Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunu soracağını bildigim için daha önce ondan boler almış bir arkadaşı aradım ismini kaydetmemiş vatandaşın biletci diye kaydetmiş
    Burada direk telefonunu yazmak doğru olurmu bilmem ama belki baska arayanlarda olur
    Ulaa kaldırr kısmetimi kapatıyosun ben aldım noyu

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tekrar baktım 5 yazıyor sanki
      biletixin bana garezi var ozaman. bende 4 gözüküyor ya

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hala maça bedava girenler mi var?
        o iş kalktı artık...

Yorum

• bazı arkadaşların tribün, taraftar, tezahurat üçlüsü dışındaki mesajlarını görsem dişimi kıracağım.
          bununla birlikte sağda solda gördüğümüz yorumları buraya taşıyıp, şu böyle demiş bu böyle demiş diyerek ne yapmaya çalışılıyor anlamış değilim. şu ortamda bizim lehimize en ufak bir fayda getirmeyecek işler üzerinden neden duruluyor. sahaya odaklanmak bu kdar mı zor. 6 hafta kalmış şunun şurasında.

Yorum

• Uşaklar sıkıntı olmaz polis iki takım taraftarını karşı karşıya getirmez biz bunları düşünürken Polis teşkilatıda ortamın gergin olacağını biliyor ve ona göre hazırlanıyorlardır diye umuyorum yüksek ihtimallede öyle olur.

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rizespor maçına girmiyoruz Türnikedeki elemanları kandırsak olur ama almuyorlarki.2 kisi girer normalde
              Valla yardımcı olucak birileri olur herhalde gittiğinizde
              NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                biletixin bana garezi var ozaman. bende 4 gözüküyor ya

farklı yerlerden bakıyoruz anladım şimdi..

çelişki biletixde..

lütfen not ediniz önemli bilgiler kısmında kişi başı limit 5 tanedir yazıyordu ben ordan söyledim bakıp
                Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ulaa kaldırr kısmetimi kapatıyosun ben aldım noyu
                  Bana gerek kalmadı zaten merak etme baska isteyen olursa oEkden atarız artık elinde varnı yokmu bilet sende haber ver bari
                  Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• Bu saatten sonra güzel futbola değil "3 puan"lara ihtiyacımız var.
                    96'da Vanspor'a da Fenerbahçe'ye de karşı çok güzel oynamıştık, sonucun ne olduğunu hepimiz hatırlıyoruz.

Gerilim de uzak olsun bizden Bursa maçında. Bursa ile geçmişten gelen sıkıntılar, ilk yarıdaki maçta yaşananlar... hepsini bir kenara koyalım ve sadece ama sadece takımımıza, sahadaki futbola odaklanalım.

Maçı kendi takımımız için de germeyelim. Takımın son 5 deplasmanda 5 deplasmanda 80. dkdan sonra bulduğu gollerle galip geldiğini unutmayalım. Ankaragücü ve Antalya maçında oradaydım maalesef. Ne zamanki dakikalar 75'i geçiyor, insanlar kaçan pozisyonlardan sonra homurdanmaya, homurdanan ve desteği çeken maratona karşı kalearkaları küfüre başlıyor. Sonuçta, ortam geriliyor ve bu kesinlikle sahaya yansıyor.

6 maç kala evimizde Bursa, son bilmemkaç sezonda sadece bir beraberlik vermişiz, o da geçen sezon. Nerdeyse hedefsiz kalan Bursa'nın da maça nasıl bir motivasyonla çıkacağı meçhul ancak çok büyük bir direnç sergileyebileceklerini sanmıyorum. İlk yarıdaki güzel futbolundan biraz uzaklaşmış ancak hırsından birşey kaybetmemiş hatta üzerine koymuş takımıma inancım tam! İnşallah Bursa maçından sonra, kaldı 5! diyeceğiz.
                    -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
                    suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
                    disruption it would bring with it
                    -

Yorum

• YIKILACAK O STAD YIKILICAKKK. kime sorsam istanbuldan bursadan ankaradan samsundan rizeden sinop tan geliyor bu maca . tahminime göre sezon ici avni akeriyle alakasız bir mac olacak .

90 dakika susmak yasak !!
                      En son Reşit tarafından düzenlendi; 14.04.2011, 01:04.
                      TRABZONSPOR
                      Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                      Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        YIKILACAK O STAD YIKILICAKKK. kime sorsam istanbuldan bursadan ankaradan samsundan rizeden geliyor bu maca . tahminime göre sezon ici avni akeriyle alakasız bir mac olacak .

Aynen rekorda kırılabılır...21.500 civarı bekliyorum.Kale arkası ayarlayamassak maratondan alıcaz bizde.Oda olmadı bursa tarafından alırız)

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          YIKILACAK O STAD YIKILICAKKK. kime sorsam istanbuldan bursadan ankaradan samsundan rizeden geliyor bu maca . tahminime göre sezon ici avni akeriyle alakasız bir mac olacak .

Sinopuda ekle oraya :

Yorum

• Aynen katılıyorum 90 dakika hiç susmadan desteklemek gerek arkadaşlar.. Sonuç nasıl olursa olsun... Orta yaşlı trabzonspor taraftarı bu maçta kombinelerinizi lütfen 90 dakika destekleyebilecek gençlere vermenizi öneriyorum.. Lütfen ama lütfen destekleyemeyecek olan, sağlığı el vermeyen insanlar bu maç gerekeni yapsınlar ve şunu unutmasınlar şampiyonluk geliyor.. Size de böyle bir görev düşüyor..Maç esnasında masafir taraftarlarla uğraşıp takımımızı unutmayalım......

Yorum

• Puan kaybetmemizin muhtemel olduğu bir maç.

Yorum

• Az kaldı geliyor 61.sayfa

Yorum

Çalışıyor...
                                X