Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 10 otobüs yavaş gelsinler.Bence bu maçta Bursa seyicisi olmamalıydı.Yine olay çıkarsa bizim zararımıza olacak.

Yorum

• Beşikdüzü'ne kadar 10 otobüs olabilir ama ordan TRABZON'a kadar kaç otobüsü kalır bilemicem..
      Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar yarına kadar bılet kalırmı 4-5 kişi gelcez rizeden.
        biraz önce kendime bilet aldım. Kale arkası yok. Maraton b ve c bloklar bitti. Sadri şener gişesinde büyük bir kalabalık var. Muhtemelen büyük bir kısmı bugün bitecek.
        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          biraz önce kendime bilet aldım. Kale arkası yok. Maraton b ve c bloklar bitti. Sadri şener gişesinde büyük bir kalabalık var. Muhtemelen büyük bir kısmı bugün bitecek.
          Hadi ya kale arkası skorborddan alıyorduk herzaman.Yıne ordan alcaktık kalmadımı şimdi

Yorum

• Ey büyük Allah ım.
            Bursa yı yendir, şampiyon yap bizi bu sene.

Pazar akşamı Şansal ın ve FB medyasının morarmış suratlarını görmeyi nasip eyle.

En büyük Trabzonspor.
            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• çok güzel haberler aldım az önce,biletlerin satışı çok iyi gidiyor bir kaç güne zaten tükenir

şimdi Destek zamanı

bize her yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ey büyük Allah ım.
                Bursa yı yendir, şampiyon yap bizi bu sene.

Pazar akşamı Şansal ın ve FB medyasının morarmış suratlarını görmeyi nasip eyle.

En büyük Trabzonspor.
                Şansal'dan çok mustafa denizli'nin suratını görmek daha bi sevindiric abi

Yorum

• mustafa,şansal derken bunlar markus'u da kendine benzetiler onunda yüzünğ görmek güzel olur....
                  ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şansal'dan çok mustafa denizli'nin suratını görmek daha bi sevindiric abi
                    evet evet evet kesinlikle bende aynısını düşünüyorum.
                    BENİM OĞULLARIM ÖNCE TRABZONU TUTACAK.. SONRA FENERDEN NEFRET EDECEK

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hadi ya kale arkası skorborddan alıyorduk herzaman.Yıne ordan alcaktık kalmadımı şimdi
                      gişede kesinlikle yok. Ama karaborsacılarda gani. Adam elinde en az 50 tane kombine ile geziyordu bugün gişenin orda.
                      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Bıyerde Cem Papile katliamını ızledım.Onun sonrasında tepkılerı ızledım.Kötü oldum birden ya.Ulan bu senede bu hakemler Tff eger yolumuza taş koyarsa.Türkiyeyi başınıza yıkarız..

Yorum

• İstanbul'dan Geliyoruz... Haydi Trabzonspor Güldür yüzümüzü....
                          6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Hakem Fırat Aydınus

Yorum

• Bide dikkatimi çekti Sibel'in açtığı başlıkların çoğunu kazanmışız bazılarını da farklı kazanmışız inşallah uğuru bu maçta da sürer

Yorum

• Kale arkasi biletleri bitmis. 2 tane deniz tarafi kale arkasi bileti olan varsa fazladan, lutfen benimle irtibata gecsin. Biletlere talibim. Tel numaram: 05326013161
                                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Çalışıyor...
                                X