İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcut durumda kalan 6 maçı kazanmak ve şampiyon olmak için en büyük anahtar alanzinhodan vazgeçip ceyhuna dönmek olacaktır,jaja ve alan birlikte olmuyor,inşallah hoca bu sevdadan vazgeçer,yoksa bu sevda zorlu maçlar öncesi geri dönüşü olmayan kayıplara yol açabilir..bu şekilde ne savunma ne de hucum yapabiliyoruz,enginin durumunu bilmiyorum ama bursa maçında ilk 11 de kesinlikle ceyhunu görmek istiyorum...
----------------Tolga----------------
Serkan---Giray-----Egemen-----Cale
----Selçuk-----Ceyhun----Colman--
----Burak-----Umut-----Jaja
Bu takım böyle çıksın sahaya bence oyunu çok rahat alır.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFırat Aydınus'u hakem olarak atayacaklarını düşünüyorum..Cüneyt'i Fener maçına atarlar..Haftaya Eskişehir maçında da Cüneyt bizimle olur..Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
Jaja solda oynamıyor zaten. Çok dağınık oynuyor normalde forvet arkası gibi bişey ama ilerde her yere gidiyor. Burak da öyle. Burak umut ve jaja oralarda biyerlerde oynuyolar işte. Bırakalım takılsınlar.Dİğer savunma ve ortasaha oyuncuları böyle oynamalı. 3 ortasaha olmasının sebebi defansif anlamda daha dirençli takım yaratmak, saha içinde de daha dengeli takım yaratmak.
Yorum
-
---------------Tolga------------
Serkan----giray----egemen----Piotr
-------CoLman---Selcuk---------
-----Burak----Alanzinho----umut---
------------Jaja---------------
Öne gecersek Umutu sol tarafa cekmeliyiz diye düsünüyorum,gerci en iyisi hep sol tarafta oynasin.Gol vurusu cok kötü ama Brozeke yardim ederPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak agora61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleengin dönerse biraz toparlanırız diye umuyorum, engin neden kadrolarda yok, sakat filan mı?#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep fenerden puan alamaz biz kalan 6 macimizi almaliyiz baska caresi yok insallah mutlu sonu ulasacaz
fener bu macin siparisini coktan vermistir, antep istanbula yatmayi yalanmayi seven bir takim ve bu macta fbye maci sereceklerinden de eminim, yani elalemin ne yaptigi degil bu vakitden sonra bizim ne yaptigimiz onemli.
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekrar sakatlanmis.cok heyecanli hirsli gordum engini , bence ona cok ihtiyacimiz var su an
Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.
Yorum
-
Bursa,Fener'e karşı oynadığı futbolu bize oynarsa,zor yeneriz..Umarım şu 1 haftada Şenol Hoca maksimum seviyeye getirmeye çalışır takımı yoksa Bursa ortasahayı alır elimizden..parselleme işini 2.yarı hiç yapamadık..Jaja ve Colman bu maçın belirleyicisi olur...Forvette de Burak YılmazHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa,Fener'e karşı oynadığı futbolu bize oynarsa,zor yeneriz..Umarım şu 1 haftada Şenol Hoca maksimum seviyeye getirmeye çalışır takımı yoksa Bursa ortasahayı alır elimizden..parselleme işini 2.yarı hiç yapamadık..Jaja ve Colman bu maçın belirleyicisi olur...Forvette de Burak YılmazTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa fener'e savunma yapmaktan başka ne yaptı ki bizi yenecek Armağan bu kadar büyütmeyin gözünüzde Bursa'yı.Ben açıkcası bu maçın gs maçından zor olacağını düşünmüyorum.Benim tek korkum var insanlara komik geliyor ama Buca maçı.Tek korkum Buca.Gerisi kim olursa olsun galip geleceğizHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok tesekkurler. Basin toplantisini bile altyaziyla sanki gizli kapakli is yapiyorlarmis gibi suphe uyandirarak gecen medya; program yaparken bile cikarmadiginiz fener formasi, sizin gibi serefsizlere cok yakisiyor cok...
TV'deki altyazıyı görüp de haberi izlemeyenler, Ertuğrul Sağlam ile Ünal Karaman'ın gizli bir yerde görüntülendiğini sanar, amaç da bu zaten !Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
Yorum