İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Erdal Abinin Yazısından Esinlendiğini Düşündüm KonuşurkenEn son Kobalas61 tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 23:53.
-
İki golde de dikkat ederseniz kalecinin alması imkansız yerlere bırakıyor.İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja da ne vurdu be kardeşim...Eliyle koymuş gibi mi derler
Bir gün mutlaka yeniden...
Yorum
-
En güzel atağımız Burak ın ofsayta yakalandığı ataktı...Öyle anlarda alıyor beni bir hayal....Vuruyorum Avrupa yollarına işte
)
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İnsan insana atmaz..İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja da ne vurdu be kardeşim...Eliyle koymuş gibi mi derler
Herkese Merhaba
Yorum
-
Şenol Hoca 2-0 skor üstünlüğünü elde ettikten sonra oyuncuların psikolojik olarak skoru koruma adına insiyatif kullanıp defansa ağırlık verdiklerini, normalde oyunun başında düşünülen taktiğin bu olmadığını belirtti.. ki bence bu da bursaspor'un maç çevirme becerilerinin bizim oyuncular üzerindeki etkisinden kaynaklanıyor. eğer ki bursa oyuncuları kasımpaşa forması giyseydi emin olun onlara da 7 atardık. maçta böyle bir zemin oluşmuştu. ferhat ve mustafa yerine yattara ve alanzinho'nun ikinci yarı oyuna girdiğini düşünürsek bursaya tarihi bir fark atabileceğimiz görüşünün pek hayal ürünü olduğunu sanmıyorumİlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçta çok doğru bir tatikle oynadık Bursaspor nasıl rahat yenilir bu maçta gösterdik öncelikle akılcı bir taktik seçen Şenol Hoca'yı kutlamak lazım. Hücum oyuncularımız 3.bölgede iyi pres yaptı ve rakibi hataya zorladı bunun neticesinde 2 gol bulduk Bursaspor'un defans oyuncularının pres karşısında bocaladığını daha önce de görmüştük ayrıca hücum oyuncularımızın pas tercihleri de önceki maçlara göre daha iyiydi basit ve olması gerekeni yaptılar. 2-0'dan sonra geriye çekilmemiz de son derecede doğruydu ama bu konuda tek hatamız kazandığımız topları olumlu kullanamayışımız oldu özellikle ani ataklarda bocaladık aceleci davrandık malesef ani atak konusunda bir türlü istenileni yapamıyoruz bu konuda Hoca'nın gerekeni yapması lazım. Defansımız da bir kaç pozisyon hariç iyiydi özellikle yüksek toplarda fazla hata yapmadık özellikle Egemen ve Cale'yi çok beğendim çok kritik müdehaleleri oldu ikisinin de.
Orta sahamız Colman'ın yokluğunda açık verdi malesef, pas dağıtımını iyi yapamadık Engin pres karşısında çabuk dağıldığı için oyun kurmakta da zorlandık özellikle rakibin baskı kurduğu anlarda orta saha oyuncularımız sahneye çıkmadı Colman olsaydı daha derli toplu bir orta sahamız olurdu diye düşünüyorum.
2014 / 2015
LOADING....
Yorum
-
Akşam saat 21:30 gibi Halil Yazıcıoğlunu tebrik etmek için aradım. Herhalde 30 saniyeye yakın birbirimizin gülmemizden konuşamadık. Sonra ara verdik de onları tebrik edebildim. sanırım takım izinli, Halil'de istanbula gidiyormuş. Herkese çok selamı var, herkesin keyfi çok yerinde, çok şükür ALLAH'ım.
İnsan tebrik telefonu almaktan bıkar mı ? BIKTIM
Seviyorum seni Trabzonspor'um, hemde çokkk...
Yorum
-
Gürcan abi, Şenol abi, İsmail abi, girmiyorsunuz topa bakıyorum....The Ciks hocam bile dayanamadı yazdı başlığa....
Bu arada kendi adıma artık btıl inançlara yer yok
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
- Bu Kötü Olmuş , Erken Uyandılarİlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntulular Ts,Gs,Bjk ve Bs'yi yenen Trabzon şampiyonluğa mı koşuyor diye başlık açmışlar çok sevindirici
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
"Hüseyin'in suçu ne" Cafer..İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim 2.golümüzde hüseyinin hatasi vardi.
Arkasini kontrol ederken bir bakti ki top gol olmus.

Ömer topu kaptırmış,Umut kendini aşan bir asist yapmış,Jaja harika bir koşu yapmış..vs kabahat oldu Hüseyin'in..
Herkese Merhaba
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum