Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• işte o dediğin öyle değil dido kardeş.

çuval dolusu para verip devre arasında yaptığın transferler sezon sonu oynatmak için alınmıyor.hemen hazır oyuncu olduğu için alınıyor ve buda 7.haftaya girdiğimiz ligde takdirle olacak iş değil.tabiki bende inanmak istiyorum şampiyon olacağımıza,sezon başından beri tüm deplasman maçlarında takımımızın peşinden gittim.bende çok inanıyorum.ama şu bir gerçekki ilk yarıda şampiyonluğa oynayan takımlar haric diğer takımlar hedefsizce top oynadılar.ikinci devre herkes kendine bir hedef koydu.ve bu doğrultuda herkes elinden geldiğince nokta transferler yaptılar.nokta diyorum çünkü herkes hazır ve hemen oynatabilecek oyuncula aldılar.yani hedefine emin gitmek için alternatiflerini hazırladılar.biz ise 3 oyuncumuz sakatlandı panik halindeyiz.bunu şenol hocanında hissettiğini görüyorum.ve ikinci yarı bize kimse iyi futbol oynatmaz.herkes puan almak için elinden geleni yapar.fener top falan oynamıyor sadece savaşıyor ve kadrosuda malumumuz oldukca geniş.biz malesef eksiğiz.şampiyonluk yolunda fenerden daha dezavantajlı takımız.ama inanıyoruz.inanmak için takımımın her deplasman yanındayım.

Yorum

• Şu takımın herkesin bildiği gibi büyük bir form düşüklüğü var.

İnsan psikolojisinden çok iyi anlayan Şenol Hoca kendi oyuncularını neden halen motive edemedi.

Neden halen herkes kendini oyuna veremiyor.

İlk yarıda ki mücadeleci ruhu sahaya yansıtırsak önümüzde duracak takım göremiyorum.
      Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Beşiktaş maçını kazanacak kadroyu yazıyorum.

------- ---------- ONUR--------------- -----

SERKAN ---- GLOVACKİ ---- EGEMEN ------ PİOTR

UMUT-----SELÇUK ----- CEYHUN ------COLMAN

JAJA .... BURAK

İnşallah maçtan sonrada Ja ja ja şa şa şa jaja jaja çok yaşa diycez.

Bu kadro ile 2 yersek 3 atarız , 3 yersek 4 atarız , yemezsek 2 atarız 1 yersek 3 atarız inşallah.
        En son kaan61 tarafından düzenlendi; 03.03.2011, 12:14.

Yorum

• İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beşiktaş maçını kazanacak kadroyu yazıyorum.

Kaan abi 9 kişi yeter diyorsun yani
          Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beşiktaş maçını kazanacak kadroyu yazıyorum.

emiceoğli kadro 9 kişi sende benim gibii umut dan umudunu kestin mi

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Umut sağ açık.
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Umut sağ açık.
                desene bende açığa düştüm adamı hepten kafamdan silmişim

Yorum

• ceyhun veya barış 11 de olmalı faydalı olur..
                  If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                  Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tablamı enterlamı aşağı inmeye çalışrken onlar kesik yedi ama ana mesajda düzeltmiştim . Ceyhun ile başladım maça çünkü onun ilk 11 de çıktığı tüm maçları kazanmıştık kayseri maçına kadar. digi türkde öle bişiler zırvaladı spiker.

Yorum

• --------Pawel-------Umut---------
                      Jaja-----------Colman--------Burak
                      -------------Selçuk---------------
                      Piotr----Egemen--Glowacki--Serkan
                      --------------Onur----------------

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        --------Pawel-------Umut---------
                        Jaja-----------Colman--------Burak
                        -------------Selçuk---------------
                        Piotr----Egemen--Glowacki--Serkan
                        --------------Onur----------------
                        bu iyi işte

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Umut sağ açık.
                          Umutu ilk yarıda diye hatırlıyorum orta sahanın solunda kullanmıştık , geçen sezonda olabilir bir veya 2 maçlık ve mücadelesi sırıtmamıştı. serkandan sağ bek yaptık oldu umuttanda sağ açık olacağını düşünüyorum en azından yattara gibi çalım atmaktan kendi başını döndürmez ve savunmasına yardımcı olur. Burak kaleci ile karşı karşıya pozisyonda umuttan çok daha iyi bitirici hem savunma arasına daha etkili dalıyo. aman nazar değmesin. Acizane düşüncem böyle...

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            devre arası transferleri belkide düper ligde en kötü transferleri biz yaptık.sivassporun bile aldığı yabancılar taş gibi.bursa antep kayseri ve diğerlerini saymaya bile gerek yok.belirli bir hedef koyanlar o transferleri yaptılar.bizim hedefimiz neydide çok basit adamları trasfer ettik merak etmiyorum.çünkü bu yönetimin kulaktan dolma haberlerle menejerlerin önerileriyle transfer yapıyor.çok iyi biliyorum.birileri iyi para kazanıyor bu işten.transfer komitesi diye bir şey yok bizde.neyse bunları sene sonunda masaya yatıracağız.şimdi yarayı deşmeyelim.beşiktaş maçında yedek kadroya bir bakalım.tıpkı kayseri maçındaki gibi.kim kurtarabilirki bizi?

yanlış düşünüyorsun kardeş, bizim kadromuz şampiyonluk için yeterli, yedeklerimiz bile lige fazla geliyor neden transfer yapalım? boşu boşuna cebimizden niye para çıksın? şampiyonlar ligine kalırsak kaliteli transfer yapabiliriz onun için paranın kasada kalması iyi oldu.

hem mehmet çakır fena topçu değil, brozekler çok kaliteli futbolcular, düşünün mehmet çakır gibi bir ismi bedava aldık bence en iyi transferimiz olacak seneye

eğer çok para verip kaliteli bir golcü alsaydık takımdaki dengeler bozulmazmıydı? umutu kaybederdik şimdi şampiyonluğa oynarken yapılacak iş mi kaliteli transfer ?

Yorum

• kazanalımda hangı kadro cıkarsa cıksın.şahsen görüşürüm umutun deplasman maçlarında on birde başlayıp avniakerde yedek başlması lazım
                              HEMŞİNLİ TRABZONSPORLULAR...53

Yorum

• Kartal'a hücum!

Karadeniz Fırtınası, İnönü'deki derbiye tek ön liberoyla çıkıp forveti çiftleyecek... Umut ve Brozek'e kanatlardan Burak ile Jaja, geriden ise Colman destek verecek.

Trabzonspor'da Beşiktaş maçının planları yapıldı. Önceki akşam bir gazetenin ödül töreni için İstanbul'a gelen teknik direktör Şenol Güneş, Trabzon dönüşünde teknik ekibiyle bir araya gelip yeni sistem üzerinde çalışma yaptı. Güneş'in, pazar akşamı İnönü Stadı'nda oynanacak derbide forveti çiftleyeceği ve hücuma ağırlık vereceği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam değişime ileri uçtan başlayacak. Forvette defanslarla savaşan ve orta sahaya gelip top alarak maç içinde yoğun çaba sarfeden Umut Bulut'a, Beşiktaş karşılaşmasında Pawel Brozek eşlik edecek.

Sol kanada çare bulundu
                                Güneş'in ileri uçta görevlendireceği Umut-Pawel ikilisini kanatlardan Burak Yılmaz ve Jaja ile destekleyecek. Engin Baytar'ın sakatlığından sonra iki haftada sol açıkta Colman ve Alanzinho'dan verim alamayan Güneş, bu kez bu bölgede Jaja'yı görevlendirecek. Sağda ise Burak Yılmaz, her zamanki gibi gole dönük kanat oyuncusu gibi oynayacak. Bu dörtlünün hemen arkasında ise Colman yer alacak. Geçen hafta Kayseri maçında forma giyemeyen Selçuk'un ise ön liberoda oynaması bekleniyor.

Fotomaç
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Çalışıyor...
                                X