- Çokmu Erken Havaya Giriyoruz Diye Düşünmeden Edemiyorum
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Şu Cale'nin oynadığı veya oynayamadığı futbola benden başka dayanamayan yok mu?
Fatih bence bakış açısıyla alakalı bir durum senin ki..ben Cale'yi beğendim bugün..gerçi her zaman beğeniyle izliyorum..
Yani Serkan da çok açık verdi bu gün..ama onun kadar açık vermeyen Cale hedef oldu yine..
Bugün Burs gol atamadıysa duran toplarda kendisini Egemen tuttuğu içindir...
Zaten pozisyonla gol atma şansları hiç yoktu bir de bu eşleşme tutunca iyice kilitlendi Bursa...
Bu eşleşmeyi yapan Hoca'yı ayrıca kutlarım...
"Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Şimdi diyeceksiniz ki bu karşılama falan abartı değil mi?....Bence herkese mesaj....Futbolcuya, federasyona, medyaya....İstiyoruz kardeşim...Bu kez herkesten çok istiyor ve hak ediyoruz...Mani olmayı denemeyin...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Devre arasında Antep'ten Serdar Kurtuluş, bir de orta sahaya Colman ve Selçuk ayarında ayaklarına hakim bir orta saha. Teo'nun gidişiyle bir forvet. Bir de herkesin dillendirdiği ve alınınca rahatlama sağlayacak bir sol bek.
Yorum