Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    buyursun gelsinler, taraftarla bir işimiz yok.

Valla Onların İşi var demekki Takip edersen forumlarını Görmen Mümkün.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• hafta sonu şeftali yemeye haydeeee.......( KURTLU AMA İDARE EDECEĞUK)
      Emekleri çaldın yine.
      Günahkarsın Fenerbahçe !
      Ama bu dünyada, ama Ahirette,
      Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Teşekkürler renkdaş. Serdar Aziz'in olmaması bizim için iyi oldu.

Ne demek abi .
        Benim söylediklerim kart cezalıları .
        Sakat varmı bilmiyorum .

Yorum

• Ulan hangi takımla oynasak yatacak muhabbeti cıkıyor.O takımı iyice havaya sokuyorlar.Eskısehıri herkes bilemeye başladı maşallah.

Yorum

• Bakalım Bursa'nın yatacağı haberleri ne zamandan itibaren verilmeye başlanacak. Bizim bunlarla hırslanmamız gerekmiyor mu aslında ?
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Yorumlara baktımda bilende konuşuyor bilmeyende. Beyler dışarda düşman aramaya gerek yok içerdekiler yeter bize.. bir iki lafımda Trabzondaki taraftarlara lütfen takımı strese sokmayın trabzondaki maçlardan bahsediyorum inanılmaz puanlar kaybettik Trabzonda. rakiptakımıda strese sokuyorsunuz adamlar 11 kişi defans yapıyor :)))) maç kilitleniyor zaten kapanan takımlara karşı sıkıntı yaşıyoruz.. açık oynayan her takımı yeneriz bir an önce kapanan takımlara karşı bir çare bulmamız lazım son olarak ben 2 maçı tehlike görüyorum eskişehir ve karabük bu takımlar bize 11 kişi defans yapacak emin olacak ona göre tedbir almamız lazım.. Ama ben Antebin bu hafta fenereçakacagını düşünüyorum hiç şansı yok egerkide Antep feneri yenersede Avni akerde şampiyonluk turu atarız bu hafta buna emin olun.....

Yorum

• Arkadaşlar, yatmak muhabbetinin amacı hem rakibi saçma bir şekilde motive etmeye çalışmak, hem de şampiyonluğumuza gölge düşürmeyi istemek. Kim ne zaman yatmış bize? Biz işimizi ayakta da gördüğümüz için bugün buralardayız.

Horoza o malum soruyu sormuşlar, tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan. Ben işime bakarım, polemiğe girmem demiş.

Biz işimize bakalım, bırakalım hayal dünyası insancıkları komplo teorileriyle kudursunlar.
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Gençler akıllı olun azıcık Bursa'yla uğraşmayın, hocayla uğraşmayın, Umut'la uğraşmayın. Çok canınız sıkılıyorsa fenerle uğraşın.
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Her takımı yatırabildiğimizden 27 senedir şampiyonluk bekliyoruz...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• öyle yada böyle oyunlarının içine çekiyorlar bizi. bu yatma konularını ne kadar konuşursak o şerefsizlerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz. bırakın kendi oluşturduları o suni gündemde boğulsun şerefsizler.
                      onlara sezon sonu diyelim söyleyeceklerimizi
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar, yatmak muhabbetinin amacı hem rakibi saçma bir şekilde motive etmeye çalışmak, hem de şampiyonluğumuza gölge düşürmeyi istemek. Kim ne zaman yatmış bize? Biz işimizi ayakta da gördüğümüz için bugün buralardayız.

Horoza o malum soruyu sormuşlar, tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan. Ben işime bakarım, polemiğe girmem demiş.

Biz işimize bakalım, bırakalım hayal dünyası insancıkları komplo teorileriyle kudursunlar.

Sana katılmamak elde degil gökçe abi sen bu işi biliyosun....hislerime tercüman oldun...
                        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gençler akıllı olun azıcık Bursa'yla uğraşmayın, hocayla uğraşmayın, Umut'la uğraşmayın. Çok canınız sıkılıyorsa fenerle uğraşın.

Yorumun hası budur.İmzama ekliyorum izninle..
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gençler akıllı olun azıcık Bursa'yla uğraşmayın, hocayla uğraşmayın, Umut'la uğraşmayın. Çok canınız sıkılıyorsa fenerle uğraşın.

Fenerle neden uğraşıcaz en azından adamlar atıp tutmuyor Trabzona şu kadar kişi geliriz gezeriz ederiz bilmem ne diye..tribündergiye girde oku yorumları.
                            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Bursasporlular garip garip videolar yayınlıyor fena sabır zorluyorlar.
                              Ama takmayın takımın başarısı için oraya endesklenelim.
                              Yaramazlık yaparsalar çekeriz kulaklarını.
                              Biz işimize bakalım

Yorum

• bursada fenerli de olabilir proveke edebilir. bunlar boş iş bizim ihtiyacımız olan tek şey 3 puan kim nerde geziyosa gezsin. ayrıca bursaspor takımının fenere nasıl cansperhane mücadele ettiğini unutmamak lazım. aynı mücadeleyi bizede verecektir. hakkıdırda biz şehir ve taraftar olarak maça hazırlanalım. hakemi rakibi baskı altına alalım. ama sahada önceden yapmak rakibi hırslandırır.bize zarar verir. kayseri son puanını bizden aldı

Yorum

Yükleniyor...
                                X