Bu maçı alırsak otobana girmiş olacağız ve o andan sonra herşeyi kendimiz belirliyeceğiz bir maçta puan kaybetme hakkımız bile doğacak ilk yarı sonuna kadar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa balonunu patlatmaya gideceğiz..ama sırada Hagi balonu var..Onun bi havasını alalım sonra Bursa'ya geçeceğiz
Balonu patlattık zaten süper kupada..
)
Yorum
-
bjk yedi zaten
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
yediler hemen beeee2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
renktaşlar aranızda yapanlar varsa birdaha yapmasın diye rica edecektim.
Teksas.org a bursa hakkında sakatlık vs haberlerini okumak için giriyorum.Trabzonspor maçı ile ilgili haberlere yorumlar yapılıyor taraftarları tarafından.ve doğal olarak bize demedikleri laf kalmıyor.Bunlara rağmen bazı renktaşlar,biz kardeş takım gibiyiz,bursada o kadar Trabzonlu var niye böyle diyorsunuz gibisinden mesajlar atıyor.
eğer aranızdan atan varsa lütfen atmasın.adamlar bize sövüyor biz hala neler anlatmaya çalışıyoruz.bırakın ne derlerse desinler ya.yalakalık yapıolar dicekler sonra.rica ediyorum lütfen yapmayalım eğer aramızdan yapan varsa. kime laf anlatmaya çalışıyoruz ki?onlar bize küfür etmeye çalışıyor,biz hala, açıklamalarla uğraşıyoruz.yapmayalım lütfen.Entropi İyidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum