Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben perşembe günü 10da biletix'in önündeyim, alırım biletimi.

Şimdi gördüm, biletix'den satış olmadığını. ne saçma iş kardeşim ben istanbul'dan kalkıp Bursa'ya gidicem ve bilet kalmazsa nolucak ?
    En son mda61 tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 20:00.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• abi ne bursası ya bize her yer trabzon.valla bence çok kolay maç olaçak.
      trabzonsporlu olunmaz trabzonsporlu doğulur zenditli_muti

Yorum

• ligin kırılma haftası.. 2.Yarının 2.Haftası FB maçı Büyük İhtimalle Biz Lider Fb 2.girecektir o haftaya o maça kadar puan farkıda 5-7 Olur ..Fenerden puan alırsak ordan hele 3 puan olursa.Farkı açarız en az 8 paun farkla şampiyon oluruz
        En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 20:01.

Yorum

• bursanin kadro kalitesi belli. yabancilari vasat , yerlileri sagda solda tutunamamis artik adamlar ve en iyi adamlari diye ufurulen superstarlari cakma sercanin oluru maksimum serdar ozkan kadar. bursa ne gecen sene ne de bu sene guzel oyun oynayip mac kazanma derdinde olan bir takim degil. 2 sene onceki sivassporun 1 tik otesinde bir takim sadece. bugun bursadan ah bizde olsun diye ic cektigim bir oyuncu yok mesela.. belki anternatif olarak omer erdogan ... bursa nin sirtinin yaslandigi malum kisiler ve kurumlar var. bu mac ile ilgili sahada olan bursadan zerre kadar bir cekincem yok. tarihleri Trabzonspor zulmu altinda gecmis, kazandiklari sampiyonluklari bile Trabzona borclu ezik buzuk adamlar topu tomari,, , parali askerlerle tribunculuk oynayip istanbul un taklidi olmaya calisan , kendi sehirlerinde bile taraftar sayilari 4 takimin altinda olan bir takimdan fazlasi degil,, benim endisem 2 sezon onceki gibi bir serefsizlige kurban gitmek.. adil yonetilen bir mac olursa puan kaybedecegimizi dusunmuyorum..

Yorum

• Daha Trabzon tirübününe girmek nasip olmadı her sefer kale arkasındayız
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bursaspor resmi sitesine mail gönderdim. Umarım ilgilenirler de bir cevap verirler.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bursa'nın ligdeki sıralaması bizi yanıltmamalı. Kalite olarak çok çok altımızda olan bir takım. Gidip yenmeye oynayıp çok rahat yenmemiz gerekiyor.

Yorum

• bursaya herhangi bi organizasyon yokmu ???
                  Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Batalla Kadrodisi kalmis dogrumu??
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu hafta Bursaspor'u yenersek Allah'ın izniyle devre arasına kadar liderliğimizi sürdürürüz.

Devre arası Şenol Hoca 2-3 takviye yapar,bir de Jaja'ya iyi bir antreman yedirir.2 devreyi daha çok puan toplayarak şampiyon bitiririz inşallah.

Yorum

• yeneceğiz Bursa'yıda eminim

Yorum

• Bursasporda dikkat etmemiz gereken 3 adam var: insua, turgay ve volkan. Özellikle volkanı iyi kontrol etmeliyiz. İnsua orta alanda etkili bir oyuncu. Turgay ortasahaya gelip top alabilen iyi ve etkili bir oyuncu. Bu üç oyuncuyu iyi kontrol edersek maç rahat rahat bizim olur.

Yorum

• Bende Bursa macindan pek cekinmiyorum.Hem Bursa kimmiski cekineyim dimi
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Batalla Kadrodisi kalmis dogrumu??
                              Hiçbir yerde yazmıyor,Manu maçı öncesi öyle bir durumvardı,Antalya maçında oynamadıysa eğer olabilir,bizim maça kadar affedilir bence çünkü,Bursaspor'un en önemli oyuncusu

Yorum

• bursa yı da yenersek o gazla ilk yarıdaki bütün maçları kayıpsız geçeriz
                                aslında beraberlik bile işimize gelir ama trabzonspor her maça galibiyet için çıkar o yüzden yenilirsekte en azından adam gibi yeniliriz ama içim rahat bu maç için nedense
                                Bordo Mavi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X