Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• özellikle bugünkü bursa maçından sonra trabzonspora karşı subjektifliğini afişe eden bütün spor yorumcuları için en ağır niteleme en ağıt itham ve en ağır küfürleri kullanmamak için kendimi zor tutuyorum.. ve birkez daha Trabzonsporluluğumdan gurur duyuyorum..
    En son Mustafa Gegüç tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 23:34.
    2014 / 2015
    LOADING....

Yorum

• Barış ve Nuhoğlu ben o mevzuyu anlamadım bile....Napoli'ye idi benim taşım ki ona da nazım geçtiği için:....Konu kapanmıştır...Biz sizi kırdıysak affola....
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Lig tv de markus un yorumlarini cok begendim,özellikle hakem kararlarina dair yorumlari ders niteliginde idi.

Ertugrul saglamda programi izlemis ve bugün söylediklerinden sonra pisman olmustur herhalde.

Arkadaslar lig tv ye mail yollayip markusu begendimizi belirtelim.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Benim anlamadığım Neden Bu Kadar Geride Kabul ettik , 2. Yarıda en azından Yattara Oyuna alınabilirdi...
          Aslında geride kabul etmedik..2. yarının başlarında 50. dakikalar civarında kontra yiyince Şenol hoca takıma defansif anlamda daha dikkatli olması konusunda uyarı yaptı bence..
          Bursa'nın tüm baskısı duran toplardı..göbeği öyle kapattık ki adamlar ortadan tek pozisyon bulamadı..maçın Bursa adına en tehlikeli pozisyonları da bizim ters vuruşlarımızdan geldi..o kadar da olur..

Üstünde durmamız gereken nokta,neden kontraya çıkamadığımız konusu..Bursa her ne kadar 2-0 geride olsa da defansif güvenliği elden hiç bırakmadı..devamlı sarkık libero bıraktılar geride..aslında üstlerine gitseydik farkı açabilirdik ama karşılığında pozisyon vereceğimiz de aşikardı..bu riski almadı hoca..karşılığında net pozisyon vermeyince de haklı olduğu ortaya çıktı..

Tabii bir de Bursa'nın mağlup oynamasının etkisi de çok büyük bu baskıda..
          Herkese Merhaba

Yorum

• Genelden bahsettiğim anlaşıldığına göre problem yoktur.

Ben bile burada Japon bayrağı espirisini yapmışımdır, ona lafım yok.

Ama Bursa'ya gereğinden fazla tepki gösterildiğini görüyorum.Yani sonuçta Bursayı evinde hezimete uğrattığımız maçlar hala dün gibi aklımda.

Yendik, sevinelim, tadını çıkaralım.

Ama bir yerde duralım.Eskişehir maçına geçelim.

Yorum

• Colman ve Selçuk'un yedeği yok bu takımda bir kez daha anladık. Devre arasında iki yönlü oynayabilen bir orta saha oyuncusu kesinlikle alınmalı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İkinci yarı gol atmak istemedik sanki ya

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lig tv de markus un yorumlarini cok begendim,özellikle hakem kararlarina dair yorumlari ders niteliginde idi.

Ertugrul saglamda programi izlemis ve bugün söylediklerinden sonra pisman olmustur herhalde.

Arkadaslar lig tv ye mail yollayip markusu begendimizi belirtelim.
                  Caferim ben hemen "Almanlari severim" diye Mail atiyorum
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    özellikle bugünkü bursa maçından sonra trabzonspora karşı subjektifliğini afişe eden bütün spor yorumları için en ağır niteleme en ağıt itham ve en ağır küfürleri kullanmamak için kendimi zor tutuyorum.. ve birkez daha Trabzonsporluluğumdan gurur duyuyorum..
                    bizi şişirmelerinden bence çok daha iyidir renkdaş.. sen takılma o yorumlara..

her maça ayrı önem verelim o bize yeter..

Yorum

• trt1 de şimdi bizim maçı gösteriyor
                      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• yaw bursalılar bu kadar zorlanacagını sanmazdım adamlar cıldırdı be yuhh yani.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aslında geride kabul etmedik..2. yarının başlarında 50. dakikalar civarında kontra yiyince Şenol hoca takıma defansif anlamda daha dikkatli olması konusunda uyarı yaptı bence..
                          Bursa'nın tüm baskısı duran toplardı..göbeği öyle kapattık ki adamlar ortadan tek pozisyon bulamadı..maçın Bursa adına en tehlikeli pozisyonları da bizim ters vuruşlarımızdan geldi..o kadar da olur..

Üstünde durmamız gereken nokta,neden kontraya çıkamadığımız konusu..Bursa her ne kadar 2-0 geride olsa da defansif güvenliği elden hiç bırakmadı..devamlı sarkık libero bıraktılar geride..aslında üstlerine gitseydik farkı açabilirdik ama karşılığında pozisyon vereceğimiz de aşikardı..bu riski almadı hoca..karşılığında net pozisyon vermeyince de haklı olduğu ortaya çıktı..

Tabii bir de Bursa'nın mağlup oynamasının etkisi de çok büyük bu baskıda..
                          - Abi Son Dakikalarda Tam Yattara Kontralarına Çıkabilirdik , ama Kimsenin İleri Çıkmaya Hali Yoktu Normal Olarak
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu maçta çok doğru bir tatikle oynadık Bursaspor nasıl rahat yenilir bu maçta gösterdik öncelikle akılcı bir taktik seçen Şenol Hoca'yı kutlamak lazım. Hücum oyuncularımız 3.bölgede iyi pres yaptı ve rakibi hataya zorladı bunun neticesinde 2 gol bulduk Bursaspor'un defans oyuncularının pres karşısında bocaladığını daha önce de görmüştük ayrıca hücum oyuncularımızın pas tercihleri de önceki maçlara göre daha iyiydi basit ve olması gerekeni yaptılar. 2-0'dan sonra geriye çekilmemiz de son derecede doğruydu ama bu konuda tek hatamız kazandığımız topları olumlu kullanamayışımız oldu özellikle ani ataklarda bocaladık aceleci davrandık malesef ani atak konusunda bir türlü istenileni yapamıyoruz bu konuda Hoca'nın gerekeni yapması lazım. Defansımız da bir kaç pozisyon hariç iyiydi özellikle yüksek toplarda fazla hata yapmadık özellikle Egemen ve Cale'yi çok beğendim çok kritik müdehaleleri oldu ikisinin de.
                            Orta sahamız Colman'ın yokluğunda açık verdi malesef, pas dağıtımını iyi yapamadık Engin pres karşısında çabuk dağıldığı için oyun kurmakta da zorlandık özellikle rakibin baskı kurduğu anlarda orta saha oyuncularımız sahneye çıkmadı Colman olsaydı daha derli toplu bir orta sahamız olurdu diye düşünüyorum.
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• Maçın başında skor avantajını elde etmemiz gerçek oyunumuzu oynamamızı engelledi. 2-0 psikolojik olarak koruma yoluna gitmemize neden oldu. Colman'ın olmaması zaten orta sahada top yapamamızın başlıca sebebiydi. Attığımız 2 gole bakarsanız iki uzun top ve iki rakip hatası. ( son vuruşların güzelliği ayrı konu) Ayrıca bu sezon pozisyon bulma anlamında en kısır maçımızdı yanılmıyorsam. Gerçi net pozisyon da vermedik. Bunda Egemen'in müthiş özverisi önemliydi.
                              Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Caferim ben hemen "Almanlari severim" diye Mail atiyorum
                                Süper adam ya,dobra dobra konusuyor.

Ceyhuna yapilan hareket kirmizi olmaliydi diye hangi eski Türk hakemleri yorum yapabilirdi?
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X