Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mahmut Aksu'nun olmamasının neyi krizmiş arkadaşlar..gayet olumlu bir açıklama bence..
    Herkese Merhaba

Yorum

• Bursaspor'un formsuz olduğu bir dönemdeyiz.Yabancıları Bursaspor'daki düzeni bozdu.

Rahat olmasa bile kazanacağız.

Bu sefer kurtulamayacaklar

Yorum

• bakıyorumda herkes galibiyete şartlanmış..Allah ın izniyle kaznacağız ammaaa velevki kazanamadık...Dünyanın sonumu hüsranmı felaketmi?Ligin sonunda liderlik önemli dedi Şenol hoca çokta doğru dedi.Yenilsek dahi sorun olmaz..Daha çok sular kaldırır bu lig..Endişelenmesi gereken Bursaspor dur..Biliyorlarki yenilirlerse yada puan kaybederlerse bu onlar için moral bozucu olacaktır.Futbolcularımız hiç kafaya takmasınlar.Bursa bizden korkuyor sakin olmak,kendi oyunumuzu oynamak ve sabretmek bize çok şey kazandıracak..Bu ne şampiyonluk maçıdır ne de ligin en zor maçıdır...
        Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Ben sanmıyorumki Bursa bilinçsizce ve var kuvvetiyle saldıracak..Onlarda temkinli ve dikkatli olacaklar.Eğer erken golü bulursak yapacağımız en büyük hata geride beklemek olur..Bu maç bana göre tam bir sinir harbidir.Ayrıca bize karşı gömülen defans yapan diğer takımların önünde jaja fazla fırsat bulamadı ama bu maçta iş yapacak..
          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• ßence Jaja nın bir şutu gol olur çok fena odaklandım o şutlardan biri kaleye girecek.. BU MAÇI ALMALIYIZ BAŞKA YOLU YOK !
            BMN Bursa
            OFLULAR

``Bir gece ansızın geliriz``

Yorum

• Yine kazanmak zorunda değiliz, ne güzel..
              Bursa+Antep= 4 puan işimizi rahatlıkla görür
              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Bu maçı ilk sezonun final maçı gibi görüyorum. Saati önemli değil. 12.00'de de olsa programımı iptal edip izlerdim. Ama böyle önemli bir maçı saat 16.00'ya koyan zihniyeti de kınıyorum.

Yorum

• Jaja 2-3 haftadır uzaktan şut çekiyor.Şutları ya defanstan dönüyor ya da az farkla çıkıyor.Bu maçda ben de gol atıcağına inanıyorum.Hadi Jaja 4. golunu de uzaktan patlat.

Yorum

• Süper Kupa maçında ilk gol gelene kadar kapalı oyun sergileyen Bursa, açıldığı anda yiyeceği golleri biliyordur.

Bu yüzden Galatasaray gibi kapalı oyun ortaya koyarsa gol gecikir. Ama bu sene rakiplerimiz kapalı da açık da oynasalar bir şekilde gol atıyoruz

Ayrıca bu maçta Egemen'e topluca küfür edeceklerini sanmıyorum. Yakın çevremdeki Bursasporlulardan aldığım cevaplar neticesinde.

Yorum

• Son dönemdeki performanslara bakarsak biz daha iyi durumdayız.Sakin olup konsantre olursak kazanabiliriz.Bursa futbol oynamaya çalışan bir ekip.Bu bizim için büyük avantaj.Özellikle duran toplalara dikkat etmeliyiz.Şenol hoca özel önlem alacaktır.Ali tandoğanın olmadığı bu haftada formda bir yattara çok şey katardı ama oda başka bir alem.
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Forumlarında başkana ve egemene küfür edeceklerini söylüyorlar.Egemenin çektirdiği 3 lüye kafayı takmışlar.Oysaki son maçta egemenin oynadığı müthiş futbolla hayatlarında belkide bir daha yaşayamıyacakları bir şampiyonluk gördüler.Bu tavırları devam ettikçe alt liglere düştüğü günleride görürüz.
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• bu performansımız devam ettiği müddetçe (garantisi yok tabi) önümüzdeki 6 haftalı süreçten alacağımız 14 puan şampiyonluk için iddalı konumumuzu koruyacaktır. yani 2 beraberlik hakkımız var. bunları da pekala bursa ve antep yada ibb karşısında kullanabiliriz. ama bursayı ve antepi yeneceğimizi eminim buradan çıkaracağımız ekstra puanları 2. yarı kullanma şansımız olacaktır.
                          Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• bursa antep olablr ama o stada lider gidersek.. benim tahminim 60000 seyircimizle o ihtimal olmaz ibbyi ezeriz istanbulda.. şimdiden bir tahmin dediğimiz şekilde o stada gidersek o maç ya pazartesi ya cuma olur ..
                            Şenol Güneş'e TAM DESTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• Yapmamız gereken sadece Sabırlı olmak.
                              usta ayaklarımızla bir şekilde çakıp o statı başlarına yıkarız
                              Ayrıca jajanın bir kaç maçtır denediği şutlar budefa gol olacak. Hissediyorum.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bursayı yenelim ve ikinci yarıya 3-4 puan farkla girelim. İkinci yarı puan kaybımız daha fazla olacaktır. Tüm büyük maçları aynı şekilde kazanmamız deplasmanda oldukça zor.
                                Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X