Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    faabiye ben de antepin stoperini sorayım. daniydi galiba hem hızlı hem de topu iyi kullanıyordu. (erdal, cezaları kaldırma teklifini destekliyorum)
    Dani benimde dikkatimi cekti,seri ve topu iyi kullandi bu aksam.

Daha önce hic görmedim bu adami nerdeydi acaba?

Glowacki cok övüldü ama biraz cürük gibi geliyor bana.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      macin geniss özetiiiiiiiiiiii

Yorum

• Kanaltürk'te Üç büyüklerden biri bu sezon şampiyon olabilirlermi diye anket var...ççç
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Herkes Serkanin Milli Takima alinacagina kesin gözüyle bakiyordu ama olmadi.
          Herhalde birileri Gökhan Gönülü kesmesinden korktu!
          Yazik ediyorlar Serkanimiza.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Maçın geniş özeti ;

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yok mu Burak a yardımcı olacak biri...Onun hatrı yoksa adaşının hatrı da mı yok ....
              abi bugün tr den almanyaya uctum maci seyredemedim yetisirim diye cok ugrastim olmadi cok istiom izlemek varsa lütfen..... bu arada burak yilmaz nasil oynadi erdal abi ??

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                BJK 5 haftada 5 gol atmis,Trabzonspor 17 gol.
                Neremle güleyim bilmem ki?
                ççç

İrfan abi ya yapma bunu ya

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu konuda sana katılmıyorum abi. Hatta tam tersi olduğunu kanıtlayan harika bir anım var kendisiyle (tabi bahsettiğin Tekke ise)...
                  Aman ortam gerilmesin...Benim Tekke hala "bizim Fatih tir" öyle olmadığını düşünene saygı duyarım.....Özelden paylaşırsan mevzu tehlike arzetmemiş olur Yiğit
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cok tskler

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dani benimde dikkatimi cekti,seri ve topu iyi kullandi bu aksam.

Daha önce hic görmedim bu adami nerdeydi acaba?

Glowacki cok övüldü ama biraz cürük gibi geliyor bana.
                      Yapma Cafer, tamami ile sansizliklar yasadi Glo.
                      Glo Insallah hemen iyilesir ve Egemen ile yikilmaz bir Duvar olusturur.
                      Girayi severim ama tam saatli Bomba yahu.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bizim yedigimiz kadar Kasimpasa gol atmis (8 gol)
                        Kasimpasa`nin yedigi kadar biz atmisiz (29 gol).
                        Bu da ilginc bir ayrinti.

Yorum

• Danny Fransa liginde Tooluse ve Metz'de oynamış bir oyuncu.

Kamerun doğumlu olmasına karşın Fransız vatandaşı.

Gaziantep transfer gününün son saniyelerinde aldı onu.
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Slogan...

Arkadaşlar GS-FB-BJK ve bursayı yendik.Şöyle güzel ve iğneleyici bir slogan bulsak olur mu?Q7 ye tüp taktırırsan böyle guti'nde patlar tarzı...bu 4 takıma hitaben iğneleyici birşeyler bulamaz mıyız
                            BÜLENT

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aman ortam gerilmesin...Benim Tekke hala "bizim Fatih tir" öyle olmadığını düşünene saygı duyarım.....Özelden paylaşırsan mevzu tehlike arzetmemiş olur Yiğit
                              Yok Erdal abi tehlikelik bir durum Hatta kendisinin gösterdiği gelişmeden bahsedecektim bile diyebilirim.İstersen özelden kısa bir özet geçerim başını ağrıtmadan
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yapma Cafer, tamami ile sansizliklar yasadi Glo.
                                Glo Insallah hemen iyilesir ve Egemen ile yikilmaz bir Duvar olusturur.
                                Girayi severim ama tam saatli Bomba yahu.
                                Abi adam sakatlanmaya müsait bir futbolcu bu belli.

Umut sezon sonuna kadar Allahin izni ile sakatlanmaz ama glo icin ayni seyi söyleyebilirmiyiz?
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X