Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bence beraberlikle sonuçlanır ama his sadece inşallah kazanırız.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

0-0.5 olsun bizim olsun. Yenemezsek yenilmeyelim...
      Yine Yeni Yeniden

Yorum

Süper bir şekilde bursamaçı olacak. 5te 5te yaparak şenolun kaplanları bursaya gelecek inşallah şu şeftali kurtlarına günlerini gösterecek bizim kaplanlarımız..
        Yalnız benim tek sorunum bu sene böyle güzel bir durumda yaşadığım şehire şampiyonluğun en büyük adayı olarak gelen takımımı bursa tarafından izlemek istemiyorum kombine olduğu halde ben trabzon tarafından izlemek istiyorum... Geçen sene sabahın köründe bilet kuyruğuna girdiği halde abim bilet alamadı ve onlara denilen taraftar gruplarına verildi biletler diye eğer öyle birşey varsa benimde adımı yazın veya bilet nasıl alınıyor bilgi verin.....
        Futbolu Eskiden Açlar Oynar, Zenginler İzlerdi; Şimdi Zenginler Oynuyor, Açlar İzliyor.

Yorum

Zor olacak ama olcak haydi Trabzonum dağıtta gel..
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

İlk olarak Talha.YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kazanıcaz İnşallah.
            İNŞALLAH bizler inanıyoruz zorlu Bursa deplasmanından 3 puanla döneceğize
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

bU MAÇI cUMARTESİ SAAT 4 TE OYNATAN HAZIMSIZ FEDERASYON VE YALAKA LİG TV YE LANET OLSUN,LİGİN LİDERİ VE 2. Sİ KARŞILAŞIYOR VE MAÇ 4 TE aLLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN NE DİYEYİM,LİDERİZ VE BÜTÜN MAÇLARIMIZ SAAT 4 TE AYIP YAHU.
              KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
              Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

Başlık açmıştım ama
                Twitter Adresim

Yorum

Bursaspor'u deliğinde kıstırdık. Mağlubiyetin alasını tattıracağız onlara.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

başlıkta millet coşmuş valla..hele durun bi arkadaşlar..yneriz insallah ama oyle rakiibi küçümseyenlere bi çift lafım var..rakibine saygı duyarak büyük olunur arkadasım küçümseyerek değil..

Yorum

liğin 1 ve 2.si oynuyor.maç saat 16:00 da.bu nasıl iştir ya
                      BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

Gerilimi yüksek ve ayni zamanda da güzel bir mac olacagini tahmin ediyorum. Kazananin biz olmamiz dilegiyle Trabzonsporumuza basarilar diliyorum...
                        Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

Kazansak büyük iş yapmış oluruz ama açıkçası beraberlikte beni çok fazla üzmez...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

Bu macin favorisini size söyleyeyimmi?
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Senol hocanin rakipleri boyle mukemmel cozdugu surece, sansizlik yasamadigimiz surece; bu macta bizim
                              efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

Bursaspor maçı çok zor geçecek
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X