Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• arkadaslar saat 18de sampıyonluk planlarını yapmaya baslayalım...allahın ıznıyle.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bursa'ya karşı çok kötü yakalandık. glowacki ve colman'ın olmayışı, engin'in antreman eksikliği bize pahallıya patlayabilir. açıkçası bursa galibiyete çok yakın. inşallah biz kazanırız, Allah yardımcımız olsun. kaybedersek üçüncülüğe düşüyoruz.
        biz sahaya A2 oyuncularıyla bile çıksak Bursa hiçbir zaman bize karşı galibiyete çok yakın olan taraf olamaz, Biz Trabzonspor'uz!
        Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
        • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Bursaspordan daha güçlü bir kadromuz var. Ali Tandoğan'ın olmayışıda Bursaspor için bir dezavantaj. Bir aksilik olmazsa bu maçtanda galip ayrılacağımızı düşünüyorum.

Eğer bir aksilik olursa Yattara veya Alanzinho'nun 2.yarı oyuna girip oyunun kaderini değiştirebileceğini düşünüyorum

Colman'ın olmayışı ise bizim için bir dezavantaj. İnşallah o bölgede görev alacak Ceyhun Colman'ı aratmaz.

Yorum

• Süper Kupa maçı öncesi bile bu kadar heycanlanmamıştım ne yalan söyliyeyim..

Onura, Engine, Selçuk'a, Egemene, Jaja'ya, Umut'a, Cale'ye, Serkan'a, Burak'a, Herkeze ve en başta Şenol Hocama sonuna kadar güveniyorum.. Allahın izniyle maç bizimdir..

Yorum

• fırlama nickli arkadaş varya arkadaşlar onun teli lazım bana hüseyinin teli bana verebilecek varmı özelden çok acil beyler tşkler..

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaslar saat 18de sampıyonluk planlarını yapmaya baslayalım...allahın ıznıyle.
                Amin inşallah

Yorum

• zor maç olucak inş. kazanıcaz

Yorum

• Ali Tandoğanın olmaması ,bursa için önce ruhsal sonra taktiksel anlamda çok büyük bir eksiklik.
                    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Adi adamlar geçen Konya maçında da onların yendiği maçı koymuşlardı 2'dir tesadüf mü ?
                      Twitter Adresim

Yorum

• trt haber açın

Yorum

• Yukarıdaki resimlerden sonra bu taraftara bu rezaleti yaşatanlara lanet olsundiyorum.

İnsanlar o soğukta yerlerde yatmak zorunda kaldı.

Bu biletix ne işe yarıyor, neden biletler burdan satışa sunulmaz anlamadım.

Trabzona gelecek Bursasporlulara aynı eziyeti çektirmeyene de bizden selam olsun....

Yorum

• bursa havaalanı
                            Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Taraftar Çıldırdıııı
                              Şampiyonluk İstiyoorrrrr =)
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu geçen seneki karşılama, baksanıza daha Ali oralarda, adam nerdeyse askerliği bitirecek şimdi.

bu arada LİG TV yi açın, bursada....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X