Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Direk kırmızı 2 maç ceza alır.İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet çok doğru.Ben kupa maçını unutmuştum.
Yorum
-
bursasporu küçümsemeyelim renktaşlar.ligin bu zamana kadar ki lideriydi.eğer oyuncularına tek tek bakarsanız,ya bu bursa nasıl buraya gelmiş dersiniz.ama adamlar takım oyunu oynuyor.volkan şen,ivan ergiç ve turgay.bunlar tehlikeli adamlar.
oynadıkları futbol,sadece fb maçında göze hoş geldi.diğer maçlarda gözüme hoş gelmedi.ama dahada önemlisi adamlar sürekli puan kazanmaya alışmışlar.alışkanlıkları yok etmek zordur.o yüzden bu maçta 1 puanda bizim için yeterli olur.
benim içimden geçen,bizim kazanacağımız yönde, inşaallah haklı çıkarım.ama rahat maç geçeceğini sanmıyorum.Bursa süper kupanın,ve liderliğin hırsıyla çıkacaktır.büyük ihtimal kontrollü başlarız.bu maç için mutlaka ceyhun en azından ilk yarı oynamalı.malumunuz deplasmanlarda cehyun selçuk colman üçlüsü bozulmaz.
anladığım kadarıyula 61.dakikada,Trabzona ve Trabzonspora küfür edecekler.ve başkanımıza.inş oyuncuların moralini bozmaz.
------------------onur-------------------------
--serkan---giray(maalesef)----egemen----cale---
------------------ceyhun----------------------
---------selçuk---------------colman-----------
----burak-------------------------------engin---
--------------------umut-----------------------Entropi İyidir.
Yorum
-
bu arada,dün yazdığım arkalarda kalmasın.dikkat edelim lütfen.İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaşlar aranızda yapanlar varsa birdaha yapmasın diye rica edecektim.
Teksas.org a bursa hakkında sakatlık vs haberlerini okumak için giriyorum.Trabzonspor maçı ile ilgili haberlere yorumlar yapılıyor taraftarları tarafından.ve doğal olarak bize demedikleri laf kalmıyor.Bunlara rağmen bazı renktaşlar,biz kardeş takım gibiyiz,bursada o kadar Trabzonlu var niye böyle diyorsunuz gibisinden mesajlar atıyor.
eğer aranızdan atan varsa lütfen atmasın.adamlar bize sövüyor biz hala neler anlatmaya çalışıyoruz.bırakın ne derlerse desinler ya.yalakalık yapıolar dicekler sonra.rica ediyorum lütfen yapmayalım eğer aramızdan yapan varsa. kime laf anlatmaya çalışıyoruz ki?onlar bize küfür etmeye çalışıyor,biz hala, açıklamalarla uğraşıyoruz.yapmayalım lütfen.Entropi İyidir.
Yorum
-
Biz daha kupada schuster (eger o zamana kadar tüpcü kovmazsa) ile oynayacagizİlk olarak İrfan KUMAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlıntı:
yatara tarafından yazılan
Su Schusterin Kizinin filan bi Trabzonlu Sevgilisimi vardi neki Trabzona bukadar düsman simdide atip tutio ki Trabzon ve Bursa defans futbolu oynatio diye
Defans oynayan Trabzonspor'un 27, Bursaspor'un 21, Kayserisporun ise 17 golü var.. Atak oynayan Beşiktaş'ın da 17 golü var. Averajımız bile Beşiktaş'ın attığından fazla.
Konuşsun dursun
Yorum
-
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'nın arada kupa maçı mı olacak? Biz bu haftayı kupayı maç yapmadan geçireceğiz herhalde...Bu da ilave bir avantaj gibi duruyor...
abi adamlar kırkhanspor(doğru yazdım galiba) ile oynayacaklar.a2 takım bile çıkabilir.ben volkanla ergiçin maçta oynayıp oynamayacağını merak ediyorum.ikiside tehlikeli oyuncu sonuçta.volkanda ergiç olmadığı zaman turgayda beslenemiyor ileride.ali tandoğanda yok(büyük geçmiş olsun tekrar)Entropi İyidir.
Yorum
-
ş.refsiz bursa yönetimi hep aynı yapıyor.İlk olarak lazandozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper Lig'in 12. haftasında oynanacak Bursaspor-Trabzonspor maçının bilet fiyatları belli oldu.
Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren Bursaspor ile Trabzonspor arasında 13 Kasım Cumartesi günü yapılacak maçın bilet fiyatları açıklandı.
Kulüpten yapılan açıklamada, biletlerin 11 Kasım Perşembe gününden itibaren satışa çıkacağı, internet sitesi ve gişelerden bir kişinin en fazla 5 bilet alabileceği belirtildi.
Misafir takım taraftarları için ayrılan biletlerin maç günü stat gişelerinden satışa çıkacağı belirtilen açıklamada, İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği yaş sınırlaması olmaksızın bu maça da bileti olmayan çocukların alınmayacağı kaydedildi.
Açıklanan bilet fiyatları şöyle:
VIP A-B tribünü 1. sıra..........: 350 TL
VIP A-B tribünü 2-6. sıra........: 250 TL
Kapalı A-B-C tribünleri..........: 130 TL
Maraton tribünü..................: 50 TL
Kapalı kale arkası tribün........: 30 TL
Açık kale arkası tribün..........: 20 TL
Misafir tribün...................: 20 TL
1250 tane biletimiz satışa çıkacak bunların anca 300-400 tanesi o gişede satılır(geçen seneki maçta sabah 5'te ordaydık herkese 1 bilet sattılar vew 120. kişide bilet bitti dediler) Geriye kalan yarısını bizim dernekler alıyor diğer yarısını ise texasın ibnelerialıp maç saatine doğru karaborsa yapıyorlar
(yönetimin aracılığıyla)
Yorum
-
abi değişir büyük ihtimalİlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu tablo cumartesi günüde değişmeyecek inşallah.
çünkü kayserinin maçı bizden önce,kayseri yenerse lider olcak
kayseri liderken biz gitcez bursaya
ve hayırlısıyla bursayı yenip liderliği kayseriden alacağız ve bursa ikinciliğide kaybedecek
Entropi İyidir.
Yorum
-
öyle deme, adamlar hücum futbolu oynadıkları için öyle.. Bizim gibi 11 kişi savunma yapsalar 33 puandalardı şimdiİlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8.sıra değişmesinde.
Baya yakıştı Sekiztaşa. 
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum