Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol abi ne yapayım herkes burda olunca mecburen yazdık Kazanırız evelallah....Yeter ki konsantrasyon u elden bırakmayalım
    JoeBurak, ve diğer arakdaşlar teşkkürler bu arada
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• şimdi omer erdoganla konusma fırsatı buldum cuma cıkısında(ozluce tesıslerının orada ertugrulkentte oturuyorum bursayı bılenler ıcın,gercekten de cok efendı bır ınsan,2-3 haftada bır goruyordum camııde,bugun sonunda camı cıkısında gıttım konustum)
      yarın cok zor mac olacak abı ne dusunuyorsun dedım
      o da bana gulerek olsun dedı lıgın en zevklı,en basarılı,bu sene ıcın en cok takım huvıyetınde olan TRABZONSPOR la oynayacagız cok guzel mac olacak dedı
      ben de allah yardımcınız olsun dedım hafıften gulerek
      o da bana sen hangı takımlısın dıye sordu
      abı ben yarın sahadakı rakıbınızın taraftarıyım dıyınce gulerek artık bol bol dua etmıssındır yarın takımının kazanması ıcın dedı
      ben de tabıı kı de omer abı dedım ve tokalasıp ayrıldık

işte futbol bu yuzden cok guzel
      her ne kadar sahada,trıbunde olumune mucadele olsa da saha dısında yasananlar futbolun guzel renklerı
      yarın maalesef kı bursa acıkta ızleyecegım macı
      ama dayak yıyecegımı bılsem de sonuna kadar TRABZONSPOR dıye ınletecegım o trıbunu elımden geldıgınce
      herkese hayırlı gunler
      yarın 6 da ınsallah burada sevınc naraları atan takım bız oluruz
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        risk mi ???????? vallahi armagan colmanın yerıne kim oynarsa da risk olacak ki zaten
        Engin,jaja,selçuk,ceyhun,Burak ortasahası ile oynarız..(Yattara-Alanzinho) yedek olur..Colman'ı Ergiç ve Hüseyin döverler sertlik konusunda Ceyhun ağır olmasına rağmen fiziği iyi..En çok çekindiğim adamlar Volkan ve Turgay..Ali Tandoğan'ın olmaması en çok Cale'yi rahatlatacak..Engin ile beraber Volkan'ı o kanatta yerler
        ölümüne trabzon !

Yorum

• Ya arkadaş yazmıcam diyorum dayanamıyorum. Bizim oyuncular hafif sakatlıklarda kesinlikle 1 maçı kaçırırken bu diğer takımlarda bir idman kaçırma anlamına geliyor. Şimdi colmanın sakatlığının sebebi ne tedavi süreci ya da olayın tam ne olup olmadıgını bilmiyorum ama durumu maç günü belli olacak ya da ona benzer bir ifade gördüğüm zaman anlıyorum ki o oyuncu maçta oynamayacak. Hayırlısı olun diyorum. COlmanın eksikliğini hissederiz.

Yorum

• colman'ın kadrodan çıkarılması kötü oldu. orta saha bursa'nın eline geçer. bu maçtan galibiyet beklemek hayal olur. çok fena oldu bu. alternatifi de yok. bursa galibiyete çok yakın. gel de çık işin içinden. çok canım sıkıldı. inşallah beraberliği kurtarabiliriz.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Colman kilit oyuncu topu iyi kullanabiliyor.Eksikliği çok önemli.

Yerine Ceyhun oynayacaktır.Gerisi gs maçının kadrosu olur.

Ali Tandoğanın olmaması nedeniyle Engin'in kanadını daha çok kullanabiliriz.
              Barış Ataş da düşünülebilir.
              Bordomavi.net

Yorum

• Maçın iki kritik eşleşmesi Engin Baytar-Serdar Aziz ve Cale-Volkan Şen eşleşmeleri olacaktır.

Engin tecrübesiz rakibine üstünlükmkurarsa soldan çok pozisyona gireriz.

Bunun yanında Cale'nin bu maçta iki kat dikkatli ve garanti oynaması gerekiyor.
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Uşaklar bu sabah namazdan sonra öyle güzel bir rüya gördüm ki hâlâ etkisindeyim; bir kelebek misali kıpır kıpırım. Maçla ilgiliyse şimdiden üç puan bizim; değilse kusura bakmayın ben de rüyanın yalancısıyım.
                  En son poetricus tarafından düzenlendi; 12.11.2010, 13:24.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    colman'ın kadrodan çıkarılması kötü oldu. orta saha bursa'nın eline geçer. bu maçtan galibiyet beklemek hayal olur. çok fena oldu bu. alternatifi de yok. bursa galibiyete çok yakın. gel de çık işin içinden. çok canım sıkıldı. inşallah beraberliği kurtarabiliriz.
                    O kadar değil yahu. Colman orta sahada dürenci yüksek bir oyuncu onun dışında hücum anlamında takıma çok olumlu katkıları var verdiği paslarla vs vs. Ama onun yerine oynayacak ceyhun da defansif anlamda iyi bir oyuncu. Ben sadece ofansif yönümüzle alakalı olarak biraz daha sıkıntı yaşayabileceğimizi dşünüyorum. Onun dışında bursa bizi yenemez diye düşünüyorum bu kadroyla dahi.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ulan bu arada maç başlığına önceden yazmama uğur denemsini de mecburen yedik ....Allahım yarın kazanalım bir daha hiç böyle batıl şeylere bulaşmayacağım
                      Hocam ne yaptın yahu..

Daha önce de yazdığını hatırlıyorum..yanlış mıyım..
                      Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barış Ataş da düşünülebilir.
                        Doğrudur ama ben yine de Ceyhun derim.

Fiziği ve futbol yapısıyla Barış'a göre daha fazla artısı var. Buna yan toplarda ve şutlardaki etkinliği de eklenebilir.
                        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçın iki kritik eşleşmesi Engin Baytar-Serdar Aziz ve Cale-Volkan Şen eşleşmeleri olacaktır.

Engin tecrübesiz rakibine üstünlükmkurarsa soldan çok pozisyona gireriz.

Bunun yanında Cale'nin bu maçta iki kat dikkatli ve garanti oynaması gerekiyor.
                          Bence sağ bek Keçeli oynar...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O kadar değil yahu. Colman orta sahada dürenci yüksek bir oyuncu onun dışında hücum anlamında takıma çok olumlu katkıları var verdiği paslarla vs vs. Ama onun yerine oynayacak ceyhun da defansif anlamda iyi bir oyuncu. Ben sadece ofansif yönümüzle alakalı olarak biraz daha sıkıntı yaşayabileceğimizi dşünüyorum. Onun dışında bursa bizi yenemez diye düşünüyorum bu kadroyla dahi.
                            inşallah dediğin gibi olur. inşallah bursayı yener rahatımıza bakarız. dualarımız o yönde.

Yorum

• Barış mı Ceyhun mu? Bursa orta sahası o bölgeyi çabuk geçiyor...Bence kalabalık tutmaktansa Ceyhun un biraz stoperlerin önüne yanaşması daha doğru olur....

Ömer hocam inşallah rüyan hayra çıkar

Yorum

• colmanın yerinde engin, sol açıkta ise alanzinho oynamalıdır..colmanın mevkısını şu anda teknik anlamda en iyi dolduracak isim engindir..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X