Kayseri'nin kazanacagı da kesin değil hani Konya Manisa maçıyla moral buldu..Zor maç..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Aminİlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi değişir büyük ihtimal
çünkü kayserinin maçı bizden önce,kayseri yenerse lider olcak
kayseri liderken biz gitcez bursaya
ve hayırlısıyla bursayı yenip liderliği kayseriden alacağız ve bursa ikinciliğide kaybedecek
o kadar istiyorum ki biz şampiyon olunca kayserinin ikinci olmasını,
şotaya hürmeten
İmza...
Yorum
-
bu federasyonun ben...
lig 9.'su ile lig 12.'sinin maçı pazar akşamı19.00'da 1. ve 2. nin maçı cumartesi gündüz başlayacak gece devam edecek.
federasyon hala istanbul takımlarını kayırıyor. bundan 2-3 sezon önce trabzon orta sıralarda diye maçları verilmiyordu galatasarayın maçını koy cumartesi öğlene ne olacak ki? hiçbir iddaaları yok oynadığı rakipte iyi değil.EN IYISI BIZIZ:
Yorum
-
çok doğru tespit ne zaman iyi olsak hep rakip olarak fenerbahçe çıkıyor karşımıza galatasaray ve beşiktaşın geride kalması bizim için iyi değil. 3 istanbul takımı didişirken aradan sıyrılmamız daha iyi olurdu şimdi hedef takım olduk medya bizim üzerimize oynayacaktır bundan sonra.İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibimizin Bursa olduğunu düşünmüyorum.Fb ile farkı ne kadar açarsak o kadar iyi.EN IYISI BIZIZ:
Yorum
-
Futbolcu etkilenmesin bizim düşündüklerimiz onlar düşünemiyormu anlamıyorum her maç mücadelesine baksın takım zaten bu takım şampiyon olur. Buraya kadar böyle geldik inşallah bu takımdaşlık ve motivasyon devam ederİlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok doğru tespit ne zaman iyi olsak hep rakip olarak fenerbahçe çıkıyor karşımıza galatasaray ve beşiktaşın geride kalması bizim için iyi değil. 3 istanbul takımı didişirken aradan sıyrılmamız daha iyi olurdu şimdi hedef takım olduk medya bizim üzerimize oynayacaktır bundan sonra.
şimdiden şampiyon olsak ne yaparım diye düşünüyorumda hiç sağlıklı değil
)
Yorum
-
valla bende plan yapmaya başladım şimdiden...izin alıp Trabzona giderim 1 hafta kalırım falan filan....şimdi biz böyle düşünüyorsak futbolcu kardeşlerimiz nasıl motive olabilir ki....Allah kolaylık versin onlara....Bizi şampiyon yapsınlarİlk olarak LaNuSs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcu etkilenmesin bizim düşündüklerimiz onlar düşünemiyormu anlamıyorum her maç mücadelesine baksın takım zaten bu takım şampiyon olur. Buraya kadar böyle geldik inşallah bu takımdaşlık ve motivasyon devam eder
şimdiden şampiyon olsak ne yaparım diye düşünüyorumda hiç sağlıklı değil
)
YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Yorum
-
Abi bunu düşünerek işte dah iyi motive olabilirler onlarda bu hasreti biliyorlar ben bu sene farklı bir inanç görüyorum takımda bence bu gidişat , bu yürüyüş şampiyonluk yürüyüşü ama futbol bu belli olmaz . Yinede büyük bir inanç var içimce bu sene ..İlk olarak Barış Kaptanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla bende plan yapmaya başladım şimdiden...izin alıp Trabzona giderim 1 hafta kalırım falan filan....şimdi biz böyle düşünüyorsak futbolcu kardeşlerimiz nasıl motive olabilir ki....Allah kolaylık versin onlara....Bizi şampiyon yapsınlar
Yorum
-
Bursa'nın en büyük gol silahı Ömer Erdoğan...
Onun dışında pozisyona girerek bize gol atmaları çok mümkün görünmüyor...
Yine de beraberlik kötü sonuç sayılmaz..."Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
fener'de emre sakat, lugano da kırmızı kart cezalısı o sebeple antep fenere bu hafta güzel bir tokat atabilir. kayseri de konya deplasmanına gidiyor. konyaspor, manisasporu yenerek biraz kendine güveni geldi kayseri'ye de bir sürpriz yapabilirler. Allah'ın izni ile bursa'yı yenebilirsek diğer rakiplerin de puan kaybetmesiyle zirveye iyice yerleşmiş oluruz. inşallah herşey istediğimiz gibi olur. hadi Trabzonum şu bursa'yı da paketle.
Yorum
-
bursada beraberliğede razıyım.Ama Allahım biliyor,onları orada enip o şımarık bursalıların bize ettiği küfürleri onlara yedirmek istiyorum.
bunlar saf ya.trabzonda küfür yiyince trabzon bize yamuk yaptı diolar
ulan trabzonda herkes küfür yer,kendi oyuncumuz bile
önemli olan trabzondan dayak yemeden çıkmaları,ben şimdi merak ediyorum,bunlar hani hesapta başkanımıza edecek küfürlerle,bize edecek küfürlerle kendilerini ispatlayacaklar ya,trabzona nasıl gelecekler? bizim için fark etmez,bilet bulamasakta maçı dışarıda izleriz bizde,onlar inş misafir tribün kontenjanını doldurcak şekilde gelip maçı dışarıda izlemeyi göze alırlar
yani zorla kaşınıyorlar.ama susuyorum.gergin olmak istemiyorum.geçen sene kupa maçından sonra liverpool diye bağırdılar,gerginleştim,burada bir bursalı çocuğu tokatlamaya kalktım.ayıp ettim.onların sığırlıklarını tüm bursaya yüklemek istemiyor ve gerginlikten uzak duruyorum.
Allahın izniyle inşaallah kazanacağız diyorum.Entropi İyidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum