Bu maça Jaja yerine Ceyhun'u mu koyar acaba,bence Jaja ile başlasa daha iyi,Jaja ortada geniş alan bulabilir,gerçi Bursa presi iyi yapan bir takım
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana..... 2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi... 2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Burak galatasaray maçında sürekli topları ezdi, yattara oyuna girdiği dakikadan itibaren tartışmasız takıma burakdan daha çok katkı sağladı..
Ne olursa olsun ben Yattarayı takıma sokmam,keşke Ali'yi alsaydı en azından geri koşuyor yavrucak
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana..... 2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi... 2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Bursa Antalya maçında sıradan Anadolu takımı gibi oynadı.Hiç şampiyon takım havasında değillerdi ki Antalya ilk yarının sonunda 3 de yapıyordu az daha.
Eğer kontrolü elimize alırsak Bursa'yı rahat yeneriz.
Bursa geçen sezonun şampiyonu eyvallah ama geçen sene en iyi oynadıkları maçlarda bile bizim bu seneki iyi oynadığımız maçların yanına bile yaklaşamaz.
bizim ideal ilk 11 dünkü maçdaki 11
rıdvan dilmenın burak hakkındaki yorumu çok güzel
34 maçdaki performansı 5 parmak gibi
bazen çok iyi bazen saç baş yoldurur
güzel benzetme yaptı.
bursa maçında tek değişiklik burak-yattara değişikliği ile başlanabilir
Hayal kahramanı onlar . Hani 3-4 yaşında çocuklar tahta parçasını uzay gemisi yapar ya o hesap . Ya da arka arkaya takılıp tren olurlar ya ... Bunlarda timsah olmuşlar . Buradan bakınca başka bir hayvana benziyorlar ya , neyse...
hooppp noluyo mahalle tren oluşturmuş hani marjinal bizdik
bizim ideal ilk 11 dünkü maçdaki 11
rıdvan dilmenın burak hakkındaki yorumu çok güzel
34 maçdaki performansı 5 parmak gibi
bazen çok iyi bazen saç baş yoldurur
güzel benzetme yaptı.
bursa maçında tek değişiklik burak-yattara değişikliği ile başlanabilir
Nedir bu yattara sevdası adam dün 20 dakika oynadı onda bile mücadele edemedi yada etmedi hala insanların geçmişi ile onları hatırlıyoruz onu 18 e almamak gerek değil ilk 11...
Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
ğs maçından önce eğer o maçı alırsak önümüzdeki 3 maçtan 9 puan imkansız değil demiştim.
Ve sonuçta ğs'yi bitirdik.
bursadan 3 puanla döneceğiz kesinlikle.
Bursa Antalya maçında sıradan Anadolu takımı gibi oynadı.Hiç şampiyon takım havasında değillerdi ki Antalya ilk yarının sonunda 3 de yapıyordu az daha.
Eğer kontrolü elimize alırsak Bursa'yı rahat yeneriz.
Bursa geçen sezonun şampiyonu eyvallah ama geçen sene en iyi oynadıkları maçlarda bile bizim bu seneki iyi oynadığımız maçların yanına bile yaklaşamaz.
bursa zaten sıradan anadlu takımı Sadece başlarında teknik direktör olarak adam gibi biri var okadar
Nedir bu yattara sevdası adam dün 20 dakika oynadı onda bile mücadele edemedi yada etmedi hala insanların geçmişi ile onları hatırlıyoruz onu 18 e almamak gerek değil ilk 11...
bana göre dün burakdan daha etkiliydi gereksiz çalımları yapsamasa basit oynasa daha güzel olur tabi ama dünkü performansı konuşacak olursak burak'dan iyiydi
Yorum