Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erdal Abi üzülerek söylemek zorundayım Anıl ile Mesut'un iki gündür çektiği resimler maalesef duman oldu Stada girerken şerefsizin biri makineyi yürütmüş ceplerinden...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Fb'lilerdeki trabzon sevgisi nedir anlamadım hepsi Trabzonspor fanatiği olmuş
      fenerbahce bize lazim, düsmanin iyisi makbulumdur, gerisini anlayan anladi
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Bu Fb'lilerdeki trabzon sevgisi nedir anlamadım hepsi Trabzonspor fanatiği olmuş
        İstanbul takımları arasında en delikanlı ve futbolu bilen taraftar fenerlilerdir boşver.

Yorum

• Barcelona ile sadece renklerimiz aynı değil bu takımın içine barcelona ruhu kaçmış o ilk goldeki vuruş, o topuk pasları, orta alandaki ayağa paslar ve birbirinden güzel çalımlar....Bu sene olacak gibi bu iş..Bu sefer en derinden hissediyorum bunu...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Çokmu Erken Havaya Giriyoruz Diye Düşünmeden Edemiyorum
            Evet,özellikle takimin saglam basmasi lazim.

Her mac final niteliginde ve ayri bir hava gerektiriyor.

Bu ligde hicbir takim kücümsenmemeli ve bunu da saglarsak basarinin devam etmemesi icin bir neden yok.

Kaliteli bir takimimiz ve iyi bir hocamiz var.

Lakin henüz hicbir seyin bitmedigini de unutmamaliyiz.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Şeftali mevsimindeyiz kardeşim. Normal sonuç...

Sırada Eskişehirspor var...

Onlar düşünsün...

Karadeniz Fırtınası Mayıs'a kadar devam edecek...
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

Vura vura adam mı ettik acep

Yorum

• Erken hava ile alakası yok.

Bu saatten sonra Trabzonsporumuz çok zor maç kaybeder. Beraberlikler olabilir ama normal şartlar altında kaybetmemiz büyük olay olur.

Herkesin dediği Antep maçınıda alacaz bakın buraya yazıyorum şimdiden

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih bence bakış açısıyla alakalı bir durum senin ki..ben Cale'yi beğendim bugün..gerçi her zaman beğeniyle izliyorum..
                    Yani Serkan da çok açık verdi bu gün..ama onun kadar açık vermeyen Cale hedef oldu yine..
                    Cale'ye karşı önyargısı olan biri değilim.Bugün belki çok önemli bir iki müdahale yapmış olabilir inan ki takım için yeterli bir solbek değil pozisyonlara çok soft yaklaşıyor.Yani Mustafa Keçeli'ye yaptırdığı ortaları ben sayamadım.
                    Bordomavi.net

Yorum

• Yener Trabzon`um bu yıl,yedeğini asını
                      Toplasın üç büyükler,tarağını tasını
                      Anadolu yiyecek,Istanbul helvasını
                      İstanbul öğren bizden,futbol oynamasını

Yorum

• - Sergen'i Bekliyorum Ben
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Devre arasında Antep'ten Serdar Kurtuluş, bir de orta sahaya Colman ve Selçuk ayarında ayaklarına hakim bir orta saha. Teo'nun gidişiyle bir forvet. Bir de herkesin dillendirdiği ve alınınca rahatlama sağlayacak bir sol bek.
                          4 transfer takimi ruhunu bozar bence,harakiriye gerek yok.

En fazla 2 transfer yapilmali,solbek ve forvet benim tercihlerim.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Jaja özür dile arkadaşlarından. Öpüşün barışın.

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İstanbul takımları arasında en delikanlı ve futbolu bilen taraftar fenerlilerdir boşver.
                              valla en diyince kimse şaşırmasın. bunların en kavramı bizim bildiğimiz delikanlılık kalıplarına göre haylice alçak ama istanbul takımları içerisinde en çok fenerbahçe'yi ve taraftarını rakip, muhattap olarak kabul eder, saygı duyarım.
                              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• ben herseyden memnunum. gerektigi gibi oynadik. taktik savasdi yaptik. maci istedigimiz gibi cevirdik. tempoyu her macta biz belirliyoruz. istedigimiz zaman iyi oynuyoruz,yanii gerektiginden fazlasini yapmiyoruz,yapmamizada gerek yok zaten. macin gidisatina gore oyunu ceviriyoruz.
                                ama kimse kusura bakmasin ceza alirsamda aliyim ama benim icin bursa taraftari bitmistir tamamiyle artik. bunlar kadar serefsiz,adi,terbiyetsiz,nankör ve ahlaksiz taraftar gormedim. bu takimi gecen sezon sampiyon yapan takima yaptiklari serefsizliklere bak. gercekten cok adi bir halk. hele egemene yaptiklarina inanamadim. sizin gibi serefsizleri sampyion yapanlardan birisi hattta en onemli insani bu sekilde yauhlamak ve kufur etmek ancak boyle bir halka yakisir zaten.
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                                Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X