Bence beraberlikle sonuçlanır ama his sadece inşallah kazanırız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Süper bir şekilde bursamaçı olacak. 5te 5te yaparak şenolun kaplanları bursaya gelecek inşallah şu şeftali kurtlarına günlerini gösterecek bizim kaplanlarımız..
Yalnız benim tek sorunum bu sene böyle güzel bir durumda yaşadığım şehire şampiyonluğun en büyük adayı olarak gelen takımımı bursa tarafından izlemek istemiyorum kombine olduğu halde ben trabzon tarafından izlemek istiyorum... Geçen sene sabahın köründe bilet kuyruğuna girdiği halde abim bilet alamadı ve onlara denilen taraftar gruplarına verildi biletler diye eğer öyle birşey varsa benimde adımı yazın veya bilet nasıl alınıyor bilgi verin.....Futbolu Eskiden Açlar Oynar, Zenginler İzlerdi; Şimdi Zenginler Oynuyor, Açlar İzliyor.
Yorum
-
İNŞALLAH bizler inanıyoruz zorlu Bursa deplasmanından 3 puanla döneceğizeİlk olarak Talha.YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazanıcaz İnşallah.
Yorum
-
bU MAÇI cUMARTESİ SAAT 4 TE OYNATAN HAZIMSIZ FEDERASYON VE YALAKA LİG TV YE LANET OLSUN,LİGİN LİDERİ VE 2. Sİ KARŞILAŞIYOR VE MAÇ 4 TE aLLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN NE DİYEYİM,LİDERİZ VE BÜTÜN MAÇLARIMIZ SAAT 4 TE AYIP YAHU.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum