Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bursasporu küçümsemeyelim renktaşlar.ligin bu zamana kadar ki lideriydi.eğer oyuncularına tek tek bakarsanız,ya bu bursa nasıl buraya gelmiş dersiniz.ama adamlar takım oyunu oynuyor.volkan şen,ivan ergiç ve turgay.bunlar tehlikeli adamlar.

oynadıkları futbol,sadece fb maçında göze hoş geldi.diğer maçlarda gözüme hoş gelmedi.ama dahada önemlisi adamlar sürekli puan kazanmaya alışmışlar.alışkanlıkları yok etmek zordur.o yüzden bu maçta 1 puanda bizim için yeterli olur.

benim içimden geçen,bizim kazanacağımız yönde, inşaallah haklı çıkarım.ama rahat maç geçeceğini sanmıyorum.Bursa süper kupanın,ve liderliğin hırsıyla çıkacaktır.büyük ihtimal kontrollü başlarız.bu maç için mutlaka ceyhun en azından ilk yarı oynamalı.malumunuz deplasmanlarda cehyun selçuk colman üçlüsü bozulmaz.

anladığım kadarıyula 61.dakikada,Trabzona ve Trabzonspora küfür edecekler.ve başkanımıza.inş oyuncuların moralini bozmaz.

------------------onur-------------------------

--serkan---giray(maalesef)----egemen----cale---

------------------ceyhun----------------------

---------selçuk---------------colman-----------

----burak-------------------------------engin---

--------------------umut-----------------------
    bence kazanan kadro bozulmaz felsefesıyle kı gayseye karsı ceyhunun yerıne yıne jaja oynar bursa da gs gıbı önce 1 puan ıcın oynayacaktır önce vıuzı oynatmamaya oynayacaklardır bunun ıcın sabretmemız lazım bırde su selcuk colman bıraz forma gırseler hıc zorlanmayız....

Yorum

• Bursayı yenersek, iyi bir avantaj yakalarız ve ilkyarıyı lider bitiririz.
      Zor maç, yenemiyorsak yenilmeyelim derim. Ama içimde bir his yeneceğiz diyor.

Yorum

• en rahat maçımızı oynayacağız,,iddaa oytnayanlar bize rahatlıkla hnd basabilir

6 gün sonra alıntı yapacam
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fener'de emre sakat, lugano da kırmızı kart cezalısı o sebeple antep fenere bu hafta güzel bir tokat atabilir. kayseri de konya deplasmanına gidiyor. konyaspor, manisasporu yenerek biraz kendine güveni geldi kayseri'ye de bir sürpriz yapabilirler. Allah'ın izni ile bursa'yı yenebilirsek diğer rakiplerin de puan kaybetmesiyle zirveye iyice yerleşmiş oluruz. inşallah herşey istediğimiz gibi olur. hadi Trabzonum şu bursa'yı da paketle.

bızım macdan sonra antep fener macı bencede cok önemlı emre ve luganonun olmayısı süper fenerın ıkı savascısı yoksa fener baya zorlanacaktır bu macda antep favorı görüyorum gerek tolunayın fener basarıları gerekse antepın celal dogandan sonrakı fener düsmanlıgı bu hafta kalbımıs önce tarabzonsporla sonrada antepte olacak

Yorum

• fenerden bu sene bir cacık olmaz. bu sene tek rakibimiz bursaspor. bu sebeple bu maçı kazanmamız çok önemli. fener, aykut kocamanla çok fazla ileriye gidemez. küçük maçları kazanıyorlar ama dişli rakiplere karşı başarılı değiller. en kötü haliyle gese'yi bile kadıköyde yenemediklerine göre fenerin bizi zorlayacağını düşünmüyorum. fazla değil, bu hafta antepten tokat yerlerse dağılır giderler. emre ve lugano yok. antep fenere güzel bir ders verecek inşallah. biz de bursayı haklayabilirsek işimiz iş.

Yorum

• İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursa'nın en büyük gol silahı Ömer Erdoğan...
              Onun dışında pozisyona girerek bize gol atmaları çok mümkün görünmüyor...
              Yine de beraberlik kötü sonuç sayılmaz...
              Ben şahsen, Egemen'in Ömer'i durduracağını düşünüyorum.
              Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
              Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Ben Sercan'dan çekiniyorum. Tamam kazma falan ama uğraştırıyor uyuz. Bu sefer atacağı tutar falan..
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• zor maç olacak, bursadan önce süper kupayı sonra liderliği aldık bu zamana kadar oynamadıkları futbolu o gün oynamak için sahaya çıkacaklardır Hırsla...
                  ama İNŞALLAH yine gülen taraf biz olacağız...
                  artık ayakları yere basan bi TRABZONSPOR var, kolay kolay maç kaybetmeyiz buna inanıyorum ve ben nasıl oynadığımıza bakmıyorum iyi oynayıp kazanamadığımız maçlar olmadı mı oldu öyleyse her koşulda kazanmayı bilmek önemli, ne yapıp edip kazanalım bursa ilk yenilgisini bizden alsın...
                  Allah Trabzonsporu bu yıl şampiyon görmeyi nasip etsin bizlere...
                  geçmiş şampiyonlukları dinle dinle bi yere kadar artık biz de görelim, şahit olalım çok mu şey istiyoruz!
                  yolun, şansın açık olsun Trabzonspor'um...
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Schuster'e sert cevap

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, her fırsatta kendilerini eleştiren Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'e sert cevap verdi ve "Kendi başarısızlığına bahane aramasın, puan cetveline iyi baksın" dedi.

Trabzonspor'un ligin zirvesinde yer almasına her zaman eleştirel yaklaşan Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'un, Trabzon'da kaybettikleri maç sonrası yaptığı, "Siz Trabzonlu'lar benim söylediklerimi anlamazsınız. Çünkü siz Avrupa'da yoksunuz" açıklamasından sonra dün akşam yaptığı ikinci açıklama bardağı taşırdı. Schuster'in berabere kaldıkları Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı, "Ligin zirvesindeki Trabzon ve Bursa'nın nasıl top oynadığını biliyoruz. Defans yapıp hata bekleyerek oynuyorlar. Biz bu şekilde oynamıyoruz" açıklamasına bordo - mavili takımın Asbaşkanı Hasan Yener, sert cevap verdi.

"KENDİ BAŞARISIZLIĞINA BAHANE ARAMASIN"

Yener, Schuster'in puan cetveline iyi bakması gerektiğini belirterek, "İstatistikleri göremiyorsa bizim yapacak bir şeyimiz yok. Yanındakilerle birlikte puan cetvelini iyi incelesin. Kendi başarısızlığına bahane aramasın ve gerçekleri görsün" dedi. Yener, büyük takımlarla oynadıkları maçları kazanmalarının takıma ayrı bir özgüven verdiğini de vurgulayarak, "Şenol hocamızla 2010 yılı içerisinde hiç derbi kaybetmedik. Bu çok önemli bir şey. Amacımız ligi zirvede bitirmek. İyi çalışıyoruz ve özellikle maçların ikinci devrelerinde çok etkili olmayı başarıyoruz. Umarım bu sezon sonuna kadar böyle devam eder" diye konuştu.

JAJA: "KOLBASTI ÖĞRENMELİ MİYİM?"

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Jaja, kazanılan maç sonrası kolbastı oynanmasına ilk başlarda anlam veremediğini ama şimdi alıştığını söyledi. Kolbastı'nın çok neşeli bir oyun olduğunu ifade eden Jaja, "Sürekli olarak yabancı futbolcuların oynadığını görünce, 'Acaba bende bu oyunu öğrenmeli miyim, diye arkadaşlarıma sordum. Sonra bunun bir zorunluluk olmadığını öğrendim ama bende bu oyunu öğrenmeye karar verdim. Özellikle Yattara ve Colman bu işi çok iyi yapıyor" ifadelerini kullandı.

YATTARA'YA UYARI GELDİ

Teknik direktör Şenol Güneş, oyuna sonradan girdiği Galatasaray maçında beklentileri karşılayamayan Yattara'yı uyardı. Kaptandan daha özverili olmasını isteyen Güneş, "Taraftarlar sana inanıyor ama sen kendini sahaya veremiyorsun. Yeteneklerinin herkes farkında. Bu takıma gerçek bir Yattara gibi oynarsan önemli katkılar yapabilirsin. Bir an öcne kendine gel" diyerek ciddi bir şekilde ikaz etti.

BURSA YOLCULUĞU CUMA GÜNÜ

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı için Cuma günü THY'ye ait özel uçakla saat 15.45'te bu ile hareket edecek. Bordo - mavililer Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak olan maçın ardından ise saat 22.10'da yine THY'ye ait özel uçakla Trabzon'a dönecek. Bordo - mavili kafilede bir çok taraftarın da yer alması bekleniyor.

Yorum

• Bursa ile ilgili mesajlara dikkat edelim arkadaşlar, hakaret yok. Tekrarında ceza alırsınız.

Bursa şuanda rakibimiz, tribunlerinin tutumları ne olacak merak ediyorum.

Olimpiyattan sonra bir şans daha verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bizim taraftarımızda Bursasporluların tutumlarına göre hareket etmeli. Aksi halde derin bir düşmanlık çıkacak ortaya.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• Bu maç için almamız gereken tek özel tedbir, Onur'un Bursa'nın kullanması muhtemel yan-duran toplarda kalesini abuk subuk boşaltmamasıdır.
                        Eğer Onur hatalı çıkış sonucu bir gol yemezse, başka türlü Bursa'nın bize gol atma ihtimalini görmüyorum.
                        Şenol hoca idmanlarda bıkmadan bu konuda Onur'u telkin etmeli...

Yorum

• MAçın hakemi Bülent Yıldırım.
                          Yardımcıları Cem Satman ve Muhittin Gürses.
                          Dördüncü hakem Koray Gencerler.
                          Sen ağlat biz severiz seni...
                          Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                          ts_mania

Yorum

• Al işte. Gene bu embesil adam bizim maça verildi.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yahu arkadaşlar, Şenol hoca ile ilgili İhsan Öksüz ün kitabından alınan bişr yazı vardı hani Kayserili Astsubay ın anlattıkları...Kitap evde ama yazıyı şimdfi bulmam lazım forumda vardı diye hatırlıyorum bilen gören duyan hatırlayan varsa iletebilir mi nerde o yazı?
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Al işte. Gene bu embesil adam bizim maça verildi.
                                Sıkma canını ,bizim takımı artık hakemlerde durduramaz
                                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X