Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Egemen'e toplu küfür edilirse kimse gelip burada ne Bursaspor'u ne de Bursaspor taraftarını savunmasın.
    *

İstanbul'daki süper kupa maçında "Liverpool" diye bağıranlardan her şeyi beklerim ben.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      rotasyon yapmışlar hüseyini bizim maça saklamışlar kırıkhana karşı oynatmamışlar
      hüseyin antalya maçında iyi değildi, zaten 2. yarıda oyundan alındı. bence rotasyondan ziyade hüseyinin yerine oynatacağı bekir ozanı görmekti

Yorum

• Bursa kötü ama bizim de eksi taraftarımız var..

1) Son haftalarda oynanan kötü futbol.
        2) Rehavet
        3) Yedek kulübesindeki isimlerin takıma katkı yapmak yerine takımı 10 kişi oynatması(yattara, alanzinho)

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bursa'lılar derki ; geliyor yine şu ligde bizi en çok yenen bir kere küme düşürüp bir kere şampiyon yapan takım ,ceketlerimizi ilikleyelim.

biz nedersek o olur =)
          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• doğruyu söyledin tamam'da..

İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hüseyin dediğin adam, şutlarıyla, milimetrik paslarıyla, arkadaşlarına verdiği güvenle bizi çok zora sokabilecek birisi bence
            Bence biz Stoper olarak iyiyiz...

Egemen - Glowacki (olmadı Mustafa(bana giray demeyin derseniz üzülürüm ))..

Hüso, bir Mustafayı bilir Egemenide bilir...

bu sefer onu çok sıkıca markajlarsak bakalım ne olacak ? ben kör gözlü taraftar değilim iki gözümle izleycem hüseyini...

hüseyin, bu alanları geçip golede kosacakmı ? çok merak ediyorum
            En son Deniz Telci tarafından düzenlendi; 11.11.2010, 11:32.
            Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
            Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Allah'ın izni ile bu maçı kazanırsak sonra sırasıyla, eskişehir, antep, buca, ibb ve karabükle oynayacağız. yani bursaspor maçından sonra rahatız. inşallah bu maçı ve sonrasındaki beş maçı da kazanır ligin ilk yarısını kayıpsız kapatırız. kilit maç bursa maçı. bu maçı kazanmamız halinde takımın kendine olan özgüveni daha da artar. Şenol hocamız futbolcularımızdaki rehavete girme hastalığına çözmüş gibi görünüyor. inşallah kalan tüm maçları kazanırız.

Yorum

• Ligin en zor maçı olacak..

Bu kaderimizi çizecek..
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bursaspor'un kırıkhanspor'u yenememesi tamamıyle bizim maça konsantre olduklarını gösteriyor. aşırı konsantrasyon da büyük dezavantajdır. rakibin hatalarını görmenizi engeller. bu güzel bir gelişme. ama bursaspor'un ligde ayrı bir motivasyonla oynadığını unutmamak gerek. eğer Allah'ın izni ile biz bursa'yı yenebilirsek bir kaç hafta bursa peş peşe sağdan soldan tokat yiyebilir. çok dikkatli oynamamız gerekiyor. pas hatalarını minimize etmemiz, orta sahayı ele geçirmemiz şart. futbolcularımızın rakibe yakın durması ve bursanın yüksek oranlı pas trafiğini kesmesi gerekiyor.
                  ben bunun sadece konsantrasyonla alakalı olduğunu düşünmüyorum belli, bi oyun yapısına sahip geçen sene şampiyon olmuş bir takım ın kırıkhansporu yenememesi her yönden Bursanın düşüte olduğunun da bir göstergesidir.

Yorum

• Maç cumartesi günü 16:00'da olduğu için izleyemeyeceğim. Bu sezon izleyemeyeceğim ilk maç. Bu maçı bu saate verenlerin aklına tüküreyim.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak 61yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Açık kalenin hemen hemen yarısı her maçta bizim taraftarla doluyor.

Bilet bulamayan renktaşlar açık kaleden alsınlar biletleri
                      1-2 saat sonra gidiyorum açık kale almaya
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bu maç 0-2 biter..yani ya beraberlik,ya Trabzonspor.bu arada beraberlik bu maçta kötü sonuç değildir..bu maçtan sonra antepi geçtik mi ilk yarıyı lider kapatırız..
                        ölümüne trabzon !

Yorum

• beyler mütevazı olalım biz zaten yeneriz bursayı.ama rehavete girmemeliyiz yok 3 atarız yok 5 atarız diye.bize beraberlik bile yarıyor.

Yorum

• bursa maçı diğer ist. takımlar ıle oynadığımız maçlardan rahat geçeçek gibi
                            BMN KOCAELİ

Yorum

• bu ne ya aksu açıklama yapmış yeni yönetimde yokum diye.

Yorum

• bu mu dur

İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu ne ya aksu açıklama yapmış yeni yönetimde yokum diye.
                                belediğimiz açıklama da buydu biraz geç kalındı.
                                aman haaa
                                iyi birşeyler gitmeye görsün
                                BMN KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X