Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beşiktaş maçına üç gün kala, bu tip haberlerin çıkma sebebi sizce ne ?

Tabiki oyuncularımızın motivasyonunu bozmak.

Egemen bizim takımdan ayrılmaz, ayrılsa bile 8jk dünyada gideceği son takım.
    Bende Egemenin öyle birşey yapacağını sanmıyorum ama o da bize Bursa'dan geldi.
    Ama yok gitmez ya o bizim gladyötörümüz

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonluyum.Trabzonsporlu olmaktan her zaman gurur duydum ölünceye kadarda duyacağım. şampiyon olsun yada olmasın. yeri geldi. statda maçını bekledim, yeri geldi sabahın ilk işiklarıla stada gittim, yeri geldi deplasmanda küfür yedim. yeri geldi dayak yedim. yeri geldi haftalarca sabahlara kadar maçların gelmesini bekledim. 96 da şampiyonluk hayallerimi avnıakere gömdüm. bütün Trabzonsporlular gibi. Fakat bu sene yaşadığım acıyı tarif etmek için hani derler ya evlat acısı gibi öyle bir duygu buradan yönetici.. takım ve teknik heyete sadece şunu söylüyorum.
      Tarih 9 puanlık avantajı kullanamayıp sahasında tek maç kazanamadan şampiyonluğa havlu atanlarıda yazacak
      Ben bu takımın bu oyunla değil beşiktaşı kasımpaşayı bile yeneceğini düşünmüyorum. bunca yıllık tecrübem bu takımın fizik ve kafa olarak bu yolun sonuna geldiğini söylüyor. şunuda ekleyim trabzonspor ikinci yarıya yeni bir takım yeni bir teknik direktör ile sıfırdan başlasa dahi şampiyon olurdu.
      Nede güzel umut veriyorsun biz henüz şampiyonluk görmemiş gençlere !!

Senin beyin ölümün gerçekleşmiş çoktan !!

Yorum

• Egemen oynayacak mı acaba ? Net bir bilgi yok heralde şu an .

Yorum

Trabzonluyum.Trabzonsporlu olmaktan her zaman gurur duydum ölünceye kadarda duyacağım. şampiyon olsun yada olmasın. yeri geldi. statda maçını bekledim, yeri geldi sabahın ilk işiklarıla stada gittim, yeri geldi deplasmanda küfür yedim. yeri geldi dayak yedim. yeri geldi haftalarca sabahlara kadar maçların gelmesini bekledim. 96 da şampiyonluk hayallerimi avnıakere gömdüm. bütün Trabzonsporlular gibi. Fakat bu sene yaşadığım acıyı tarif etmek için hani derler ya evlat acısı gibi öyle bir duygu buradan yönetici.. takım ve teknik heyete sadece şunu söylüyorum.
          Tarih 9 puanlık avantajı kullanamayıp sahasında tek maç kazanamadan şampiyonluğa havlu atanlarıda yazacak
          Ben bu takımın bu oyunla değil beşiktaşı kasımpaşayı bile yeneceğini düşünmüyorum. bunca yıllık tecrübem bu takımın fizik ve kafa olarak bu yolun sonuna geldiğini söylüyor. şunuda ekleyim trabzonspor ikinci yarıya yeni bir takım yeni bir teknik direktör ile sıfırdan başlasa dahi şampiyon olurdu.
          Hayatında en çok değer göreceğin günleri yaşamaktasın, petrol fiyatları tavan yaptı.
          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nede güzel umut veriyorsun biz henüz şampiyonluk görmemiş gençlere !!

Senin beyin ölümün gerçekleşmiş çoktan !!
            size ümidi ben değil. 6 maçta 9 puan alıp 0(sıfır)averaj yapan takım versin. bizimkisi tecrübe ama biz hiçbir zaman vazgeçmedik takımımıza her zaman sahip çıktık. sizde öyle yapın

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Asilhamsi

Ceyhun ve Orta Sahanin sagi? yapma bunu Abi bukadar agir olan bir Futbolcu orada nasil oynasin? Hele besiktas Macinda Simaoa karsi
              sacma gibi geliyor ama cok ciddiyim...Artık futbolda hızdan cok daha onemli ozellikler var...

Kuvvet,dayanıklılık,pozisyon alma,dogru pas ve sut tercihi vesair..
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

size ümidi ben değil. 6 maçta 9 puan alıp 0(sıfır)averaj yapan takım versin. bizimkisi tecrübe ama biz hiçbir zaman vazgeçmedik takımımıza her zaman sahip çıktık. sizde öyle yapın
                Sahip çıkan türünüz buysa,çıkmayan versiyonunuzu merakla beklemekteyim.Vizyona girdiği an haber ederseniz sevinirim.

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayatında en çok değer göreceğin günleri yaşamaktasın, petrol fiyatları tavan yaptı.
                  keşke biz haksız çıksak ama kayseri maçı sonrası sahanın kenarında oturup ağlaya burağın resmine bak o manzara kupa finalinde kaybeden bir takımın manzarasımı yoksa ligin bitimine 11 hafta kala liderle aynı puanda olan takımın manzarasımı

Yorum

keşke biz haksız çıksak ama kayseri maçı sonrası sahanın kenarında oturup ağlaya burağın resmine bak o manzara kupa finalinde kaybeden bir takımın manzarasımı yoksa ligin bitimine 11 hafta kala liderle aynı puanda olan takımın manzarasımı
                    O manzara,sizin söylediğiniz 9 puanlık avantajı yitirmiş bir takımın futbolcusunun manzarası.Tabii ki ayağa kalkıcaklar,dik duracaklar,savaşacaklar.Son cümlede yazdıklarımı bu çocuklar bu takıma geldiklerinden beri yapıyorlar.

Ve biz bu şampiyonluk denen zıkkımı yaşayacaksak bu ekip sayesinde yaşayacağız.Biz 27 senelik özlemi dindireceksek bu çocuklar sayesinde dindireceğiz.

Bu ekibin dışında başröl oynayan bir etken daha var.O da büyük Trabzonspor'un büyük taraftarı.O başröl elinden geldiği kadar destek olmaya çalışıyor.Ama ben yürekten inanıyorum ki,o başröl istediği zaman istediği şeyi yapabilir.

Ve diyorum ki şimdi yapmayacaksa ne zaman yapıcak?

Yorum

• Beşiktaş - Trabzonspor maçına Beşiktaşlı Tolga Özkalfa'nın atanması manidardır.
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Şu başlıklara hiç kimseye en ufak bir faydası dahi dokunmayacak olumsuz düşünceler yazmaktan ne gibi bir zevk alınır bilmem. İnanmıyorsan köşene çekil ve umutsuzluğunu kendi içinde yaşa, karamsarlık tohumları ekilecek yer burası değil.

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu başlıklara hiç kimseye en ufak bir faydası dahi dokunmayacak olumsuz düşünceler yazmaktan ne gibi bir zevk alınır bilmem. İnanmıyorsan köşene çekil ve umutsuzluğunu kendi içinde yaşa, karamsarlık tohumları ekilecek yer burası değil.
                          Hani sonra kahraman olacaklar ya, ''ben demiştim'' diye kendilerini bi şey zannedecekler..
                          Ha bir de şu var gerçekleri söyleyip eleştirmek ayrı, kendi egolarını tatmin etmek için ortalığa olumsuz hava yaymak ayrı..

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beşiktaş - Trabzonspor maçına Beşiktaşlı Tolga Özkalfa'nın atanması manidardır.
                            Bu benimde dikkatimi cekti. Bütün sezon boyunca adam bir macimizi bile yönetmiyor, sonra besiktas maci gelince hooooppp, besiktasli bir hakem?!

Hersey ortada, sampiyon olmamizi engellemek icin ellerinden geleni yapiyorlar malesef.

Fenerasyon is basinda!
                            .

Yorum

• Sabah Gazetesi'nin usta kalemlerinden Hıncal Uluç, geçtiğimiz haftaya damgasını vuran spor olaylarını Sabahspor.com okuyucuları için değerlendirdi.

Uluç;

"Trabzon maçındaki, Kayseri'yi hatırlıyorum, "270 dakika daha olsa Kayseri gol atamaz" demiştik. O Kayseri, Trabzon'un canına okudu. Her akınında gol pozisyonuna girdi. Bu kadar çok gol pozisyonuna giren takım, Saracoğlu'nda neredeydi?

Neden? Bunun altında herhangi bir komplosu aramasın kimse... Kayseri'ye yönelik herhangi bir ithamım yok. 'Trabzon'a karşı dopingli oynuyorlar, teşvik primi' falan demiyorum. Böyle bir iddiam yok.

Yorum

• Beşiktaş'tan 17, 17 bekleniyordu, konuşuluyordu ama Fenerbahçe kayıpsız yoluna devam ediyor. Kasımpaşa karşısında üst üste 7. galibiyetini elde etti. Bu sürpriz çıkışı neye bağlıyorsunuz?
                                Ben "Fenerbahçe şampiyon" demiştim zaten... Perşembenin gelişi çarşambadan belli... Neden belli? Sebebini de söyleyeyim: Şampiyonluğa yarışan iki takım var şu anda; Fenerbahçe ve Trabzon...
                                1- Bunların içinde daha derli toplu bir takım görüntüsü veren, Fenerbahçe. 2- Fenerbahçe'nin oyun içi liderleri var. İkisi de kenardan iyi yönetilmiyor. Ama Fenerbahçe'nin oyun içi liderleri işi çözüyor.
                                3- En önemli sebep de hakemler, Fenerbahçe maçlarında tarafsız değiller.

Bu uygulamayı bu hafta aynen gördük. Fenerbahçe-Kayseri maçında tarafsız bir hakem olsaydı Emre 40. dakikada oyundan atılmıştı. Fenerbahçe 10 kişi kalmıştı. Ama 'Ozan İpek'e elini kaldırdı' diye sarı kart gösteren Halis Özkahya, en ağır şekilde kendisine el kol sallayan, bağıran çağıran Emre'ye kartını çıkaramadı. 40. dakikada kontratağa kalkmış rakibini arkadan biçmesine karşın görmezden geldi. Hareket doğrudan kırmızı kart aslında... Kontratağı kesmek sarı kart; o şekilde, ölçüsüz kontrolsüz ayak sallamak sarı kart. Arkadan ölçüsüz, kontrolsüz sallamak kırmızı kart... Emre oyuna devam ediyor. Ozan İpek'e 'El kaldırdı' diye sarı kart gösteren hakem, iki sarı karttan kırmızı kart çıkarırken, bu tarafta bir şey yok!

Oysa Trabzon maçında başından sonuna tarafsız bir hakem izledik. Fenerbahçe maçını yöneten hakemin kafasında yönetseydi; Trabzon'un lehine iki penaltı verilmişti, o Burak'ın düşürüldüğü pozisyonda dışarıdaydı ama 'Alex'in penaltı gibi vuruş yaptığı bir yer' deyip kesin faul verilmişti. 'Son adam, bariz gol şansı' diye de kırmızı kart da çıkmıştı. Bunların hiçbiri yapılmadı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X