bu sezon oynayacağımız en rahat maçlardan biri olur. belki sivas gibi, kasımpaşa gibi 6-7 tane atamayabiliriz ( rakibe saygıdan ) ama rahat bir oyunla net skor . 2-0...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Umarım maç sonucu ne olursa olsun, bu görüntülere bakıp, keşke Fener şampiyon olsaymış demeyiz.[/QUOTKesinlikle diyeceğiz ben bursada yaşıyorum ve süreklide diyorum heryazımdada dedim.Adamlar o gün için bizi alkışladı oda kendileri için ctesi bizi bol bol küfür bekliyor hele başkanımıza!!!o yüzden keşke fb olsaydı da bu nankörler olmasaydı.
Yorum
-
bursaspor'un kırıkhanspor'u yenememesi tamamıyle bizim maça konsantre olduklarını gösteriyor. aşırı konsantrasyon da büyük dezavantajdır. rakibin hatalarını görmenizi engeller. bu güzel bir gelişme. ama bursaspor'un ligde ayrı bir motivasyonla oynadığını unutmamak gerek. eğer Allah'ın izni ile biz bursa'yı yenebilirsek bir kaç hafta bursa peş peşe sağdan soldan tokat yiyebilir. çok dikkatli oynamamız gerekiyor. pas hatalarını minimize etmemiz, orta sahayı ele geçirmemiz şart. futbolcularımızın rakibe yakın durması ve bursanın yüksek oranlı pas trafiğini kesmesi gerekiyor.
Yorum
-
bursada oyunu iki yönlü oynamaya çalışan,takım savunmasını disiplinli yapan bir ekip hücumda kullandıkları organizasyonları belirtmemiz gerekirse;
1-Kanatlarda volkan ve ozan gibi çalım atabilen,çizgiye inebilen ve tersten top geldiğinde içeri girip gol vuruşu yapabilen oyuncularla sonuca gitmeyi seviyorlar.
2-Orta sahadan batalla,ergic,insua gibi oyuncuları sürpriz golcü olarak ceza sahasına gönderiyorlar.
3-Duran toplarda ömer,ibrahim,turgay gibi oyuncularla skoru değiştirebiliyorlar.
4-Rakip geniş alan bırakırsa sercanı kullanıp o boşlukları değerlendirebiliyorlar.
Biz rakibin bu hucum varyasyonlarına izin vermezsek bir adım öne geçeriz.İstediklerimizi daha iyi yapmak adına Colmanın durumuda önemli inşallah oynar.Orta sahanın ortasının bizim oyun anlayışımızda önemi büyük o yüzden bu bölge için bir kaç plan birden yapmalıyız.Colman oynarsa sorun yokda eğer oynamazsa selçuk-ceyhunu kullanarak başlıycaz gibi duruyor eğer organize olamıyorsak bu sefer maçın içinde selçuk-engin şeklindede bir rotasyon yapabiliriz soldakı açığada caleye yardım edecek ferhat gibi birini koyabiliriz.
Colman oynarsa A planı engin-selçuk-colman-burak
Colman oynamazsa B planı engin-selçuk-ceyhun-burak
Hücumda organize olamıyorsak C planı ferhat-selçuk-engin-burak
Colman inşallah oynar ya da ceyhun beklentilere cevap verir umarım. Ali tandoğanın boşluğunu engin solda değerlendirir umarım üst üste iki iyi maçını göremedik istikrar adına önünde bir şansdır bu.
Bu maçada kontrollü başlamalıyız colman oynuyorsa ilerleyen dakikalarda tempoyu yükseltebiliriz ceyhun varsa düşük tempoda maçı götürmek daha iyidir.Kontrollü oyunun dozunu iyi ayarlamak lazım ipin ucu kaçarsa sonucuna katlanmak zorunda kalırız.Kontrollü oyun kapanıp kontra atak oynamak değildir,kontrollü oyun her oyuncunun ilk görevine öncelik vermesi demektir.
Futbolcularımızında istikrarlı bir takım haline geldiğimizi göstermeleri adına önemli bir maç skor ne olursa olsun bu istikrarı bu maçta görürsek önümüz açık.Ligin üçte birine daha yeni geldik daha çok sular akacak köprünün altından.
Yorum
-
Bursa yi sampiyon yaptigimiza pismanligimizi anlayacagimiz Super kupa'da karsilastigimiz olaylardan sonra 2. mac
... (Seftali Soyulur mu ? Adam olur mu ? )
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Bence aklııları bizim maçta. Zaman zaman "çok iyi" oynamasak da futbol seviyemiz yükseliş içinde.. Moraller üst seviyede.. Takımda sakat, cezalı yok..İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa as kadrosu ile kırakhansporu yenememiş. bunu neye bağlamak lazım acaba? konsantre mi olamadılar aklılları bizim maçta mı?
Şimdi kazanma zamanı..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
colman işi ne oldu yaİlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence aklııları bizim maçta. Zaman zaman "çok iyi" oynamasak da futbol seviyemiz yükseliş içinde.. Moraller üst seviyede.. Takımda sakat, cezalı yok..
Şimdi kazanma zamanı..
hakkaten sakat yok mu, oynayamayacak diye korkuyorum...İmza...
Yorum
-
Bir tek ligde en çok yendiğimiz doğru.. Gerisi tartışmalı..İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'lılar derki ; geliyor yine şu ligde bizi en çok yenen bir kere küme düşürüp bir kere şampiyon yapan takım ,ceketlerimizi ilikleyelim.
bir defa küme düşürdüğümüz tamamen onların düşmanlık isteklerinin sonucu.. Bize her yer Trabzon kitabının ilkinde açıklamıştılar zaten..
O sene bizim az da olsa şampiyonluk umudu vardı ve Bursa yı yenmiştik..
(sonuçta da şampiyonlar ligi ön elemelerini oynama hakkı kazanmıştık)
Bursa yı küme düşüren BJK dır.. O sene inönüde lig de sondan bir önceki maçta sebat tan 4 tane yediler.. Bu da onları etkiledi..
O sene Bursa sebat ve samsun u yenmişti. Biz de sebat- samsunu yenmiştik. Yalnız sebatla bir maçta beraberlik vardı sanırım.
Ama ben küme düşme ve şampiyonluğun böyle bir maça bağlanmasına karşıyım.. Bu düşünce düşmanlıklar yaratıyor.. Normal olanı, her takımın her maça kazanmak için çıkmasıdır. Bizim geçen sene son maçta yaptığımız da buydu zaten. Kazanamadık, berabere kaldık ve onur lu bir duruş sergiledik ama "bursa yı şampiyon yaptık" demek geçen sene feneri, gs yi "içerde dışarda" ve bjk yı "içerde" yenen bursa nın da hakkını biraz yemek olur.
Ha illa bir takım şampiyon yaptıysa bizim katkımız var evet ama bjk da son maçta kendi kalesine bir gol atıp saçma bir gol yiyerek benzer bir katkıyı yapmıştır.
Bana kızmayın arkadaşlar ama başkalarının şampiyonluklarını küçümsememiz bize bir şey kazandırmaz. Tüm rakiplere saygı duyduğumuz için de büyük olduk biz. Biz saygı duyunca onlar da duyar. Ha onlar duymazsa da duymasın biz onlarla aynı kalitede değiliz..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
Bana bir tane Trabzonspor tarafı bilet bulanı ve yanında getireceği 2 kişiyi Bursa'ya kendi arabamla götürür getiririm. ( istanbul)En son Engin Koltuk tarafından düzenlendi; 11.11.2010, 10:23.Bir gün mutlaka yeniden...
Yorum
-
Ertugrul Saglam bu sezon kupadada variz demisdi, belki bu aciklama etkilemis olabilirİlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa as kadrosu ile kırakhansporu yenememiş. bunu neye bağlamak lazım acaba? konsantre mi olamadılar aklılları bizim maçta mı?
Hafife almanin sonucu bence."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Hüseyin isimli adam 30 yaşına gelmiş, fazla bir şey beklenmez ondan benceİlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerotasyon yapmışlar hüseyini bizim maça saklamışlar kırıkhana karşı oynatmamışlar
Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
Bu dünyada ben yandım sende yanasın.
Yorum
-
Hüseyin dediğin adam, şutlarıyla, milimetrik paslarıyla, arkadaşlarına verdiği güvenle bizi çok zora sokabilecek birisi benceİlk olarak Deniz Telci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin isimli adam 30 yaşına gelmiş, fazla bir şey beklenmez ondan bence
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum