haftanin en önemli maci saat 16 basliyor Allah belani versin federasyon seni,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Katılıyorum sana Atakan.
Çok net.
Yeneriz.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Trabzonspor Maçı Bilet Satış Programı13 Kasım 2010 Cumartesi günü saat 16:00`da evimizde oynayacağımız Trabzonspor karşılaşmasının biletleri Perşembe günü satışta. 13.11.2010 Cumartesi günü saat 16:00`da Bursa Atatürk Stadyumu`nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle;
VIP A-B Tribünü 1.Sıra: 350 TL
VIP A-B Tribünü 2.-6.Sıra: 250 TL.
Kapalı A-B-C Tribünleri: 130 TL
Maraton Tribünü: 50 TL
Kapalı Kale Arkası Tribünü: 30 TL
Açık Kale Arkası Tribünü: 20 TL
Misafir Tribün: 20 TLBİLETLER BİLETİX ÇAĞRI MERKEZİ VE WEB SİTESİ KANALI İLE 11/11/2010 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT:10.00 İTİBARİYLE SATIŞA SUNULACAKTIR.ÇAĞRI MERKEZİ VE WEB BİLET SATIŞLARINDA KİŞİ VE KREDİ KARTINA 5 ADET SATILACAKTIR.
BİLETLER BİLETİX GİŞELERİ ( ÇETİN FAMİLY NİLÜFER, ÇETİN FAMİLY EMEK,EXXE ÇEKİRGE FİMA MARKET HEYKEL GİŞELERİ ) KANALI İLE 11/11/2010 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT:10.00 İTİBARİYLE SATIŞA SUNULACAKTIR.BİLETİX GİŞELERİNDEN BİLET SATIŞLARINDA KİŞİ VE KREDİ KARTINA 5 ADET SATILACAKTIR.ATATÜRK STADYUMU ANA GİŞELERİNDEN BİLET SATIŞI 11/11/2010 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT:10.00 İTİBARİYLE BAŞLAYACAKTIR.STADYUM GİŞELERİNDEN BİLET SATIŞLARINDA KİŞİ BAŞINA 5 ADET SATILACAKTIR.MİSAFİR TRİBÜNÜ BİLETLERİ KAPALI SPOR SALONU ÖNÜ MİSAFİR BİLET GİŞESİNDEN MÜSABAKA GÜNÜ OLAN 13/11/2010 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT:10.00 İTİBARİYLE SATIŞA SUNULACAKTIR.MİSAFİR TRİBÜNÜ GİŞELERİNDEN BİLET SATIŞLARINDA KİŞİ BAŞINA 5 ADET SATILACAKTIR.İL SPOR GÜVENLİK KURULU KARARI İLE YAŞ SINIRLAMASI OLMAKSIZIN TÜM MÜSABAKALARIMIZDA OLDUĞU GİBİ BİLETİ VEYA KOMBİNESİ OLMAYAN ÇOCUKLAR MÜSABAKAYA ALINMAYACAKTIR.
www.bursaspor.org.trEn son Kazım Uzunboy tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 19:58.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Anıl zaten Bursa açık tarafı geçen sene olduğu gibi bu sene de bizim tarafımızdan dolacaktır..Bursa açık tarafından bilet almak demek Trabzon tarafına girmek demek..Biletleri verseler tüm stadı doldururuz o da ayrı bir konuİlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer başlığa yazdım bu başlığa da yazayım. Maça gitmeyi düşünenler için.
Biletlerin gişeden satılacağı bilgisi geldi ya yazmam gerek diye düşündüm. geçen sene 4te eskişehirden çıkıp sabahın 6sında Bursa'da bilet kuyruğuna girmiş birisi olarak söyleyeyim ki gişeden sadece 20-25 tane bilet satılıyor. Gerisi derneklere veriliyor. Geçen sene sabahın 6sında bursa'da bilet sırasına girdik, 9u geçerken saat biletler satışa çıktı yaklaşık 1000 kişilik kuyruk vardı. 2 dakika içinde en öndeki kişilere (ki bir kişiye en fazla 1 bilet verildi) bilet satıldı ve biletler bitti.
Sonra hep beraber biletix'E gidip bursa tarafından bilet aldık.
Yani o gün oraya gelip, bileti gişeden alırız diye düşünenler öncelikli olarak Bursa tarafından izlemeyi göze alsınlar.
Kalmasınlar şehrin ortasında kabak gibi bir başlarına. Ben büyük ihtimalle bursa tarafından alacağım.
Yorum
-
Bursa Eruğrul sağlam yönetiminde inanılmaz bir ivme ve başarı yakaladılar
Kazanma alışkanlıkları,oyun disiplinine olan bağlılıkları,duran toplar ve ani çıkışları bu noktaya gelmelerindeki en önemli argümanları olduğunu düşünüyorum
Volkan,Sercan,Batalia ve Turgay hem süratli olmaları hem de oyun zekası ile bizi zorlayacaktır
Şenol hoca rakibe göre taktik ve oyuncu değişikliği yapan bir teknik adam değil kendi oyun felsefesini rakibe empoze eden bir hoca bu sebeple Gs maçındaki kadro ile çıkacağımıza inanıyorum(Mustafa Yumlu-Giray) değişikli olursa tabiki çok makbule geçer.
Bu sezon şampiyonluğa her zamankinden çok inandık ve benimsedik , Rabbim inşaallah dualarımızı kabul eder ve makus talihimizi değiştirmemizi nasib eder.
Yorum
-
Normal şartlarda rahat yenmemiz gereken bir rakip Bursa. Eksikleri de var, formları düşüyor. Umarım takımımızın ayakları yere basar, motivasyonu üst düzey olur ve bu maçı kazanırız. Sabırlı oynamalıyız, süper kupa maçındaki, dünkü gs maçındaki gibi, rakibi paslarla yormalıyız. Takımımız sabırlı oynadıkça, gereksiz şımarıklıklara veya gerginliklere teslim olmadığı sürece bu ligde bizden puan alacak formda takım yok şu anda.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
bursada maça geleceklerden bir ricam var lütfen kızlarınızı ve eşlerinizi maça getirmeyin birton küfür yiyoruz maç içersinde texastan, sonra biz küfürlü bir tezahürata başladıkmı önde biri bagırıyor kadınlar var küfür etmeyim zaten maça girerken taşlıyorlar bizi, kadınlar ayak bağı oluyor yani erkek erkeğe gidelim maça derim benSadece Trabzonspor !
Yorum
-
yattara oynarsa ceyhunla baslamali yaya yerine!! hem burak ve jaaj givi iki forvet iceri alinabilir ve unutmamli ki beraberlikle yine lideriz!! yenersek süper olur berabyere iyi olur yenilirsek hic bi halt olmaz..
mustafa denizli diyor ya bu takim sampion olamaz
11 haftada 26 puan almis bi takim sampion olmassa artik.. 34 haftada böyle devam etsek 78 puan aliyoruz!!! bakalim sonunda 78 puan gereklimi!!
Yorum
-
Maç saati bulamazsın biletİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi Misafir tribününden maç saati mi bilet alınabiliyor sadece ?Sadece Trabzonspor !
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum