İNŞALLAH inancımız ve güvenimiz takımımıza sonsuz ALLAH'ıma binlerce Şükürler olsun.Bizler inandık Haydi TRABZONSPOR'um İNŞALLAH bu sene beklenen başarı olan Şampiyonluğa ulaşacağız
bu ne yaa alt tarafı bursa'yi yendik maraş trafiğe kapanmis her tarafta torpiller patlıyor meydanda millet toplanmış bağırıp çağırıyor sanki şampiyon olduk...
Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.
Trabzonspor bayram hediyesini verdi doğru ama ben bir hediyede TS Club'tan bekliyorum...
Şöyle güzel şık bir tişört üstünde haddinizi bilin felan... güzel olurdu
'7'''ŞAMPİYON'''7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
evet renkdaşlar maçtan önce yazmamam totemim tutmaya devam ediyor maçtan iki saat önce titemeye başlayan bu bünye şimdi müthiş bir rahatlamaya göstermekte bursa da gece ayazda soğukta kalmak zorunda kalan kardeşlerime çok çok teşekkürler emekler boşa gitmedi kazandık ve inşallah bu ligin sonunda gülen biz olacağız o zaman heryerde biz olacağız ..
bursa taraftarı başta yemyeşil inciler ananızı ................. diyordu son dakikalarda dikkat ettiyseniz yemyeşil inciler anamızı ................... ççç ççç
Abartmayın mabartamyın işini de anlamıyorum.En son 96 yılında bu kadar gol atmışız.6 maçta 18 puan almışız.Önemli olan son 3 maçta fire vermemişiz.Yine şampiyon olur denilen takımı ezmişiz.Bırakın da sevinsin millet yahu
O kadar kasmaya gerek yok.
Yorum