Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maçı alırsak otobana girmiş olacağız ve o andan sonra herşeyi kendimiz belirliyeceğiz bir maçta puan kaybetme hakkımız bile doğacak ilk yarı sonuna kadar.
    KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İnşallah Trabzon'a 3 puanla döneriz.
      Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Bursa maçı gs maçından daha zor olacak en azından karşımızda kazanmak isteyen bi takım göreceğiz ben beraberliğe eyvallah derim ama oyun tarzımızı düşününce ilk yarıda işi bitiririz diye de düşünmeden edemiyorum..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bursa balonunu patlatmaya gideceğiz..ama sırada Hagi balonu var..Onun bi havasını alalım sonra Bursa'ya geçeceğiz

Balonu patlattık zaten süper kupada..)

Yorum

• goooolll kasımpaşa 1

Yorum

• Kasımpaşa attı
              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• bjk yedi zaten
                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• hani kasimpasaya 7 tane atmak cok abartili birsey degildi.. hadi istanbul medyasi mactan sonra konus bakalim
                  Onur Recep Kivrak

Yorum

• kasımpasa gol attıXD. bjkye 10 fark super onlarda gsden farksız
                    7777777777777777777777777777777777

Yorum

• Bursa'nın bjk,gs,kayseri maçları var daha..beraberlik bile çok işimize yarıyacaktır..ama madem alıştık yenmeye devam o zaman..) bu arada krita,ve ali tandoğan maçta yok buda cazip bir hale geliyor..

Yorum

• Oh oh oh bu akşam sinan engin yavşaığını izlemek istiyorum tv8 de..kasımpaşa hani şu son dakikalarda ileri çıkmadığımız pas yaptığımız takım..)

Yorum

• yediler hemen beeee
                          2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                          2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                          2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• penaltı kaçırdılar ahaha

Yorum

• renktaşlar aranızda yapanlar varsa birdaha yapmasın diye rica edecektim.

Teksas.org a bursa hakkında sakatlık vs haberlerini okumak için giriyorum.Trabzonspor maçı ile ilgili haberlere yorumlar yapılıyor taraftarları tarafından.ve doğal olarak bize demedikleri laf kalmıyor.Bunlara rağmen bazı renktaşlar,biz kardeş takım gibiyiz,bursada o kadar Trabzonlu var niye böyle diyorsunuz gibisinden mesajlar atıyor.

eğer aranızdan atan varsa lütfen atmasın.adamlar bize sövüyor biz hala neler anlatmaya çalışıyoruz.bırakın ne derlerse desinler ya.yalakalık yapıolar dicekler sonra.rica ediyorum lütfen yapmayalım eğer aramızdan yapan varsa. kime laf anlatmaya çalışıyoruz ki?onlar bize küfür etmeye çalışıyor,biz hala, açıklamalarla uğraşıyoruz.yapmayalım lütfen.
                              Entropi İyidir.

Yorum

• bjk1-1kasımpasa hane mahalle takımıydı kasımpasa .
                                7777777777777777777777777777777777

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X