Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 kişi uçak biletlerimizi aldık, İstanbuldan geliyoruz, güzel memleketim burnumda tütüyor, inşallah dönüşümüz de muhteşem olacak
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu pozisyon gol oluyor. Yatar diyenlere !
      Ayrıca Caner bu pozisyonda faul yapıyor. Önünde yükselen adam havadayken dirseğiyle hafifçe itiyor. E havadaki adamı üflesen düşer denge, kontrol sıfır. Defansın pozisyonun kalanında sergilediği kademe hamleleri de takdire değerdi hani...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Bursaspor taraftarı çok atıp tutuyor 400 kişi geliceklermiş Heryere giderlermiş nedemeli Bilmiyorum.
        NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Emre Belözoğlu'nu duydunuz mu? " Trabzon eskişehir'de bizden daha çok zorlanacak. Bizim Trabzonspor'dan daha yetenekli oyuncularımız olduğu için oyunu kolayca çözdük." Allah'ım sana havale ediyorum bu adamı ve bunun gibi olmamış adamları. Edepsiz dedikleri Burak'ın maç sonu açıklamalarını dinlese de utansa diycem ama nerdeee...
          ben Trabzonspor'da oynayan bir futbolcu olsam ve emre'nin şu demecini okusam var ya nasıl bir ruh haline girerim varın siz düşünün.
          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• TV8'de sıra Kazım'ın "haksız" kırmızı kartına geldi! Maçın kırılma anı imiş, hakem hareketin sertliğini süzememiş. Bu kararı Avrupada bir maçta verse çok tepki alırmış!
            Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
            96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursaspor taraftarı çok atıp tutuyor 400 kişi geliceklermiş Heryere giderlermiş nedemeli Bilmiyorum.
              buyursun gelsinler, taraftarla bir işimiz yok.

Yorum

• Bir hafta da Antep fenere yatar diye haber çıksa . Nedir bu her hafta yatma muhabbeti. Bunların motivasyonu yüzünden her maç kafamız gözümüz yarılıyor. Emre yavşağına bak Burak'ın söylediklerine bak. Ne mübarek bir takımımız var. Allah hepsinden razı olsun. Doğrular eninde sonunda kazanacaktır. Bu yoldan dönüş yok. Altı maçın altısını da Barcelona ile oynasak altısını da alacağız. Başka yolu yok.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir hafta da Antep fenere yatar diye haber çıksa . Nedir bu her hafta yatma muhabbeti. Bunların motivasyonu yüzünden her maç kafamız gözümüz yarılıyor. Emre yavşağına bak Burak'ın söylediklerine bak. Ne mübarek bir takımımız var. Allah hepsinden razı olsun. Doğrular eninde sonunda kazanacaktır. Bu yoldan dönüş yok. Altı maçın altısını da Barcelona ile oynasak altısını da alacağız. Başka yolu yok.
                  Burak in sampiyonlugu biz de hakediyoruz fb de aciklamalarini garipsedim dogrusu.

Yazdigin son kisima sonuna kadar katiliyorum,sampiyon olabilmek icin tüm maclarimizi almaya mecburuz.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bülent Yavuz oruyor: " Kazım'ın o ayağa basması şiddet içeriyor mu içermiyor mu?" Allah'ım sen sabır ver! Evet başta şiddet içermiyor belki ama sonrasında basmışken tadını çıkarayım bari diyor. Sigara söndürür gibi adamın ayağını eziyor ve hakem hocası adamın yaptığı yoruma bakın!
                    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
                    96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bursaspor taraftarı çok atıp tutuyor 400 kişi geliceklermiş Heryere giderlermiş nedemeli Bilmiyorum.
                      40 TL maç bilet ücretini veren herkes gelebilir maça.. İşimiz yok onlarla
                      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir hafta da Antep fenere yatar diye haber çıksa . Nedir bu her hafta yatma muhabbeti. Bunların motivasyonu yüzünden her maç kafamız gözümüz yarılıyor. Emre yavşağına bak Burak'ın söylediklerine bak. Ne mübarek bir takımımız var. Allah hepsinden razı olsun. Doğrular eninde sonunda kazanacaktır. Bu yoldan dönüş yok. Altı maçın altısını da Barcelona ile oynasak altısını da alacağız. Başka yolu yok.
                        Güzel özet geçmişsin Gürcan abi.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• eskişehir'i de gaza getirdiler bizim maçtan önce, kayseriye yaptıkları gibi.

Yorum

• Bursaspor'da eksik isimler kimler ?
                            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bursaspor'da eksik isimler kimler ?
                              Turgay Bahadır ve Serdar Aziz .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Turgay Bahadır ve Serdar Aziz .
                                Teşekkürler renkdaş. Serdar Aziz'in olmaması bizim için iyi oldu.
                                ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

Yükleniyor...
                                X