Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunun bir benzerini 2008-2009 sezonunda Bursa da yaşadık. Buluşma yerimiz Dikkaldırımdı. Arabamıza 15 kişilik grubu dahil ettik ve stada doğru gitmeye başladık. Stada vardığımızda, park yeri girişinde polis demirlerinin olduğunu gördük. Araba zaten baştan aşağıya bordo mavi. Kapıyı açarak polise rica ettik, şu demirleri alında arabayı buraya koyalım diye, Polis kabul etmedi, yaklaşık bir 10 dakika resmen yalvardık açsın girelim diye. O ise devamlı, yukarıda ki kavşaktan arabayı döndürerek yüzme havuzu bahçesine arabımızı koymamızı istedi. Bu aslında şu demekti, 15 Trabzonlu bir araba içinde Bursalıların göbeğine gidin, bakalım neler olacak.

Çaresiz deneni yaptık, ilerlediğimizde daha 15-16 yaşında çocukların, artık ne içti ise gözleri dönmüş vaziyette bizi fak ettiklerini gördük, arkasını dönüp Trabzonlu var diye bağırdı, bir kalabalık başladı arkamızdan koşmaya, kırmızı ışıkta bekliyoruz, arabanın içinde birbirimize bakıyoruz, baktık iyice yaklaştılar, kapıyı açtım tam inecekken yeşil yandı, onlarda bizim arabaı tekmelemeye başladılar, bereket önümüz açıldı ve son sürat aşağıya doğru aktık. Sonrasında arabımızı park ettik ve maça girdik.

Ne yazık ki bu tarz olaylar bazen yaşanıyor, polislerde bazen, madem deplasmana geldiniz buyrun yaşayın adrenalini diyebiliyorlar.

Eğer bu şekil bir durum söz konusu ise ortalık karışabilir.

Hayırlısı,
    İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sağlam gitmek lazım aslında..şöle bi Sürmene işi olsa...Polise hiç güvenmem o konuda..Sağduyuya kalmış o iş
    Artık bende güvenmiyorum....

Hele ki 2009-2010 sezonunda polis karakolu önünde duran 61 plakalı Karatl model arabanın camlarının olduğu yerde Sivaslılar tarafından kırılmasını gördükten sonra hiçç güvenmiyorum....
    En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 12.11.2010, 15:49.

Yorum

• Bu arada yorumlarda Bursalılar yerine Bursasporlular diye yazarsak daha doğru olur arkadaşlar. İçimizde Bursalı ama Trabzonsporlu arkadaşlarımız var, onları rencide etmeyelim.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz eskiden spor salonunun ordan alıyorduk..şimdi yoğunluk sebebiyle kültürparkın oraya almışlar heralde stadın vip girişi tarafı heralde..
        Tamam hocam..Ordayız bişey olursa takviye gelirsiniz artık..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamam hocam..Ordayız bişey olursa takviye gelirsiniz artık..
          hacı Benim okul bitti İstanbul'a terfi ettim hatırladığım kadarıyla yazdım yoksa hau dernekten çok adam gelir..dikkaldırım,beşevler falan.aslında çevre illerden gelenler bayaa erken gelmeliler ki bilet bulsunlar yoksa Bursa'daki taraftarlar bile bilet bulamayabilir..2.yarı Kadıköy,İnönü,Ali Samiyen bizi bekliyor..
          ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haklısın, Murat. Seyirci desteğiyle maça hızlı başlamak ve erken bir gol bulmak isteyebilirler.

Bu arada Ertuğrul Hoca sakat olan Ali Tandoğan'ın görevini Mustafa Keçeli'ye verecektir. Çünkü Mustafa yarım yamalak da olsa her iki ayağını da kullanabiliyor. Ancak o bölgede formda bir Engin'le başa çıkamaz.
            Tabii ki öyle oynayacaklardır..eğer bir takım form kaybetmeye başlamışsa,90 dakika o takıma bitmeyecek gibi gelir..Bursa'dan bunun ip uçlarını alıyoruz..bizim takımın avantajı 90 dakikanın nasıl değerli olduğunu kavraması..maçın her anına vakıf bir takımımız an itibarıyla..
            Herkese Merhaba

Yorum

• bursa güya trabzon şehir efsanesi gibi bir efsane yaratmaya çalışıyor kendilerince.
              bizle ugraşmayın sonunuz sivassss

Yorum

hacı Benim okul bitti İstanbul'a terfi ettim hatırladığım kadarıyla yazdım yoksa hau dernekten çok adam gelir..dikkaldırım,beşevler falan.aslında çevre illerden gelenler bayaa erken gelmeliler ki bilet bulsunlar yoksa Bursa'daki taraftarlar bile bilet bulamayabilir..2.yarı Kadıköy,İnönü,Ali Samiyen bizi bekliyor..
                5 te kuyruktayım Selamiyle..
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  5 te kuyruktayım Selamiyle..
                  hau bizim Veteriner selamiyle mi...Selami Ünsal...Allah Kolaylık versin...
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• arkadaş siz mi doldurunuz bu otobüsleri. 11e kadar araç yok bursa'ya gitmek için.
                    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haklısın, Murat. Seyirci desteğiyle maça hızlı başlamak ve erken bir gol bulmak isteyebilirler.

Bu arada Ertuğrul Hoca sakat olan Ali Tandoğan'ın görevini Mustafa Keçeli'ye verecektir. Çünkü Mustafa yarım yamalak da olsa her iki ayağını da kullanabiliyor. Ancak o bölgede formda bir Engin'le başa çıkamaz.
                      Keşke sağlam bir solbekimiz olsaydı da sağ tarafı otoban yapsaydık.
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bugünden beri kaç kez yazdım bilmiyorum ama, hiçbirTrabzonsporlunun daha bir yerde dayak yediğini vs vs vs durumu görmedim, duymadım, okumadım. 3 otobüs KSK'lının bursalıları nasıl özdileke soktuğunu iyi biliriz kendi memleketlerinde...
                        Mahalleden arkadaşım İstanbul'da gs maçı öncesi kasığından bıçaklanmıştı..az kalsın kan kaybından gidecekti çocuk..15-20 yıl oldu..

Bir de ilginçtir,bizim taraftarlar birbirine girer nedense..çok kavgalar olmuştur deplasmanlarda kendi aramızda..bilhassa İstanbul'da..

Bursalıların yoğun olduğu yerlere 2-3 kişi girmezseniz bir şey olacağını zannetmem..
                        Herkese Merhaba

Yorum

Biz eskiden spor salonunun ordan alıyorduk..şimdi yoğunluk sebebiyle kültürparkın oraya almışlar heralde stadın vip girişi tarafı heralde..

Biletlerin satilacagi yer kulturparkin alt tarafi yani lunapark yani. Burasi ayni zamanda polis merkezinin oldugu yer. Eski gisenin oradan daha guvenli ve acik bir alan. Sıkıntı olacagını zannetmiyorum.

Yorum

• Engin Baytar bu ilk gün ki izini haricinde antremanlara katıldı değil mi ?
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Engin Baytar bu ilk gün ki izini haricinde antremanlara katıldı değil mi ?
                              katıldı diye biliyorum
                              ama dizini kasap sarp resmen deldi adamın

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mahalleden arkadaşım İstanbul'da gs maçı öncesi kasığından bıçaklanmıştı..az kalsın kan kaybından gidecekti çocuk..15-20 yıl oldu..

Bir de ilginçtir,bizim taraftarlar birbirine girer nedense..çok kavgalar olmuştur deplasmanlarda kendi aramızda..bilhassa İstanbul'da..

Bursalıların yoğun olduğu yerlere 2-3 kişi girmezseniz bir şey olacağını zannetmem..
                                demek bıçaklanma olayını gazeteler yazmamış Okumadım, duymadım, görmedim...

Süper Kupa finalinde bursalı iki elemanın gelip, abi biz siz şampiyon yaptınız, onulu takımsınız, eyvallah demesi aklımdan gitmiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X