Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen isini saglam kaziga baglayip tüm maclarini yenmelisin,fb kaybederse yine kaybeder.
    Elbette öyle de forumda Fener maçından sonra tuhaf bi hava var ben onu yatıştırma amaçlı söylemiştim

Yorum

• arkadaşlar fenerbahçeli oyunculardaki hırs biizm oyuncularımızda yok doğruya doğru..bence hakettiler çok istediler ve oldu..biz kendi işimize bakalım..

Yorum

• Sansal ve turevlerine cevabi yarin sahada takimimiz verecektir.Kalan 6 maci da alacagiz.Fener sabaha kadar mac alsin.

Yorum

• İlk olarak vivanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar fenerbahçeli oyunculardaki hırs biizm oyuncularımızda yok doğruya doğru..bence hakettiler çok istediler ve oldu..biz kendi işimize bakalım..
          Yahu bende bunu anlamıyorum neyi hak ettiler ne oynadılarda hak ettiler
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bursa defansını topu kanatlara yayarak geçmek çok zordur diye düşünüyorum. Duran toplardan ve yandan gelen ortalarda da Bursa gol yemez gibi.. Sadece şundan çok ümitliyim.. Burak ve Umut çapraz koşularda defansın dengesini bozabilirse ortada jajaya çok geniş alanlar açabilirler.. Zaten hoca bu maçın taktiğini böyle düşünüyor diye biliyorum...Umut, Burak oynarsa yattara sık sık yer değiştirmeli ve gobekte boşluk yaratmaya çalışmalıdır.. Bursa atağa çıktığı zaman ise kanatları kullanacaktır.Çok dikkatli olmalıyız.. Ofansta bizim tam tersimizi oynayacaklar.. ilginç bir maç olacak.. Bol gol görebiliriz.. Göbekte battallaya dikkat edip, millerin arkaya sızmasını önlemeliyiz ve ne olursa olsun ilk golü biz yememeliyiz...

Yorum

• Valla yorumları okuyunca sanki körler sağırlar olayı gibi.
              ya ben yanlış TS mi izliyorum ya da burada değişişk bir TS den bahsediyoruz.
              neyse umarım sizin dediğiniz olur.
              olursa zaten yeni doğan kızımı da alıp turlayacağım
              Ağaca yaslanma kurur, insana yaslanma ölür

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fenerin sahasında dünya kadar olay olmuş, polisler falan sahanın içindeydi baya ortalık karışmış fbli taraftarlar antepli futbolculara uzun uzun küfür etmişler hazır sporda şiddet yasasıda çıktı bakalım ne ceza verecekler fenere?
                fazla abartmaya gerek yok..tff nin ceza vermeyeceğini sende bende biliyoruz dimi..biz olsak kesir yerdik hatta basın yedirtirdi cezayı..ama bak bu akşamdan itibaren kimse bu olayları üstelemez fenerin iyiliği için..bizim taraftarımız çekirdek yiyeceğine fener taraftarı gibi rakibi baskı altına alsın öyle çok konuşmaklada iş olmuyor..

Yorum

• Alnı acık takımın taraftarı oldugum ıcın trabzonsporumu cok sevıyorum.hakkımızsa nasıp olur hıc merak etmeyın.lekelı sampıyonluk olarak tarıhe gecmesını ıstemem.tertemız 6 sampıyonluk var.usaklar cıkmıs g.saraylıydık fenerlı olduk dogru yolu bulduk.bunların taraftarlıgı boyle bu toplulugun ıcınde olmadıgım ıcınde sukurler olsun
                  sana ne şarkılar ne şiirler yeter.TRABZONSPOR ismin cihana bedel.sana tek bır söz UGRUNDA OLURUM BUNU BIL YETER.

Yorum

• Puan kaybedersek yaristan koparmiyiz ?
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bizde ordudan 5 kişi geleceğiz ve benim henüz avni akerde beraberlik veya mağlubiyetim yok , totem yapıyorum tüm imkanları zorlayıp geliyorum. 4 yaşındaki oğlumda yanımda olacak ,

Yorum

• Birde Millerin arkaya sızmasını engellemek için hocamız defansı önde kuramayacaktır.Dolayısıyla oyunda çok geniş alanlar ortaya çıkabilir.. Futbolcularımızın bu maçta herzamankinden fazla koşmaları gerekecek.İnşallah bu durum düşünülmüştür.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu bende bunu anlamıyorum neyi hak ettiler ne oynadılarda hak ettiler

iyi oynamamış olabilirler doğru ama çok hırslıydı takım yanlış maçmı izledik..inşlh bizim takımda yarın öyle olur..ama biliyorumki yarın yine çok yavaş tempoda maça başlarız buda şenol güneş farkı..

Yorum

Puan kaybedersek yaristan koparmiyiz ?
                            şakamı bu şu an 2 puan öndeyiz fener yarıştan koptumu

Yorum

• İlk olarak vivanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar fenerbahçeli oyunculardaki hırs biizm oyuncularımızda yok doğruya doğru..bence hakettiler çok istediler ve oldu..biz kendi işimize bakalım..
                              Zaten biz şampiyonluğu da haketmiyoruz onlar hakediyor!!!
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Puan kaybedersek yaristan koparmiyiz ?

Ben buna kesinlikle inanmıyorum.. Asla yarıştan kopmayız..

Yorum

Çalışıyor...
                                X