Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüseyin Göçek uzun zamandır maç alamıyor,böyle bir maça vermezler.
    En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
    Erdal Hoş

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen bende Fırat Aydunus diyorum.Olmassa Hüseyin Göçek olur.
      Hüseyin göcek mi Allah korusun.

Bize artik olan penaltilarimizi verebilecek cesarette hakem performansi lazim,göcek bu konuda cesaretli degil.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak kamyonetçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hüseyin Göçek uzun zamandır maç alamıyor,böyle bir maça vermezler.
        Orası öyle ama Mhknin ne yaptığı belli olmuyor.

Yorum

• Hüseyin Göçek denen futbol katili olmasın..İki Antalya maçını düdükleriyle katletti,soğuttu...

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynen bende Fırat Aydunus diyorum.Olmassa Hüseyin Göçek olur.

Hüseyin Göcek mi, allah korusun, bu mac karakolda biter o zaman. Orada da bitmez ya neyse.

Sürekli düdük calip macin temposunu düsüren bir hakem istemiyorum.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bünyamin son maçı yönetti,Cüneyt Konya maçındaydı,Yunusun kafası yarılmıştı,Bülent yıldırım Fenerin Bursa maçını yönetmişti hyanlış hatırlamıyorsam.
              Geriye kalan Fırat gibi görünüyor ki bence en iyisi olur.
              En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
              Erdal Hoş

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu maca kimi verirler acaba?

Cüneyt cakir bizim icin en iyisi diyorum ben.
                Cüneyt Çakır daha 2 hafta önceki maçımızı yönetti. En az 2-3 hafta daha bizim maça verilmez. Fırat Aydınus-Halis Özkahya ikilisinden birini verirler...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Halis Özkahya verilirse tamamdır.Buyrun cenaze namazına.

Yorum

• kanalturk yayını kestı fılme grdi
                    Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• 0.5-0 olsun bizim olsun. Kazanalim da yarim farkli kazanalim

Bence bu hafta ligin en onemli haftasi. Bu haftayi lider bitiren, psikolojik ustunlugu ele gecirir ve %99 sampiyon olur diye dusunuyorum. Hele de FB kazanip, biz de 80 den sonra atip kazanirsak FB nin gardi haftaya duser. O yuzden taraftar 90 dakika susmamali. Top Bursa ya gecince isliklar o kadar yukselmeli ki adamlarin ayaklari titresin. Hakeme taraftar baskisi ust seviyede olmali.
                      Yine Yeni Yeniden

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kanalturk yayını kestı fılme grdi
                        İzlemiyodum da nedenini biliyo musun abi?
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          0.5-0 olsun bizim olsun. Kazanalim da yarim farkli kazanalim

Bence bu hafta ligin en onemli haftasi. Bu haftayi lider bitiren, psikolojik ustunlugu ele gecirir ve %99 sampiyon olur diye dusunuyorum. Hele de FB kazanip, biz de 80 den sonra atip kazanirsak FB nin gardi haftaya duser. O yuzden taraftar 90 dakika susmamali. Top Bursa ya gecince isliklar o kadar yukselmeli ki adamlarin ayaklari titresin. Hakeme taraftar baskisi ust seviyede olmali.

Su son iki cümleye aynen katiliyorum.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Emre Belezoglu tam bir ibne göye fenerbahcenin daha yetenekli oyunculari varmis, ve onun icin Trabzondan daha rahatmislar Deplasmanda, o Salak hic istatistiklere bakmiyormu ???
                            En son yatara tarafından düzenlendi; 11.04.2011, 23:11.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bursa maçını alırsak eskişehir'e akın akın gitmek var..

maç cuma
                              22.04.2011 20:00
                              Ohaa ya bu TFF de birtane akıllı adam yokmu.Febe TS macları aynı gün aynı saat olması lazım artık..

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İzlemiyodum da nedenini biliyo musun abi?
                                Yayına Bülent Uygun bağlandı..Reha Ahmet e ve Erman a soru sordurtmadı büloyu hep tek taraflı konuşturdu..Sonra Erman "biz burda oturmaya mı geldik?Soru soramayacak mıyız?" Ahmet"Adam giydiriyor cevap hakkımız doğuyor" tarzında şeyler söylediler ve Reha ile tartıştılar bayağı sonra Muhtar da yayını kapatacağım dedi ve reklama girdiler.Şovmen ya bunlar

(UEFA)

Yorum

Yükleniyor...
                                X