takim kötüydü dogru, 2. ve 3. gol göstere göstere geldi, sinirmden patladim, amma velakinnnnn, Sota'yi artik kimse savunmaz sanirim burada, oyuncularini gördük 15 defa yerlerde yattilar yalandan yere, H.Ali denilen seref yoksunu kuçucuk darbe aldiginda yerlerde kivraniyordu, Sota'nin hiç suçu yok demeyin bana simdi, 15 defa be abartmiyorum en az 10 defa haydi 10 olsun yalandan yere yattilar, bir de ara sira Hamza Cakir falan deniyordu buralarda, Trabzonlu diye, ulan pust herif bu kadar mi olur 3-4 defa yerlerdeydi yalandan yere, sonra zirt pirt hakeme itiraz sanki final oynuyor, boyle serefsizlerden nefret ediyorum, fenere karsi hakeme yalakaliktan baska bir sey yapmazlar bize geldi mi gotlerini yirtarlar, hakem onlarin penaltisini vermedi diyorsunuz, yahu haydi tamam vermedi ama bizim de rakibi 10 kisi birakacak hamleyi yapmadi buna ne demeli ?? sonra bir ara serbest vurustan geldiler kafa vurdu biri sonra devam etti tehlike yasandi, gol yemedik diye herkes atliyor ama orada ofsayt var, nasil gormez onu ???????????? gol yesek nasil hesabini verecek ???????? hakemin zaten yetenegi bu akdar, bu hakem neden verildi bu karsilasmaya anlamiyorum, cezaliydim pek yazamadim yeni bitti cezam, baska hakem mi yoktu da bu haysiyetsiz verildi, zaten gordu karsilasma sonu o kadar tirsti ki onlarin lehine çalinabilecek hareketlere bir sey diyemedi, yaaaaa, iste burada taraftarin da etkisi var, taraftar anlasin degerini ve her karsilasmada adam gibi baski altina alsin rakibi ve hakemi
ayrica kafasini yardilar çok da kotu olmadi, simdi kizanalr olacak umurumda degil, bunlara bir kaç tehlike yasatmadan bizi evimizde vile harcarlar, onun için gerekirse AYAGINA KURSUN sikacaksin bak bir daha oluyor mu boyle pezevenklikler

Yorum