğüne Verdiğimiz Koltuğumuzu, Bugün Yeniden Teslim Almaya Gidiyoruz. ''Vira Bismillah''
                            BMN TRABZON

Yorum

• iddaa bu hafta 1.3 oranı 3 maçta var 2 tanesi 1 bitmedi !

Roma 2 - 3 Palermo
                              Wolfsburg 2 - 2 St Pauli
                              Trabzonspor - Bursaspor ???
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Erdal Abi bile çileden çıkmış,okuyorumda yorumları... en akil adamlarımızdan biride böyle olduysa...

Allahtan ümidimiz kesilmez,görüyor herşeyi.eğrisini doğrusunu görüyor biliyor.Hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

artık bugünkü maç için heycanlanmıyorum.her sonuca razıyım.bu kadar şerefsiz bir lig için bırakın şerefli şampiyonluğu,şerefli ikincilik bile fazla...
                                Entropi İyidir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X