4 kişi uçak biletlerimizi aldık, İstanbuldan geliyoruz, güzel memleketim burnumda tütüyor, inşallah dönüşümüz de muhteşem olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu pozisyon gol oluyor. Yatar diyenlere !Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre Belözoğlu'nu duydunuz mu? " Trabzon eskişehir'de bizden daha çok zorlanacak. Bizim Trabzonspor'dan daha yetenekli oyuncularımız olduğu için oyunu kolayca çözdük." Allah'ım sana havale ediyorum bu adamı ve bunun gibi olmamış adamları. Edepsiz dedikleri Burak'ın maç sonu açıklamalarını dinlese de utansa diycem ama nerdeee...Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
TV8'de sıra Kazım'ın "haksız" kırmızı kartına geldi! Maçın kırılma anı imiş, hakem hareketin sertliğini süzememiş. Bu kararı Avrupada bir maçta verse çok tepki alırmış!Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...
Yorum
-
İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor taraftarı çok atıp tutuyor 400 kişi geliceklermişHeryere giderlermiş nedemeli Bilmiyorum.
Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
Bir hafta da Antep fenere yatar diye haber çıksa . Nedir bu her hafta yatma muhabbeti. Bunların motivasyonu yüzünden her maç kafamız gözümüz yarılıyor. Emre yavşağına bak Burak'ın söylediklerine bak. Ne mübarek bir takımımız var. Allah hepsinden razı olsun. Doğrular eninde sonunda kazanacaktır. Bu yoldan dönüş yok. Altı maçın altısını da Barcelona ile oynasak altısını da alacağız. Başka yolu yok.
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir hafta da Antep fenere yatar diye haber çıksa . Nedir bu her hafta yatma muhabbeti. Bunların motivasyonu yüzünden her maç kafamız gözümüz yarılıyor. Emre yavşağına bak Burak'ın söylediklerine bak. Ne mübarek bir takımımız var. Allah hepsinden razı olsun. Doğrular eninde sonunda kazanacaktır. Bu yoldan dönüş yok. Altı maçın altısını da Barcelona ile oynasak altısını da alacağız. Başka yolu yok.
Yazdigin son kisima sonuna kadar katiliyorum,sampiyon olabilmek icin tüm maclarimizi almaya mecburuz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Bülent Yavuz oruyor: " Kazım'ın o ayağa basması şiddet içeriyor mu içermiyor mu?" Allah'ım sen sabır ver! Evet başta şiddet içermiyor belki ama sonrasında basmışken tadını çıkarayım bari diyor. Sigara söndürür gibi adamın ayağını eziyor ve hakem hocası adamın yaptığı yoruma bakın!Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...
Yorum
-
İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor taraftarı çok atıp tutuyor 400 kişi geliceklermişHeryere giderlermiş nedemeli Bilmiyorum.
Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir hafta da Antep fenere yatar diye haber çıksa . Nedir bu her hafta yatma muhabbeti. Bunların motivasyonu yüzünden her maç kafamız gözümüz yarılıyor. Emre yavşağına bak Burak'ın söylediklerine bak. Ne mübarek bir takımımız var. Allah hepsinden razı olsun. Doğrular eninde sonunda kazanacaktır. Bu yoldan dönüş yok. Altı maçın altısını da Barcelona ile oynasak altısını da alacağız. Başka yolu yok.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor'da eksik isimler kimler ?
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurgay Bahadır ve Serdar Aziz .''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
Yorum