Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takim kötüydü dogru, 2. ve 3. gol göstere göstere geldi, sinirmden patladim, amma velakinnnnn, Sota'yi artik kimse savunmaz sanirim burada, oyuncularini gördük 15 defa yerlerde yattilar yalandan yere, H.Ali denilen seref yoksunu kuçucuk darbe aldiginda yerlerde kivraniyordu, Sota'nin hiç suçu yok demeyin bana simdi, 15 defa be abartmiyorum en az 10 defa haydi 10 olsun yalandan yere yattilar, bir de ara sira Hamza Cakir falan deniyordu buralarda, Trabzonlu diye, ulan pust herif bu kadar mi olur 3-4 defa yerlerdeydi yalandan yere, sonra zirt pirt hakeme itiraz sanki final oynuyor, boyle serefsizlerden nefret ediyorum, fenere karsi hakeme yalakaliktan baska bir sey yapmazlar bize geldi mi gotlerini yirtarlar, hakem onlarin penaltisini vermedi diyorsunuz, yahu haydi tamam vermedi ama bizim de rakibi 10 kisi birakacak hamleyi yapmadi buna ne demeli ?? sonra bir ara serbest vurustan geldiler kafa vurdu biri sonra devam etti tehlike yasandi, gol yemedik diye herkes atliyor ama orada ofsayt var, nasil gormez onu ???????????? gol yesek nasil hesabini verecek ???????? hakemin zaten yetenegi bu akdar, bu hakem neden verildi bu karsilasmaya anlamiyorum, cezaliydim pek yazamadim yeni bitti cezam, baska hakem mi yoktu da bu haysiyetsiz verildi, zaten gordu karsilasma sonu o kadar tirsti ki onlarin lehine çalinabilecek hareketlere bir sey diyemedi, yaaaaa, iste burada taraftarin da etkisi var, taraftar anlasin degerini ve her karsilasmada adam gibi baski altina alsin rakibi ve hakemi ayrica kafasini yardilar çok da kotu olmadi, simdi kizanalr olacak umurumda degil, bunlara bir kaç tehlike yasatmadan bizi evimizde vile harcarlar, onun için gerekirse AYAGINA KURSUN sikacaksin bak bir daha oluyor mu boyle pezevenklikler
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Eyyyyy forum yönetimi hiç bir taraftar forum sitesi üye olmadan sayfaların okunmasına izin vermiyor neden bizde böyle herşey ortada oluyor biz neden her kafamıza estikçe onların sayfalarını okuyamıyoruz.
      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Anlamıyorum İlk yarı bitmiş 9 puan öndesin,2. yarı en iyi stoperin sakat Diğer stoperin zaten hep sakat..

Neden biz stoper almadık??

Neden ortasahada Colman'la Selçuk'a alternatik olarak anlaştığımız Kahlenberg'i almadık..

Tuhaf takımız...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne bu marjinal olma hevesi yahu ?

Yunus Yıldırım maçı iyi yönetmiş , nasıl iyi yönetmiş acaba ?

Mehmet Eren'e yapılan penaltı var net , NERDE ?

Burak'a yapılan şeyi görmedi mi geçiniz , geçiniz .

Marjinal olmak için de bu kadar zorlamaya gerek yok . Gerizekalıymış , burdan yazmak kolay . Çok medeniyetli iseniz gidin parayı verin o medeniyetsizlerin yerinde siz izleyin maçı !

Gerizekalılarmış , bi şey derdim de büyüksünüz .
          Bak kardeşim benim ne yazdığım , seni ilgilendirmez , bu bir . Okumak , değerlendirmek zorunda değilsin.

İkincisi hakemin kafasını yaran adam gerizekalıdır . Takımına , ömrü boyunca vrdiğinin 10 misli para kaybettirir , stad kapattırır , infial ortamı yaratır .

Otur bunları düşün .

Yorum

• Bu kadro şampiyonluğu hak etmiyor.
            6 maçta oynanan futbol kalitesi ortada, takımın hiç bir özelliği yok.

İlk devre alınan 42 puan şansmış.
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Şu maçtan 1 puan almamızın sebebi hem olumlu hem olumsuz anlamda Yattara.
              He ama Yattara iyi miydi asisti yaptı diye? Hayır rezaletti. Jajaya pası atsa yüzde 99 4-3 kazanmıştık maçı. Şu Yattarayı bilipte şu takıma niye Gökdeniz gibi sağlam bir sağ açık alamıyoruz anlamadım. Allahtan sözleşmesi bitiyor Yattara'nın seneye en azından belki bi sağ açığımız olur.

Yorum

• Egemen acilen geri getirilmeli.
                Glowacki de sene sonu acilen gönderilmeli. Maçın baş sorumusudur. gollerde büyük hataları var.
                Amrabatı tutamadık. Bizim defansın karşısına kaliteli bir topçu geldimi afallıyorlar.
                Selçuk ve egemen bu takımın bel kemiği olduğu net şekilde ortadadır. Elde tutulmanın yolları aranmalı.
                Şenol hocama yattarayı oynatmıyor diye kızanlar şimdi köpürüyorlar.
                Aynı şekilde umutun yerine pawellin oynatılması gibi. Şenol hoca görüyor neyin ne olduğunu. ona kızamıyorum.
                Yattara bitmişsin maalesef. Kendinide yedin bizide..
                Amrabat, cenk tosun, popov, miler, ara transferler ve yönetim.

Ah Başkan aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......
                Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)

Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...

Yorum

• Şu anda zirvede aynı puandayız.Onlarda takılacaklar sizler inanın bizler inanıyoruz
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fenerin kasımpaşa karşısındaki oyununu ve bizim bugün 3 önemli eksikle 3-3'lük beraberliği görünce umudum dahada arttı. egemen-engin- selçuk takıma katılırsa biz yine seriye geçeriz. fenerde iş yok. kimse merak etmesin. bizim ölümüz bile kayseri gibi bir takımdan 3-3'lük beraberlik alıyorsa umudunuzu yitirmeyin derim. fenerle aynı puandayız ve liderlik stresi de onlara geçti. şimdi bir an önce 3 gladyatörün takıma kazandırılması gerekiyor. sağlık ekibimiz gece gündüz demeden 3 gladyatörümüzü yetiştirirse sıkıntılarımız biter.
                    bu arada bide o sorun var sağlık ekibi ayda dönecek dediği futbolcu aydan önce dönemiyor bu ekibi elden geçirmeli
                    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      taraftarın ne suçu var?
                      taraftar olmasa maçı kaybederdik.
                      müthiş bir destek verdi taraftar.
                      bu karamsarlık nedir ayrıca?
                      haftaya bjk'yi inönü'de yeneceğiz.
                      fenev gençlere kaybedecek.
                      yine lider olacağız.
                      güzel hayaller ama avutmakdan başka birşey değil hemşerım
                      Fener yenilse bile ki yenileceğini düşünmuyorum yenılse bile sen bjkyi yenecekmısın sanmıyorum

Yorum

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yok abicim bu zihniyetle bir yere varamayiz..
                        Ya arkadas kafayi yicem, ilk yari cok buyuk bir avantaj yakalamissin..Bu takimda colman-selcuk'un alternatifi yok..Bu takimda golcu yok.Bu takimda solbek bir var bir yok..
                        Cok mu zordu kayserinin aldigi yabancilar gibi oyunculari almak, cok mu zordu bu takima gercek bir golcu almak..
                        Ve senol gunes..
                        Yahu arkadas sen ulkeye nasihat vermekten baksa naparsin.Her mac sonrasi bir filozofluk taslamalar..
                        Kimse bana hikaye anlatmasin.Bu takim sampiyon olamazsa bunun tek ve tek nedeni gerekli transferler yapmayan Senol Gunes ve ekibidir.Orta sahasiz oynadik resmen.Haftayada bjk yener sampiyonluk baska bahara kalir.
                        Bursanin golculeri, sercan+altiore+kenny miller
                        Fenerin golculeri Semih+niang+guiza
                        Bizim golculerimiz. Umut+Geldigi gunden beri sadece yarim saat oynayan pawel

Ayiptir..yaziktir, gunahtir..
                        Aldığım cezalardan dolayı foruma yazmamaya yeminliydim ama çok doğru yazmışsın.
                        Kocamanla polemiğe giriyor, kibirlenip, kocamanın t. direktörlüğünü küçümsüyor.
                        Aklı başında olan birisi asla ve asla rakibini küçümsemez. Küçümsemek hırslandırmaktan başka işe yaramaz ki.
                        Türkiye kupasında niye eletti bunun için mi???
                        forvet bomboş kaleye gol atamıyor ama sen hala onları oynatıyorsun.
                        Cenk'i neden biz almadık neden gerçi alsak ne olacaktı ki o da yedekte çürüyüp gidecekti.

Yorum

• Senol Hoca: Seyirci kendisi degerlendirsin. Bizim acimizdan kotu oldu. Kazanmak istiyorduk. Hareketli bir mac oldu. 1-0 devreyi kapatabilseydik daha risksiz olabilirdi. Rakip one gectikten sonra oyun disiplinlinden koptuk. Kazanabilirdik ve kaybedebilirdik. Bu macin sonucu ikimizede yaramadi. Biz her maca kazanmak icin cikiyoruz. Seyirci iyi destek oldu ve saha icerisinde bazi hareketler yakismadi bize. Susmamizda bundan geliyor. Hakemin bazi hareketleri tahrik etsede seyircimiz tahrik olmamasi lazim. Haksiz mac almiyoruz.
                          1

Yorum

• herşeyi kenara atarsak sezonun ilk bölümünde oynadığımız futbol ile bu futbol arasında fark var liverpool belki kötü bir dönemden geçiyordu ama onları bile dize getirdi bu takım takım içinde birşeyler var taraftar olarak birliğe ihtiyacımız var liderlik baskısını atlatmak belki bize iyi gelir pozitif düşünmeye çalışmalıyız bu takım buralara kadar tesadüfle gelmedi inancımızı kaybetmeyelim arkadaşlar!

Yorum

• şenol hoca bildiğin polyanna ya...
                              beş kuruşluk heyecan verici konuşma yap bi kerde yahu...
                              sen soyunma odasındada böyle felsefimi konuşoysun..
                              .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• O golleri nasıl yedik o pozisyonları nasıl verdik? Ne rezil mi maçtır bu arkadş

Yorum

Çalışıyor...
                                X