Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Psikolojik savaş devam ediyor.Eğer fener C.tesi bir de puan kaybederse,Pazar maç saatine kadar daha neler neler uyduracaklar bakalım ! Adam böyle birşey diyecek kadar cahil mi bilmiyorum.
    Sözlerinin devamında Trabzon'a da kaleyi açacağız demiyor ama medyanın böyle servis edeceğini de mi akıl edemiyor.Ya da akıl ediyor de hem fenere hem kendi takımına gaz veriyor.
    İnşallah sahada olaylar kimsenin dil uzatamayacağı şekilde gelişir de.Galibiyetimize laf edemez artniyetliler.
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bursa'yı fener maçında izleyip endişeye kapılmayalım.O maçta Allah Ertuğrul'dan razı olsun mükemmel oynattı takımı.Elbette geçen sene yaşattığımız sevincin karşılığını vermek adına ayrı bir heyecanla mücadele ettiler.Ama başlarında Ertuğrul hocadan başkası olsaydı takımını böyle oynatmazdı.Bunda sakıncalı bir durum yok.Ne parayla iş çevirdik ne medyayla ne de diğer ayak oyunlarıyla.Yaptığımız sadece istanbul takımlarının içinde bulunduğu haksız konuma karşı yeni bir baş kaldırıştı.Bursa da bizim peşimizden geldi.

Bursaspor'un ikinci yarı tüm maçlarını dikkatle izlemiş ve her hafta buraya yazmıştım.Onlardan üstün bir takım olduğumuzu ve yarışta çok geride kalacaklarını söylemiştim.Şansla da olsa son dakikalarda attıkları gollerle aldıkları puanlar bizim için daha iyi olmuştu yarışta kalmaları adına...

Ama ilerleyen haftalarla birlikte futbollarındaki bu düşüş puana da yansıdı ve geriye düştüler.

Yeni transferler kaliteyi artırsa da Bursa'nın eski direncini kırdı.Takımı sırtlayan Volkan ve Sercan'ın yaşadıkları problemlerle birlikte eski verimin alınamaması Bursa'nın gücünü iyice zayıflattı.

Her ne kadar oynamasa da bana göre Turgay bize en ters gelen forvetlerden biri.Cezalı olması bizim adımıza sevindirici.Aynı şekilde yükselen formuyla Serdar Aziz'i de çok arayacak bu maçta Bursa.

Karşımızda gardı düşmüş bir takım olacak.11 kişi savunmaya çekilmeyecekler ve üzerimize gelmeye çalışacaklar.Bu bizim için önemli bir konu.İç sahada formsuz olmamıza rağmen büyük maçlardaki başarılı performansımız bunu ortaya seriyor.Yani cesaretli takımlara karşı daha kolay sonuca gidebiliyoruz.

Gollü bir maç olacağını ve kazanacağımızı tahmin ediyorum.

İnşallah futbolcularımız bu maçta 80'den önce gol atmama huyunu bir kenara bırakırlar da rahat maç izleriz.
      Katılıyorum. Alacağız maçı rahat olunuz.
      Ertuğrul hoca "3 puan için oynayacağız" demiş. Yani türkçesi "yen bizi yen bizi Trabzonspor" demek oluyor.

E biz de yeneriz bu açık davetten sonra.
      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Ertuğrul fener maçında takımı mükemmel oynatmadı bence.

Takımda kilit isimler görevlerini çok iyi yerine getirdi. Ertuğrul iyi oynatmış olsaydı Bursa o maçı kazanırdı en azından 1 gol atardı.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Psikolojik savaş devam ediyor.Eğer fener C.tesi bir de puan kaybederse,Pazar maç saatine kadar daha neler neler uyduracaklar bakalım ! Adam böyle birşey diyecek kadar cahil mi bilmiyorum.
          Sözlerinin devamında Trabzon'a da kaleyi açacağız demiyor ama medyanın böyle servis edeceğini de mi akıl edemiyor.Ya da akıl ediyor de hem fenere hem kendi takımına gaz veriyor.
          İnşallah sahada olaylar kimsenin dil uzatamayacağı şekilde gelişir de.Galibiyetimize laf edemez artniyetliler.
          Sahada olaylar nasıl gelişirse gelişsin. Aklı olan insan olan diğer takımların FB ye ne oynadıklarını gördü biliyor (FB li yazarların bunu söylememesi gerçeği örtmez).

İstedikleri kadar dedikodu uydursunlar, umrumuzda olmamalı.

Biz yenip, işimize bakacağız.

Yorum

• Piotr dün akşam idmanını yarıda bırakmış. İnşallah ciddi bir durumu yoktur...Bu maçta Cale'nin oynamasını ve orta sahayı Piotr ile üçlememizi bekliyordum.

............Tolga.........
            Serkan...Giray..Egemen...Cale
            ........Selçuk...Colman.........
            Burak........Jaja..........Piotr
            ...............Umut...............
            En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 14.04.2011, 12:43.

Yorum

• Trabzonspor 2011

Bu takıma güvenmeyeyim de kime güveneyim.

Koçumusu Trabzonsporum benim. Çoktan şampiyonluğu hak etti bunlar.

FB yırtına yırtına puan olarak bizi yakaladı ve geri düştü.

Bu takımın matematiksel olarak iş bitmedikçe şampiyonluk şansı devam eder.
              En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 14.04.2011, 12:50.

Yorum

• hangi maçı rahat aldıkki bunuda rahat alacağız
                bursa yenemiyor doğru ama adamlar yenilmiyor en kötü beraberlik alıyorlar.
                çok zor maç çok
                sanki bana fenerde trabzonda puan kaybedecekmiş gibi geliyor ki buna razıyım
                ama liderliği verirsek bu hafta o zaman zor
                bursayı yenmek için extra birşeyler olmalı
                umut beklenmedik bi gol atmalı veya burak yine yazmalı forvetler çok iyi olmalı yoksa bu bursaya çok zor atarız
                adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• ya ben takımıma guvenıyorum ha aksi bir sonu olrsa da lütfen takımı ayakta alkıslayıp göndern o staddan horuldanıp kufur etmeyin

Yorum

• Her maç her rakipten pres yiyoruz. Bence takım artık biraz ısırmalı, presi biz koymalıyız. Set oyunuyla Bursa'ya gol atmak zor iş.
                    Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• şampiyonluğu haket etmek ayrı şampiyon olmak ayrı. güzel olan hem haketmek hende şampiyon olmak bu sene bu gönüllerin şampiyonluğu masalına kanmayacağız. bu sefer gönüllerin şampiyonu fener olacak. lig şampiyonu biz inşallah

Yorum

• Bursaspor galibiyet için sahaya çıkacaktır.Buda açık futbol anlamına geliyor.Futbolumuzu oynayıp bu maçı almalıyız.

Alanzinho oyuna sonradan girdiğinde çok etkili oluyor.Yorulmuş rakibe karşı çok iyi oynayıp aradan sıyrılıyor.Engin eğer form tutmuşsa ilk 11 başlamalı jaja burak umut selçuk colman 5 lisi genelde banko oynuyor.Bursasporu yenmeli yolumuza devam etmeliyiz.

Ligin en kötü takımları bile genelde bizim orta sahamıza karşı etkili futbol oynuyorlar.Artık bastırmalı rakipleri köşeye sıkıştırmalıyız.

Tolga
                        Serkan Giray Egemen Piotr
                        Selçuk Colman
                        Burak Jaja Engin
                        Umut
                        Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Bakalım bursasporun 2 maç üst üste yenilmedik cümlesini yıkabilecekmiyiz.
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Açık farkla kazansak kötümü olur...
                            "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                            Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• statta homurdanma olmassa trabzonun yenemeyeceği takım yok.
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• en cok sinir oldugum sey taraftarlarin macin daha 1. dk sindan itibaren trabzon gol gol gol diye bagirmasidir..takimin bu sene oyunun sonlarina dogru attigi goller aslinda ,,körlerede yol göstermesi'' gerekir..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X