Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak uzunismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yarın Bursayı yeneceğiz bende buraları fenerin inadına kornaya boğacağım.Fenerliler seyredecek şampiyonun turunu..Kahvede eminim herzamankinden fazla fenerli olacak bizim maçta... Kahve çıkışı basacam kornayı onlara inat.... Seyredin ulan Trabzon bu... Bu arada bana şöyle güzel bi trabzonspor müziği lazım...Yarın fenerlilere serenat yapacam...

Öyle morallerini bozacağım ki antep galibiyetinin hiç bi önemi kalmayacak..Hayallerini silip süpüreceğim..Hadi trabzonum mahcup etme beni....

Yorum

• Yarin muhtesem bir atmosfer olmali.Takima asiri destek olmaliyiz.Bizim sampiyon olmamiz kalan 3 maca bagli.O yuzden teker teker bakmaliyiz.Once Bursa.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Buca:Ligden düsmüs.

Belediyenunu elemis,elegini asmis.

Karabük:Muhtemelen izin havasinda olacaklar.

A.gücüagi solu belli olmayan ama hedefsiz bir takim.

Sivas:Ligde kalmanin kutlamalarini yapacak.

Kendimizi kandirmayalim,bu takimlara fener puan vermez.
        bu mantığa göre zaten şampiyon biziz
        bursa: hedefsiz takım avniakerde galibiyeti yok
        eskişehir: hiçbir hedefi yok
        antep: 4.lük garanti hedefi kalmamış ayrıca bu akşam çok hırpalandı
        diğer maçlarımız aynı

Yorum

• allahtan futbolcularımız taraftarlarımızın bazı kısmı gibi değil. bazıları daha maçlar oynanmandan maçı veriyo. bu çocuklar kaç maçtır saldırıyo asılıyo v maçları kopartıyor, fenev bi maçı son dakkada aldı aman allahım ne maçı istemekmiş ne azimmiş ne saldıymaymış. ben sonuna kadar güveniyorum yarın saat 19:00 dan 20:46 ya kadar
          Bir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yarin muhtesem bir atmosfer olmali.Takima asiri destek olmaliyiz.Bizim sampiyon olmamiz kalan 3 maca bagli.O yuzden teker teker bakmaliyiz.Once Bursa.
            Evet,bursa eskisehir ve antep virajlarini kayipsiz gecersek sampiyonluktan sözedebiliriz.

Futbolcularimiz f b kazaniyorsa ben de kazanirim demeli,buna yürekten inanmali.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Yaaa şu maç günlerini hiç sevmiyorum. Geçen hafta maç var diye cumartesi uyuyamadım.... Tam maç vakti geldi uyuyakaldım.Maçın ilk yarısını kaçırdım.. inşallah bugün de aynı şey olmaz...

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu mantığa göre zaten şampiyon biziz
                bursa: hedefsiz takım avniakerde galibiyeti yok
                eskişehir: hiçbir hedefi yok
                antep: 4.lük garanti hedefi kalmamış ayrıca bu akşam çok hırpalandı
                diğer maçlarımız aynı
                Bursa:3.lügünü koruma hedefi var,basin tarafindan pompalandi.

Eskisehir:Bülent uygun demem yeterli.

Antep:Lig 3.lügü iddialari olacak,tolunay in kitabinda yatmak diye birsey yoktur.En az bu aksamki kadar maca asilacaklar.

Yorum

Biz haric Türkiyede hedefsiz takimlarin son haftalarda sampiyonluga oynayan takimlari gectim kümede kalmaya calisan takimlardan puan aldiklari hic görülmüs mü?
                  ben çok gördüm. vanda kümeye düşmüştü ama bizi yendi ankaragücü yıllar önce gs yi yendi fener şampiyon oldu sondan 2. hafta

Yorum

• ligtvde can karyağdı muhtemel 11leri verdimi
                    Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak vivanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar fenerbahçeli oyunculardaki hırs biizm oyuncularımızda yok doğruya doğru..bence hakettiler çok istediler ve oldu..biz kendi işimize bakalım..
                      hırslı olmak yerde yatan rakibinin ayağına canavar gibi basmaklamı oluyor!

Yorum

• kalan maçlar;
                        TRabzonspor-----------fener
                        bursa-----------------------
                        eskişehir---------------buca
                        antep-----------------belediye
                        buca------------------karabük
                        belediye---------------ankaragücü
                        karabük---------------sivas

fenerin fikstür avantajı açık belki buca puan alır gerisi boş.. fenerin oynadığı takımlardan hedefi olan tek takım buca.
                        6 da 6 yapmadan şampiyon olamayız
                        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                        -ismail-

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben çok gördüm. vanda kümeye düşmüştü ama bizi yendi ankaragücü yıllar önce gs yi yendi fener şampiyon oldu sondan 2. hafta
                          Van bizi yenerken ligde kalma umudu vardi,ben a.gücünün nedense gs ye 8-0 yenildigini hatirliyorum.

Yorum

• - Artık bu maçı taraftar alacak , içerde puan kaybedersek o taraftara çok fena söveceğim kimse darılmasın...
                            - Tabiki sözüm öküz gibi durmadan küfreden , mal gibi çekirdek yiyenlere...
                            En son SEDAT tarafından düzenlendi; 17.04.2011, 00:01.
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Bursa:3.lügünü koruma hedefi var,basin tarafindan pompalandi.

Eskisehir:Bülent uygun demem yeterli.

Antep:Lig 3.lügü iddialari olacak,tolunay in kitabinda yatmak diye birsey yoktur.En az bu aksamki kadar maca asilacaklar.
                              her maçın havası aynı olmaz. ayrıca antep iyi futbol oynamadı bu akşam fener kendi stresinden atamamış

Yorum

• 6 da 6

İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kalan maçlar;
                                TRabzonspor-----------fener
                                bursa-----------------------
                                eskişehir---------------buca
                                antep-----------------belediye
                                buca------------------karabük
                                belediye---------------ankaragücü
                                karabük---------------sivas

fenerin fikstür avantajı açık belki buca puan alır gerisi boş.. fenerin oynadığı takımlardan hedefi olan tek takım buca.
                                6 da 6 yapmadan şampiyon olamayız
                                Doğru olan tek gönderi mi ne!
                                biz 6 maçı alırsak evet oluruz da sorun bu maçları alabilecek bir takım görebilecek miyiz?
                                ya da görsek bile o heyecana dayanabilecek seyirci kalacak mı kalp krizi geöirmemiş
                                Ağaca yaslanma kurur, insana yaslanma ölür

Yorum

Çalışıyor...
                                X