Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    forum yöneticileri lütfen sizden bir istehim var

burda ynei bir başlık açılıp diyer takımların maçlarını ve haberlerni paylaşıp tartısabilirz angutlar bunu yapıor ve cokda uyuza olyorm abuk subuk yorumlar yapıolar ve inan gazetecilerde ordan nemalanarak haber yapıor

Ben Lig Maçları yada Türkiye Ligi vs. gibi bir başlık istiyorm bu benim düşüncemdir ben burda fb maclarınıda tatısmak istiyorum yada gs yada bjk vs.
    Spor toto süper lig, Ptt 1. lig, 2. lig ve 3. lig takımlarına ilişkin maçların ve gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak dolaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hiç kimse bursa aleyhine davranışta bulunup rakibi tahrik etmesin.Unutulmasın ki kayseriye iki puanı bundan dolayı verdik.Tam tersine rakibi gevşetici davranışlar lehimize olacaktır.G.S maçından sonra bursa aleyhine bağırıp çağırmanın ne mantığı olabilir.Şu da unutulmasın ki bursanın fener maçında bir puana ihtiyacı yoktu.
      Doğru söylüyorsun... bu arada 61 i bulmuşsun
      fenerbahçe dünya pisliğidir..
      her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birazda bizim açımızdan baksanız..

bizden kaç kişi topu diker acaba
        fenerbahçe dünya pisliğidir..
        her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• umutu 11de görünce şampiyonluğa inanasım gelmiyor.

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cale olmaz piotr olmalı önündede engin
            engin yoksa böyle olmalı demek istedim. ama engin varsa tabiki dediğin gibi...

Yorum

• yenmekten başka çaremiz yok.6 da 6 yapıp işimize şansa bırakmamalıyız.
              Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• ahmet çakar trabzonsporlular bursayı geçen senenin etkisiyle baskı altına alacaklar dedi.toroğluda bursa fenerle berabere kalarak borcunu ödedi çıkar oynar dedi.
                Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dimi ya kalp var bizdede
                  Her maç son dakikalarda heyecandan kalpden gidecem birgün
                  Bu gidişle kalp doktorlarının hastalarının çoğu Trabzonspor taraftarı olacak.

Yorum

• az önce bursa macına bilet aldım.kale arkaları dün itibariyle bitmiş.maraton tirübininde de 1000 kişilik yer kalmış.galiba bu sezonun en kalabalık ve en yüksek hasılatlı macı olacak ))

Yorum

• biz fenere göre daha sakin davranıyoruz. aslında bizim daha çok stres yapmamız lazım ama benim tanıdığım fenerliler çok stresli çoğu ruh hastası oldu. 2hafta sonra havlu atarlar eğer biz yenersek

Yorum

• Bileti alana kadar canımız çıktıGüneş bir yandan,dolu dolu bir sıra,ayakta dikil...Neyse aldım biletimi nihayetBiletler bugünden bitmiştir.

Yorum

• İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bileti alana kadar canımız çıktıGüneş bir yandan,dolu dolu bir sıra,ayakta dikil...Neyse aldım biletimi nihayetBiletler bugünden bitmiştir.

Biletler tükendi mi yani?
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bakın biletler bitmiş. Şimdi çok tartıştığımız deneyi yapabiliriz.

Bakalım misafir tribününün altındaki bölümde boşluklar olacakmı ? Bence yine olacak.
                            Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                            Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                            Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                            Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Gerçekten fenerin havlu atması için,öncelikle bu maçı almalıyız.
                              Kesin takılacağımızı düşünüyorlar.Ardından Eskişehir'i de geçtik mi iyice umutsuzluğa kapılacaklardır.
                              Böyle düşünmeliyiz ve de böyle olmalı.Hem de olacak.Ben de ''ben demiştim'' diyeceğim
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bakın biletler bitmiş. Şimdi çok tartıştığımız deneyi yapabiliriz.

Bakalım misafir tribününün altındaki bölümde boşluklar olacakmı ? Bence yine olacak.

Nedenini de yaz bare...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Çalışıyor...
                                X