Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umutu ilk yarıda diye hatırlıyorum orta sahanın solunda kullanmıştık , geçen sezonda olabilir bir veya 2 maçlık ve mücadelesi sırıtmamıştı. serkandan sağ bek yaptık oldu umuttanda sağ açık olacağını düşünüyorum en azından yattara gibi çalım atmaktan kendi başını döndürmez ve savunmasına yardımcı olur. Burak kaleci ile karşı karşıya pozisyonda umuttan çok daha iyi bitirici hem savunma arasına daha etkili dalıyo. aman nazar değmesin. Acizane düşüncem böyle...
    Umut'un sağ açık olarak değerlendirilmesi için değil, Emin abinin Umut'u kadroda görememesi için yazmıştım mesajımı.

Ha Umut sağ açık oynayabilir mi? Ben faydalı olabileceğini pek sanmıyorum. Kanat, hücum için süratle koşup adam geçip iyi orta açabilmeyi gerektiren bir mevki. Sürat konusunda Umut'un problemi olmaz ama, topla beraber koşup, adam geçip orta yapabileceği konusundan emin değilim.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Umarım 9 puanlık farktan Şampiyonluğu verip Trabzonspor tarihinin kara sayfalarında yerlerini almazlar...Yönetim sana ne diyim!..Hakkımızda Hayırlısı Olsun...
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Fotomaç'a göre:

--------------------ONUR--------------------
        -----------GLOWACKI-----EGEMEN-----------
        SERKAN---------------------------------CALE
        -------------SELÇUK----COLMAN-------------
        BURAK-----------------------------------JAJA
        --------------UMUT-------------------------
        -----------------------PAWEL---------------

Denenebilir bence de. Fena durmuyor.

Cale'nin yerine Piotr daha uygun olabilir ama belki..
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• arkadaslar hoca o caleyi takımdan kesmeden bu takımdan hiç bişe olmaz. bi adam her seyi değiştirir mi? hayır ama bir adam herseyi aksatır. o adam da tam olarak cale. atagı yok sıfır topu hiç kullanmıyo hız sıfır orta acma mı? o da sıfır! o zmn neden brozek transfer edildi. mehmet cakırın 11de yer bulamamasını cok rahat anlıyorum da bu cale de ne var da oynatıyo bunu hiç anlamıyorum. ya maçı izlerken çıldırıyrm. bi adam bu kadar mı vasat olur hiç özelliği yok ya kafayı yiyecem. ama adım kadar eminim bjk maçına onla cıkmayacak. eger cıkarsa demek ki senol hocada da iş yok. artk yeter oynatma su adamı!
          Trabzon ulannn!!!

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yanlış düşünüyorsun kardeş, bizim kadromuz şampiyonluk için yeterli, yedeklerimiz bile lige fazla geliyor neden transfer yapalım? boşu boşuna cebimizden niye para çıksın? şampiyonlar ligine kalırsak kaliteli transfer yapabiliriz onun için paranın kasada kalması iyi oldu.

hem mehmet çakır fena topçu değil, brozekler çok kaliteli futbolcular, düşünün mehmet çakır gibi bir ismi bedava aldık bence en iyi transferimiz olacak seneye

eğer çok para verip kaliteli bir golcü alsaydık takımdaki dengeler bozulmazmıydı? umutu kaybederdik şimdi şampiyonluğa oynarken yapılacak iş mi kaliteli transfer ?

üstadım.

şampiyonluk için yeterli gözüktüğünü söylediğin yerde,egemenin oynamadığı maçlarda takımımızın kaç gol yediğini hesaplamanın pek mantığı yok sanırım.vede defanstan egemenle başlattığımız hazırlık paslarının hiç birini şuanki defans oyuncularımızla yapamadığımızda aşikar.engin baytarın oynamadığı şu takımda jaja haric pozisyon üretkenliğimiz yok denecek kadar az değil,yok zaten.ve selçukun geçen maçta yerine oynayan ceyhunun yaptığı pas hataları,yer alamaması ve müdahale hatalarını gördük.mehmet çakır ve brozek kardeşlerin kötü oyuncu olduğunu söylemedim.şampiyonluğa giden yolda yetersiz ve hazır olmayan vede şampiyonluk baskısı kaldıracak yeterlilikte oyuncular olmadığını biliyoruz.bizi 5 maç kurtaracak bir oyuncuyu fedakarlık gösteremeyip sırf para yüzünden alamadıysak şampiyonluktan bahsetmek bizim için lüks sayılmalı.spor sitelerinde düzenlenen anketlerde en başarısız devre arası transferler bizde.umuta bende güveniyorum ama o kendine güvenini zaman zaman kaybediyor.

şunu kabullenelim.tabiki isteyen kabullenir.

biz devre arasında yeterli ve yerinde transferler yapamayıp kulubeyi güçlendiremedik.sakatlanan oyuncuların yerleri dolmadı.ve (avantajımız ve puan kaybına hiç taammülümüz kalmadı).

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fotomaç'a göre:

--------------------ONUR--------------------
              -----------GLOWACKI-----EGEMEN-----------
              SERKAN---------------------------------CALE
              BURAK-----------------------------------JAJA
              --------------UMUT-------------------------

Denenebilir bence de. Fena durmuyor.

Cale'nin yerine Piotr daha uygun olabilir ama belki..
              aga tamam da bu olay kalktı trbzonda. barcelonaya benzetilmeye baslandıgımızdan beri 2 forvet işi kalktı. paveli cıkar m.çakırı koy umutu en uca al göbekte m.çakır dursun o zmn süper olur. alanzinhonunda yattaranın da takımda yeri yok. artk ltfen herkes gercekçi olsun. yattara öldü! son maç jajaya sırf kıskanclıgından topu cıkarmadı belki de o pozisyon gol olacaktı. yattara 34 hafta da 2 3 bilemedin 5 maç oynayacak diye o kdar para verilmez ona. artık ona yol verme zamanı geldi. kampların yıldızı ama sahada yok.
              En son Emrullah tarafından düzenlendi; 03.03.2011, 12:58.
              Trabzon ulannn!!!

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kartal'a hücum!

Karadeniz Fırtınası, İnönü'deki derbiye tek ön liberoyla çıkıp forveti çiftleyecek... Umut ve Brozek'e kanatlardan Burak ile Jaja, geriden ise Colman destek verecek.

Trabzonspor'da Beşiktaş maçının planları yapıldı. Önceki akşam bir gazetenin ödül töreni için İstanbul'a gelen teknik direktör Şenol Güneş, Trabzon dönüşünde teknik ekibiyle bir araya gelip yeni sistem üzerinde çalışma yaptı. Güneş'in, pazar akşamı İnönü Stadı'nda oynanacak derbide forveti çiftleyeceği ve hücuma ağırlık vereceği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam değişime ileri uçtan başlayacak. Forvette defanslarla savaşan ve orta sahaya gelip top alarak maç içinde yoğun çaba sarfeden Umut Bulut'a, Beşiktaş karşılaşmasında Pawel Brozek eşlik edecek.

Sol kanada çare bulundu
                Güneş'in ileri uçta görevlendireceği Umut-Pawel ikilisini kanatlardan Burak Yılmaz ve Jaja ile destekleyecek. Engin Baytar'ın sakatlığından sonra iki haftada sol açıkta Colman ve Alanzinho'dan verim alamayan Güneş, bu kez bu bölgede Jaja'yı görevlendirecek. Sağda ise Burak Yılmaz, her zamanki gibi gole dönük kanat oyuncusu gibi oynayacak. Bu dörtlünün hemen arkasında ise Colman yer alacak. Geçen hafta Kayseri maçında forma giyemeyen Selçuk'un ise ön liberoda oynaması bekleniyor.

Fotomaç

tam bir yalan! eger böle cıkarsak maça o savunması rezil beşiktaştan 5 yeriz colmanın defansı zayıf zaten böle bi maça geri dörtlü önünde tek libero cıkarsak varyaa bizi kevgire cevirir beşiktaş
                Trabzon ulannn!!!

Yorum

• İlk olarak gokhancan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tam bir yalan! eger böle cıkarsak maça o savunması rezil beşiktaştan 5 yeriz colmanın defansı zayıf zaten böle bi maça geri dörtlü önünde tek libero cıkarsak varyaa bizi kevgire cevirir beşiktaş
                  Ziya Doğan taktiği mi uygulayacağız ?

--*---*-----*---*--
                  ------*--*--*------
                  ---------*----------
                  ---------*----------
                  ---------*----------

İyi mi böyle ? 3 ön libero ?

Beşiktaş'a karşı tek ön liberodan fazla oynayacaksak maça çıkmayalım zaten.. Şenol Güneş'in göze hoş gelen futbolu 2-3 ön liberoyla mı oluyor ?
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• ----------------ONUR--------------------
                    ---------GLOWACKI-----EGEMEN-----------
                    BARIŞ-----------------------------SERKAN(PİOTR)
                    BURAK---------------------------------YATTARA
                    --------------JAJA-------------------------

benim kadrom buu arkadaşşş

Yorum

• İlk olarak can41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ceyhun veya barış 11 de olmalı faydalı olur..
                      yok daha neler..........

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• hami fıkra anlattı az önce.

temel trabzonun maçına gidiyor.gişede biletçi 20 tl diyor bilete.temel diyor ben 10 lira veririm.biletçi diyor o niye,temel diyor ben sadece kendi takımımı izleyecem.

Yorum

• İlk olarak gokhancan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynen katılıyorum birader...senol hocanın boyle bısey yapacagını sanmıyorum.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Bu maç Yattara kesinlikle ilk 11 oynamalı ama kesinlikle hiç kaçar göçer yanı yok.Şenol Hoca belli ki Yattara'yı göz ardı etmiş artık ondan ümidini kesmiş.Ama taraftarlar da kesmeye başlamasın lütfen.Ben hala Yattara'nın bize çok faydalı olacağını Burak'tan 100 kat daha faydalı olacağını düşünüyorum.Ama ne yazık ki Şenol Hoca'mız maç içinde çok zorda kalmadığı sürece Yattara'yı almıyor.Artık bu işe bir son verip yeniden Yattara'nın formunu bulması gerek o zaman eminim ki Burak Forma almak için uğraşacak.Takımımıza zorlu Beşiktaş Deplasmanında başarılar Allah 3 puanı nasip eder inşallah maç sonunda....
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Umut bu kadar formsuzken oynatılmamalı. Burak Yılmaz, Umut kadar koşmasa da Umut'dan daha iyi oyuncu konumunda.
                              Bizim takımı hiç çözemedim. Teofilo bu halde bizim takıma dönseydi sene sonuna kadar oynamaması garantiydi. Ama adam gitti gollerini yazdı.
                              Jaja ilk 6 hafta oynatılmadı. Oynatılsaydı bence lige daha çabuk ısınıcaktı ve şuan daha yararlıydı. Millet akşam alıyor sabah oynatır. (Bknz Yekta,Miller vs)

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yanlış düşünüyorsun kardeş, bizim kadromuz şampiyonluk için yeterli, yedeklerimiz bile lige fazla geliyor neden transfer yapalım? boşu boşuna cebimizden niye para çıksın? şampiyonlar ligine kalırsak kaliteli transfer yapabiliriz onun için paranın kasada kalması iyi oldu.

hem mehmet çakır fena topçu değil, brozekler çok kaliteli futbolcular, düşünün mehmet çakır gibi bir ismi bedava aldık bence en iyi transferimiz olacak seneye

eğer çok para verip kaliteli bir golcü alsaydık takımdaki dengeler bozulmazmıydı? umutu kaybederdik şimdi şampiyonluğa oynarken yapılacak iş mi kaliteli transfer ?
                                Tam olarak karaladığım noktalarda sorun var. Senin yaran için gerekli ilacı almayıp, ileride oluşabilecek bir hastalığa iyi gelir deyip başka bir ilaç almaya benziyor bu durum.

Ara transferin ne demek olduğunu hala kavrayamamış, Yusufu kamptan eziktaşa vererek şampiyonluğa mal olmuş bir yönetim anlayışıyla devam ediyoruz yıllardır, korkarım bu yıl da aynısı olacak.

Umutu kaybetmemek adına yapılanlar güzel de, ya Umutun bize kaybettirdikleri, kaybettirecekleri, onlar ne olacak? Sen büyük takımsan bir futbolcuya bağlı olmayacaksın

Yorum

Çalışıyor...
                                X