yok ayakkabi iyi olmaz görmem gerekir iyi bir seyse ben icabina bakarim !!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldığım en iyi doğum günü hediyesi.
Mutlu,sağlıklı ve şampiyonluklarla dolu bir ömür dilerim.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayakkabıyı atan kadın ayakkabısının diğer eşini ne yaptı acaba ?? sokaydı münasip bi yerine bari
klasik gerizekali taraftar profili hangi akila hizmet sen kockoca milli takimizi dünya 3. yapmis bir hocaya ayakkabi firlatiyorsun su kameralara bir düsseydi su tam firlatirken hic böyle bir avantajlar elimize gecmiyor ki biz avni akerde degil ayakkabi firlatmaiy osursak olay oluyor)
Yorum
-
İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmağan üstteki haberin sitesini yazsana baksak.
buyur abiHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
Almanyanin Köln Sehrinde yasiyoruz. Dogru dürüst mac bakacagimiz bi kahve bulamadik. Kahvelerin cogu kacak yayin yapiyorlardi, ve cogunun yayini kesilmisti.. Baska cagre kalmadi.. Bursalilarin kahvesine girmek zorunda kaldik..Abartmiyorum en az 30 kisiydik..Bastik kahveyi.. Adamlar neye ugradiklarini sasirdi.. Herkes yerini almisti..
Sözlü satasmalar basladi "Lazlar basti burayi"..."sizi biz sampiyon yaptik"..."hangi mactan bahsediyorsun, 90dk gol yemek icin ugrastiginiz mactanmi"... "Fazla konusma bize her yer trabzon".. Neyse gol yedik..Moraller sifir.. Provokasyonlar cogaliyorda cogaliyor.. Sonra 1-1.. Az cok sevindik.. Burak o golü kacirdi ya..abartmiyorum bizimkiler masalara cikmaya basladi, bardaklar havada ucuyordu..sonra bakmissin 2-1..Gelde tut taraftari.. Resmen cildirdikkk basladik tezahüratlara...BIZE HER YER TRABZON!
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok iste renktas. o hatayi 27 sene yapti büyüklerimiz... sampiyonluk görebildinmi?
oyunu usulüne göre oynamamiz lazim
Yorum
-
baska bir hakem penalti verirdi tamam. Ama o durumda neden penalti ile ugrasalim ? Kale bos vur girsin, girmezse denedin en azindan ama kaleciye takilmak disariya atmakdan cok daha kötü. Sola cekeceksen ayagindan fazla acma hakemde aha bak topa vurabilirdi ama düsürüldü diyebildin. Sorun burda. Aslinda kalecinin üstüne topu atiyorlar diye hep sinirleniyordum. Kaleciyi calimlamak yerine ama böyle calim olmaz.
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle pozisoynlarda iki secenek vardir kisaca ya sut atarsin bir sekilde asirtma falan yandan mandan siseden fark etmez yada saga sola deplasa olur kaleciyi gecer bos kaleye yuvarlarsin teo olsa onu sokardi o kaleye ama burak gibi fantastik adamlar her zaman zoru seciyorlar ama sonucda benimd emek istedigim ben inanmiyorum burakin sirf penalti olsun diye rüstüye kasten ayagini taktigini..."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMutlu,sağlıklı ve şampiyonluklarla dolu bir ömür dilerim.
-Bu arada benim avatarım değişmişti,eski avatarım geri gelmiş.
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki o zaman siz öyle oynayın.Ben sadece Trabzonspor'u takip edeceğim.Fenerbahçe taraftarlarının ne dedikleri ise umrumda değil.
ama kasit sadece taraftarlar degildi söylediklerimde.
örnegin aykut kocaman 3 penalti aciklamasindan sonra bize penalti calinmadi, penalti olan pozisyonlarimiz olmasina ragmen...
yani illa taraftar degil, yönetimde yeri geldiginde hakemleri konusmali... yoksa sampiyonluk türlü oyunlarla yine elimizden alinir...
Yorum
-
Sonuç olarak biz Trabzonsporuz...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleklasik gerizekali taraftar profili hangi akila hizmet sen kockoca milli takimizi dünya 3. yapmis bir hocaya ayakkabi firlatiyorsun su kameralara bir düsseydi su tam firlatirken hic böyle bir avantajlar elimize gecmiyor ki biz avni akerde degil ayakkabi firlatmaiy osursak olay oluyor)
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
Yorum