Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Bursa taraftarının yaptıklarını çok önemsemiyorum. Benim önemsediğim Anadolu'dan bizim dışımızda bir şampiyon daha çıkmasıydı ve nitekim çıktı da... Ancak böyle bir şokun bizi özeleştiri yaprak tekrar uyanışa sevk edeceğini düşünüyordum ve oldu da... Bursaspor taraftarı küfretmiş, şöyle yapmış böyle yapmış ırgalanmıyorum. Sonuçta her takımın fanatik taraftar gurupları belli bir eğitim ve gelir seviyesinin altında insanlar. Yenilgiyi kabul hazmedemeyen de bunlar, taşkınlık yapanlar da bunlar, küfredenler de bunlar. Kendi elimizle bir rakip yarattık Anadolu'da tezine katılmıyorum. Bugün Antep Fener'den ilk yarısının mağlup bitirdiği maçı alıyorsa, 3 İstanbul takımı nal topluyorsa bunda şampiyonluğun yıllar sonra tekrar İstanbul dışına çıkmasının payı büyüktür arkadaşlar. Artık her şehir kendi takımına daha çok sahip çıkıyor, her takım Bursa şampiyon oldu biz niye olamayalım mantığında. Geçen haftalarda Galatasaray İstanbul'da son 15 dakikayı Antalya baskısı altında zor tamamladı, aynı hafta Bjk İnönü'de son 20 dakikayı Sivasspor ablukası altında geçirdi. Bunlar çok önemli gelişmeler. Ve biz ilk seferinde olduğu gibi bu sefer de Anadolu'dan böyle bir meşalenin yanmasında en büyük pay sahibi olduk geçen sene. Bundan hiç bir zaman pişmanlık duyamayız. Ne yani Fenerbahçe'ye bilerek maç mı verecektik? Biz kendimize yakışanı yaptık. Bursapor taraftarı bugün farklı yaklaşımlarda bulunmuşsa onlar da kendilerine yakışanı yapmışlardır. Mesela budur!

Biz polemiğe girmeden dik oynamaya devam edelim yeter...
    Bu cümlelere muhalefet edilmez
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• maç istatiklerine bakacak olursak;
      resmen yata yata maç kazandık
      ki
      bu bana daha çok zevk veriyor
      McLas was Here

Yorum

• yapılan hakaret denilen olay japon bayrağımı acaba ben bunu anlayamadım?
        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Macin skoruna göre hamle yapamadi Senol Hoca..elindekilerle mecburen 2:0´in üzerine yatmak zorunda kaldi..Ileride hic top tutamadik, ortsahada cok az top kazanabildik, daha neyin iyisi
          Yooo bence ileride baskı yaptık 0-2 olmasına rağmen. Bursanın oynamaması için.Tamam yenik takım saldıracak özellikle kendi sahasında.Onlara posizyon vermedik. 25. dak kada maç 0-3 olabilirdi hakem kesti golu.

. Biz lazım olanı aldık. önemli olan bu değilmi? Başka ne bekyiyoruz ki?

eeee daha hücüm oynamalı idikmi? 96 da eleştirmedikmi hocayı, Niye defans oynatmadın diye:
          En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 23:16.

Yorum

• GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Trabzonda ortalığı ayağa kaldırdık. ama sıcağı sıcağına burayada yazmak istememe rğmen yazamadık tabi. geçte olsa bi daha GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Gelelim bana göre en önemli meselemize....Neden bu kadar top şişirdik???
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• sanki son dakka golü atmışız arkadaş skoru aldıktan sonra ne bekleniyordu mustafa denizliye gün doğdu uyuz uyuz gülüyo

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Keyfimin Yerinde Olmasında Emeği Geçen Tolunay Kafkas ve Talebelerinide Tebrik ederim
                  Hay cok yasa, tam ben yazacakdim.
                  Fenerbosdanin yenilmeside ayrica bir keyf yahu
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• - Benim anlamadığım Neden Bu Kadar Geride Kabul ettik , 2. Yarıda en azından Yattara Oyuna alınabilirdi...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Gerek burada gerekse de başka adreslerde bazı arkadaşların çok ağır yorumlarını okuyorum.

Özellikle Bursa ve Bursalılara karşı çok rencide edici şeyler var.

Onlar da aynısını yapmış olabilirler.

Bence biz böyle yapmamalıyız.Seviyeyi düşürmemeliyiz.

Ayrıca bu maçı artık geride bırakmamız lazım.Bu kadar abartı yeter.

Bir manisa faciası daha yaşamak istemiyoruz.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gelelim bana göre en önemli meselemize....Neden bu kadar top şişirdik???

bence colmanın yokluğundan.malum enginde gününde değildi.ceyhunla selçukta çok yoruldu.Ben böyle düşünüyorum çünkü eğer yorulmasalardı,bursasporun verdiği onca açığa karşı bi 5 atmamızlazımdı
                        Entropi İyidir.

Yorum

Erdal abi onlar kendi kendilerini şişirmişlerdi. Bizde indirdik
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• bursalılar herzman her platformda alırlar cevaplarını boyle fazla havalanmıslardı gecen sene bız ıstedık sampıyon oldular dıye havaya gırdıler haddını bıldırmek gerekıyordu dunku cocuğa bıldırdık bursalılara bu cok koymus nedenı ıse yenıden sıradan bır takım olduklarını baskaları ıstemedıkce bırsey yapamayacaklarının farkına varmalarıydı bu maçda..onun ıcın bursayla artık uğrasmayalım hadlerını bıldırdık sahada zaten ısdelıkanlılığa geldığınde bursalıların delıkanlılığı butun turkıyece bılınıyor gerek yok bunlaragalıbıyetı kutlayalım onumuz acık ınsallah bundan sonra

Yorum

Abi Colman yokdu, Enginimiz gününde degildi. Selcuk macin büyük bölümünü defansa yardim etmekle gecirdi. Umut cok calisdi yine ama ondan pas konusunda bir devamlilik bekleyemeyiz.
                              Burak ve Jaja disinda topu tasiyan elemanimiz yokdu bugün.
                              Serkanda fazla ileriye cikamadi.
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Valla çok mutluyum bugünkü gelen sonuçlar sayesinde ama tam maç anında vizem olduğu için maçı izleyememek çok koydu bana bugün.

Özetlerleri izlediğim kadarıyla 2.yarı resmen dökülmüşüz.Ya da özetler konusunda sadece Bursaspor'u koymuşlar.Ama bakıyorum 4 şutumuz var sadece 2'si kaleyi tutmuş onlarda gol zaten.Adamların 15 şutu var,bizim isabetli sadece 1 onların 8 ortası var.Ben istatistikleri zerre dikkate almayan biriyim fakat o kadar da iyi oynamadığımız ortada sanırım.İzleyen bir kaç arkadaş 1-2 satırlık özet geçerse memnun olurum.

Ama şunu da eklemek istiyorum iyi oynadığımız zamanlar,harika oynadığımız zamanlar şampiyonluklar ve bilmem kaç tane maç yalan oldu.Artık böyle olmalı kötü oynadığımızda da iyi oynadığımızda da galip gelmeliyiz.

Bu arada Bursaspor'lu arkadaşlar ofsayt muhabbetini konuşacaklarsa Burak'ın pozisyonu konuşsunlar o gol verilseydi şimdi bir 7-0 daha konuşuyor olabilirdik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X