Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fener takilirsa zaten bizimkiler artik rahat cikar maclara, fener antepe yenilse ve biz bursayi yenersek artik kimse tutamaz bizi ozaman onlar strese girer bidaha puan kaybederler tipki 9puan farki actigimiz gibi geri acariz arayi , onlarda sivasta horon teperler sivasin fenerli yoneticilerle ve taraftariyla , sivas zaten fb yalakasi
    Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• Bursayı yeneriz bence defanstaki en sağlam oyuncuları cezalı
      Bu Antep inşş çıkar aslanlar gibi top oynar kadiköyde bursa gibi puan alır..
      Yada gider kayserinin yaptığı gibi oynamadan yenilir bize gelir aslan kesilir d.d

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bursayı yeneriz bence defanstaki en sağlam oyuncuları cezalı
        Bu Antep inşş çıkar aslanlar gibi top oynar kadiköyde bursa gibi puan alır..
        Yada gider kayserinin yaptığı gibi oynamadan yenilir bize gelir aslan kesilir d.d
        zaten kayseriyi goruyoruz ne hallere dustu, Allah hemen cezalarini kesti kac mactir kazanamiyorlar, zaten oyle yapan takimlarin hali sonra perisan oluyor

Yorum

• Aynen
          Şu üç haftayı hayırlısıyla atlatırsak bizi daha kimse tutamaz d.d

Yorum

• Herhafta kazanmamiz gerekiyor ama bu hafta zirvedeki 4 takim aralarinda oynuyor.

Ilk 4 belirleniyor. Bursa maci bekledigimizden rahat gecebilir.
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• sampiyon olursak 5 maci kazanmamiz sart, 6ci maca gerek kalmicak diye dusunuyorum, fener stressten kopar 5hafta kazanirsak ama yinede 6sini kazanalim

Yorum

• Bu maçı rahat 2 farklı kazanırsak Fenerbahçe'nin psikolojisini yerle bir etmiş oluruz.

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herhafta kazanmamiz gerekiyor ama bu hafta zirvedeki 4 takim aralarinda oynuyor.

Ilk 4 belirleniyor. Bursa maci bekledigimizden rahat gecebilir.
                  ilk iki öyle kopmuşki, sen söyleyene kadar farkında değildim bursa'nın 3. , antep'in de 4. olduğundan..

ilk iki açısından bakarsak bu hafta fazla puan alan avantaj yakalayabilir,özellikle de biz

3 ve 4 için ise, bu hafta fazla puan kesin 3. olabilir diyebilirim...
                  Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İnşş maçın başında bir gol buluruzda rahat bir maç izleriz

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Miller-Volkan-Batalla-Ozan İpek...Bu 4'lü Miller hariç çok iyi basıyor Miller de tam bir golcü...çok iyi kontra oynadılar Fener maçında..şu 2 maçtan çok korkuyorum Bursa,Eskişehir.Asker Bülent takımı gazlayacaktır.
                      Şöyle diyeyim sana Armağan tedirginliğini anlıyorum ama şunu bil istedikleri kadar bassınlar hiç sorun olmayacak.Piotr,Egemen ve Giray bu üçlüyü kolay kolay aşamazlar.Es es maçı için haklısın şerefsiz bülent takımı gaza getirecektir ama yetmeyecek.O sene bu sene arkadaş.Hesabı bu sene göreceğiz.Ondan sonra bu ülke doğusundan batısına kuzeyinden güneyine yanacak.
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bursaspor maçını kazanacağımızı düşünüyorum,çünkü biz onlara ters geliyoruz,oyun oynayan pas yapabilen bir takım Bursaspor'u rahat yeniyor hatta fark yiyor.Valencia,Trabzonspor,Gaziantepspor pas yapabilen takımlar 4-1 6-1 3-0 2-0 4-0 bu maçlardaki sonuçlar.

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ilk iki öyle kopmuşki, sen söyleyene kadar farkında değildim bursa'nın 3. , antep'in de 4. olduğundan..

ilk iki açısından bakarsak bu hafta fazla puan alan avantaj yakalayabilir,özellikle de biz

3 ve 4 için ise, bu hafta fazla puan kesin 3. olabilir diyebilirim...
                          Antep ile gerisindekiler arasinda 7/8 puan fark var. Geriye 6 mac var. Fener macini kaybetseler bile 15 puan daha toplanabilir. Bunlarin dördünü daha kazanmalari gerekiyor avrupa icin. Fener maci bu acidan bakilirsa onlar icinde cok önemli. 1 puan bile avrupaya tasiyabilecek onlari.

Bursa ise 10/11 puan fark ile gidiyor. Su anki derdi 3 üncülügü kaptirmamak.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• bu maçı alırsak fener antepi yenemez stres onları bitirecektir. Kazanacağız inşallah.
                              Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Golden sonra bursalı ceza sahasında yıkılıyor ya işte öyle yıkıcaz hepsini
                                Matematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...

Yorum

Yükleniyor...
                                X