fener takilirsa zaten bizimkiler artik rahat cikar maclara, fener antepe yenilse ve biz bursayi yenersek artik kimse tutamaz bizi ozaman onlar strese girer bidaha puan kaybederler tipki 9puan farki actigimiz gibi geri acariz arayi , onlarda sivasta horon teperler sivasin fenerli yoneticilerle ve taraftariyla , sivas zaten fb yalakasi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursayı yeneriz bence defanstaki en sağlam oyuncuları cezalı
Bu Antep inşş çıkar aslanlar gibi top oynar kadiköyde bursa gibi puan alır..
Yada gider kayserinin yaptığı gibi oynamadan yenilir bize gelir aslan kesilir d.dForum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.
Yorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerhafta kazanmamiz gerekiyor ama bu hafta zirvedeki 4 takim aralarinda oynuyor.
Ilk 4 belirleniyor. Bursa maci bekledigimizden rahat gecebilir.
ilk iki açısından bakarsak bu hafta fazla puan alan avantaj yakalayabilir,özellikle de biz
3 ve 4 için ise, bu hafta fazla puan kesin 3. olabilir diyebilirim...Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMiller-Volkan-Batalla-Ozan İpek...Bu 4'lü Miller hariç çok iyi basıyor Miller de tam bir golcü...çok iyi kontra oynadılar Fener maçında..şu 2 maçtan çok korkuyorum Bursa,Eskişehir.Asker Bülent takımı gazlayacaktır.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Bursaspor maçını kazanacağımızı düşünüyorum,çünkü biz onlara ters geliyoruz,oyun oynayan pas yapabilen bir takım Bursaspor'u rahat yeniyor hatta fark yiyor.Valencia,Trabzonspor,Gaziantepspor pas yapabilen takımlar 4-1 6-1 3-0 2-0 4-0 bu maçlardaki sonuçlar.
Yorum
-
İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk iki öyle kopmuşki, sen söyleyene kadar farkında değildim bursa'nın 3. , antep'in de 4. olduğundan..
ilk iki açısından bakarsak bu hafta fazla puan alan avantaj yakalayabilir,özellikle de biz
3 ve 4 için ise, bu hafta fazla puan kesin 3. olabilir diyebilirim...
Bursa ise 10/11 puan fark ile gidiyor. Su anki derdi 3 üncülügü kaptirmamak."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Golden sonra bursalı ceza sahasında yıkılıyor ya işte öyle yıkıcaz hepsiniMatematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...
Yorum
Yorum