Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yok ayakkabi iyi olmaz görmem gerekir iyi bir seyse ben icabina bakarim !!!!

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aldığım en iyi doğum günü hediyesi.

Mutlu,sağlıklı ve şampiyonluklarla dolu bir ömür dilerim.
      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ayakkabıyı atan kadın ayakkabısının diğer eşini ne yaptı acaba ?? sokaydı münasip bi yerine bari

klasik gerizekali taraftar profili hangi akila hizmet sen kockoca milli takimizi dünya 3. yapmis bir hocaya ayakkabi firlatiyorsun su kameralara bir düsseydi su tam firlatirken hic böyle bir avantajlar elimize gecmiyor ki biz avni akerde degil ayakkabi firlatmaiy osursak olay oluyor )

Yorum

• Yeni Avatarim hayirli olsun
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Armağan üstteki haberin sitesini yazsana baksak.

buyur abi
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Almanyanin Köln Sehrinde yasiyoruz. Dogru dürüst mac bakacagimiz bi kahve bulamadik. Kahvelerin cogu kacak yayin yapiyorlardi, ve cogunun yayini kesilmisti.. Baska cagre kalmadi.. Bursalilarin kahvesine girmek zorunda kaldik..Abartmiyorum en az 30 kisiydik..Bastik kahveyi.. Adamlar neye ugradiklarini sasirdi.. Herkes yerini almisti..
              Sözlü satasmalar basladi "Lazlar basti burayi"..."sizi biz sampiyon yaptik"..."hangi mactan bahsediyorsun, 90dk gol yemek icin ugrastiginiz mactanmi"... "Fazla konusma bize her yer trabzon".. Neyse gol yedik..Moraller sifir.. Provokasyonlar cogaliyorda cogaliyor.. Sonra 1-1.. Az cok sevindik.. Burak o golü kacirdi ya..abartmiyorum bizimkiler masalara cikmaya basladi, bardaklar havada ucuyordu..sonra bakmissin 2-1..Gelde tut taraftari.. Resmen cildirdikkk basladik tezahüratlara...BIZE HER YER TRABZON!

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yok iste renktas. o hatayi 27 sene yapti büyüklerimiz... sampiyonluk görebildinmi?

oyunu usulüne göre oynamamiz lazim
                Peki o zaman siz öyle oynayın.Ben sadece Trabzonspor'u takip edeceğim.Fenerbahçe taraftarlarının ne dedikleri ise umrumda değil.

Yorum

• baska bir hakem penalti verirdi tamam. Ama o durumda neden penalti ile ugrasalim ? Kale bos vur girsin, girmezse denedin en azindan ama kaleciye takilmak disariya atmakdan cok daha kötü. Sola cekeceksen ayagindan fazla acma hakemde aha bak topa vurabilirdi ama düsürüldü diyebildin. Sorun burda. Aslinda kalecinin üstüne topu atiyorlar diye hep sinirleniyordum. Kaleciyi calimlamak yerine ama böyle calim olmaz.

İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  öyle pozisoynlarda iki secenek vardir kisaca ya sut atarsin bir sekilde asirtma falan yandan mandan siseden fark etmez yada saga sola deplasa olur kaleciyi gecer bos kaleye yuvarlarsin teo olsa onu sokardi o kaleye ama burak gibi fantastik adamlar her zaman zoru seciyorlar ama sonucda benimd emek istedigim ben inanmiyorum burakin sirf penalti olsun diye rüstüye kasten ayagini taktigini...
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mutlu,sağlıklı ve şampiyonluklarla dolu bir ömür dilerim.
                    Çok saol abi,

-Bu arada benim avatarım değişmişti,eski avatarım geri gelmiş.

Yorum

• Beşiktaş 10'da 10 yapar mı? Bence Yapar

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Peki o zaman siz öyle oynayın.Ben sadece Trabzonspor'u takip edeceğim.Fenerbahçe taraftarlarının ne dedikleri ise umrumda değil.
                        kimsenin umrunda degil zaten.

ama kasit sadece taraftarlar degildi söylediklerimde.

örnegin aykut kocaman 3 penalti aciklamasindan sonra bize penalti calinmadi, penalti olan pozisyonlarimiz olmasina ragmen...

yani illa taraftar degil, yönetimde yeri geldiginde hakemleri konusmali... yoksa sampiyonluk türlü oyunlarla yine elimizden alinir...

Yorum

• Sonuç olarak biz Trabzonsporuz...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            klasik gerizekali taraftar profili hangi akila hizmet sen kockoca milli takimizi dünya 3. yapmis bir hocaya ayakkabi firlatiyorsun su kameralara bir düsseydi su tam firlatirken hic böyle bir avantajlar elimize gecmiyor ki biz avni akerde degil ayakkabi firlatmaiy osursak olay oluyor )
                            Topluca osurmakda enteresan olabilir, zart z
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• su carsinin gücüne güc katmaya geldik marsina mest oluyorum nedne bizimde böyle güsel anlamli hep bir agizdan söyleyecegimiz bir marsimiz yok o kada cok trabzonlu sanatci varki... gercekten stadda cok güzel akustik bir sekilde söylüyorlar su gücüne güc katmayi allah icin kisakniyorum

Yorum

• maçı Trabzon havaalanında izledim...oraya lig tv koyan herkese minnettarım çok güel bi haftasonuydu şimdi bekleme sırası bizde...
                                TRABZONGULDAK

Yorum

Yükleniyor...
                                X