arkadaşlar trabzon şehri maça hazırlanıyormu şehir süslendimi statta hazırlık varmı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Ruhname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületurk telekom trubunu neresi oluyo maratonmu
Yorum
-
Bundan sonraki dönemde burak-jaja ikilisi haricinde diğer fubolcularında sorumluluk alması gerekiyor..
Haftalardır bütün yükü sırtlandı götürüyorlar...
Umut engin colman selçuk diğerleri skora katkı yapmalılar..
Şampiyonluğa giden bir takımın golcüsü olduğunu hatırlamalı umutdaa..
2 yarıda attığı gol sadece ve sadece 1..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Colman ve Selçuk takımın hamallığını yapmakla meşguller. Top bizdeyken pozisyon hazırlamakla, top rakipteyken presi sevmeyen Jaja, Burak gibi oyuncuların yerine ekstra pres yaparak ileride basmaya çalışan, oyun bizim sahaya yıkılmışsa yardımcı savunmacı olarak aralara giren isimler zaten. Takımı ayakta tutan Colman ve Selçuk'un bitmek bilmeyen enerjileri. Onlar üzerine düşeni yapıyor, üzerine düşeni yapması gerekenler Jaja, Burak ve Umut. Onlar gol yükünü çekmek için ileride oynuyorlar. Fener'de de Alex ve Niang bu yükü sırtlıyor.
Duran toplarda da ileri çıkan savunma oyuncularımız zaten pozisyon bulursa değerlendiriyorlar.
Duran topları Selçuk ya da Colman'dan birisi kullanırken diğeri Serkan Balcı ile beraber Piotr'da olmak kaydıyla en geride bekliyorlar. Çünkü asli görevleri takım oyununu kurmakla beraber rakibi karşılamak.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
umut bu takımın en önemli oyuncularından biri şu son haftalarda birde gol atsa tatından yenmez. bakarsanız burağın attığı gollerin çoğunda umutun katkısını görürsünüz. gerçi geçen hafta kaleye giden 2 topu da kesti ama neyse
Yorum
-
bursa Trabzon'a yatar diyorlar ya gülüp geçiyorum.
Ne zaman bizi yenmişler ki..
En son bizi yendikleri maçta 5 metre ofsayttan gol atmışlardı 90.dk
Geçen yıl şampiyon olduklarında bile 2 maçta bileğimizi bükemediler..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum