Bjk,Bursa,Gs ve Kayseri geri kalan 6 haftada daha çok puan kaybedeceklerdir,geriye Ts ve Fb kalıyor,ilk ikiyi paylaşacaklardır,Fb biraz daha şanslı bizden iyi fikstürleri,Bursa ve Eskişehir yerine Sivas ve ankaragücü ile oynayacaklar,Antep karşısında puan kaybetmezler ise geriye zor maç olarak Ankara maçı kalır,ancak tabiki biz puan kaybetmezsek arayı kapatamazlar
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana..... 2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi... 2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
renktaşlar aranızda yapanlar varsa birdaha yapmasın diye rica edecektim.
Teksas.org a bursa hakkında sakatlık vs haberlerini okumak için giriyorum.Trabzonspor maçı ile ilgili haberlere yorumlar yapılıyor taraftarları tarafından.ve doğal olarak bize demedikleri laf kalmıyor.Bunlara rağmen bazı renktaşlar,biz kardeş takım gibiyiz,bursada o kadar Trabzonlu var niye böyle diyorsunuz gibisinden mesajlar atıyor.
eğer aranızdan atan varsa lütfen atmasın.adamlar bize sövüyor biz hala neler anlatmaya çalışıyoruz.bırakın ne derlerse desinler ya.yalakalık yapıolar dicekler sonra.rica ediyorum lütfen yapmayalım eğer aramızdan yapan varsa. kime laf anlatmaya çalışıyoruz ki?onlar bize küfür etmeye çalışıyor,biz hala, açıklamalarla uğraşıyoruz.yapmayalım lütfen.
bursaspordan kardeş olmaz.
bunu öncedende söylemiştik.
iyi gün dostudur bursa.
1 günlüklü bunların kardeşliği.
zaten ben kendi adıma istemem bursa gibi takımın kardeş takım zırvalığını böyle kardeşim olacağına olmasın daha iyi
gs 10 puan ilerdeyiz.gsnin ilk yarı kayseri bjk macları var.
bjk 9puan ilerdeyiz.bursa-gs macları var.
bursa 1puan ilerdeyiz.hem bizle kayseri ve bjk macları var.
kayseri 2puan ilerdeyiz.bursa ve gs macları var.
fb 5puan ilerdeyiz.fikstürü cok iyi.bence sampiyonluk yolundaki tek rakibimiz.
ilk yarıyı lider bitiririz. ikinci yarıya insallah avantajlı gireriz.
üç istanbul takımını dize getirdikten sonra bursanın da çarkına çomak sokmamız gerekir, bu maç prestij açısından da sonraki 5 maça oranla çok daha önemli, inşallah kazasız belasız atlatırız
En son Mustafa Gegüç tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 22:15.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum